Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben tuğçe irtem le pilates yapiyom...5 cesit pilates videosu var hic birinde ne top ne lastik var...bildigin aeorobik modunda

Merhaba. Yazının eski fakat merak ettim. Bu dr’a ne için gidecektiniz? Otizm İçin mi? Eğer öyleyse bu süre zarfında neler oldu? Teşekkür ederim
Yani kısaca otizm için gittik diyet yaptık ve işe yaradı önemli ölçüde tam düzenlemedi ama

İftar
1 kase sebze çorbası, fırında tavuk 1 parça 3 dlm patates , 1 domates, 1 kase salata
3 çilek , 1 dondurma
Su 2.5 litre
Spor
21000 adım 630
Jillian 196
2400 zıplama 600
110 squat 110 pn
1536 pn
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Bence de aranızdaki rekabet süper
Süper mi diyorsun. Ramazan olmasa sorun yokta, oruçta çok yorucu. Akşam yemek sonrası ağırlık. Gündüz halsizlik. Gece 11 gibi başladım saat 1 de hala squat plank yapıyordum. Neyse yarın gündüz de yapayım. Çikolata 2.000 puanla gelir yarın.

Doğru söylüyorsun canım haklısın. Biraz sakinleştirsek mi sizi napsak? Canınızdan kıymetli değil ya, abartmasak mı dicem ama biri gelir azar atar diye korkuyorum
Mesela ben yapabileceğimin en iyisini yapıyorum cılkım çıkıyor. Yani bu benim spora ayırabileceğim en fazla zaman, bana yeter, keşke hep bu kadar olsa.
Ama siz iki katı yapıyorsunuz ben şok
Neyse daha fazla konuşmayım takımdan atacaklar beni

Iyi geceler kizlar menüm
Sahur 3.30
3 kaşık yoğurt icine yulaf chia muz çilek
4 çataltereyagli yumurta 1 cay bardagi limonlu soda
Iftar
19.59
2 kepce mercimek çorba
3 şiş tavuk fırında pişmiş
1 biber 3 çeri domates
Bol salata 2 kaşık yoğurt
Su 2 lt
21.00 1 sade soda
23.30 1 küçük kutu süt
Zipzip- E Elif_Eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…