- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Afiyet olsunSahur: Yumurta salatası beş zeytin peynir iki dilim ekmek
İftar: Şehriye çorba iki kep çe sekiz kaşık kuru fasülye etli iki kaşık bulgur pilavı
A.Ö Yarım muz altı çilekZipzip-
Ben tuğçe irtem le pilates yapiyom...5 cesit pilates videosu var hic birinde ne top ne lastik var...bildigin aeorobik modundaPilatese baktım ama ona top vs lazım o yüzden malzemesize yoneldim
Yok canım dün temizliğe gomuldum, yarısı da anlamamışım tabi yapmadım. Bilsem atlamazdim
Afiyet olsun canım
Evet canım temizlik var spor listesinde.
Yani kısaca otizm için gittik diyet yaptık ve işe yaradı önemli ölçüde tam düzenlemedi amaMerhaba. Yazının eski fakat merak ettim. Bu dr’a ne için gidecektiniz? Otizm İçin mi? Eğer öyleyse bu süre zarfında neler oldu? Teşekkür ederim
Bilmiyorum Tatlım. Resmin her şey yolunda diyor.Yeni tartımı kullandım kıslar eski tartım 62.5 Bu tartım 61.9 gösterdi detaylı analizde de bu tablo çıktı anlayan varsa söyleyebilir mi ben pek bisey anlamadım iyi miyim kötü müEki Görüntüle 2839165
Önce koca göbiş gitsin. Resimler çok iyi oluyor. Acayip gaza geldim. C Chikolata_gozlum de böyle rekabet ederse 1 aya kalmaz hedefime ulaşırım.Olsun kızzzzzz
Bence de aranızdaki rekabet süperÖnce koca göbiş gitsin. Resimler çok iyi oluyor. Acayip gaza geldim. C Chikolata_gozlum de böyle rekabet ederse 1 aya kalmaz hedefime ulaşırım.
Süper mi diyorsun.Bence de aranızdaki rekabet süper
Sonradan düzelttim tatlım. Bugün bu şuursuzluk vardı bende.
Doğru söylüyorsun canım haklısın. Biraz sakinleştirsek mi sizi napsak?Süper mi diyorsun.Ramazan olmasa sorun yokta, oruçta çok yorucu. Akşam yemek sonrası ağırlık. Gündüz halsizlik. Gece 11 gibi başladım saat 1 de hala squat plank yapıyordum. Neyse yarın gündüz de yapayım. Çikolata 2.000 puanla gelir yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?