Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende yapamadım spor 2 yas sendromu mu desem sopasımı eksık desem bılemıyorum Mızmız huysuz oldu cıktı asya Gece 3de yattık sabah 9 once ayaktaydık
Allah kolaylık versin 3.5 yasa kadar caki modundaydi Kuzey gece gündüz
Tesekkur ederim cnm.Cadence markanın akrilik boyası ile
Bende gecen yaz derz kalemi ile basladim esim bitirdi :)
Köyümüzden bikaç manzara resmi atayım size
Muhtesem
Kolay gelsin canım .Esın benım kafa banada esyaların cpgu batıyor cok ıstıyorum sadeleşmeyi
Ben iki senedir ata ata bitiremedim bu senede satıyorum elime ne gecerse en son kızın vakumlu ioio mama tabagi vardi cikarip atti hicte kullanmadim sattım gitti
Hadi sana geçmiş olsun bana kolay gelsin..
Küçülenleri ayır verilecekleri ayır 2 sene sonra olacak kıyafetleri ayır hatıralık kıyafetleri ayır falan fişman derken daha işim yeni başladı biter elbet..
Bu isi benimde yapmam lazim ikisine birden
Woaww ne kadar güzel yerler, çoo değişik geldi bana, œ

Yatıyorum walla 2 gündür midem bulanıyor tansiyonum düşüyor ayakta durunca, yarın da deneyeceğim devam ederse bırakıcam orucu sanırım.
Gecmis olsun canim
Maleseg o yaşlarda öyle ozellikle yaza geçerken tshirte alissin 2-3 gun sonra sort dene kabullenme suresi tani canim ne cektim ben 3.5 a kadar boyle deli bunlar deli:)
afiyet olsun canim erik sansür mu yedi

Nick degistirmek istiyorun
Önerileri kabul etmedin :)

2 mayıs
09.00
1 yumurta
1 tam buğdaydan krep
Peynir
1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
Salatalık domates
2 ceviz
14.15
Yarım tabak zeytinyağlı yeşil fasulye
1 bardak ayran
16.00
2 kuru kayısı
18.30
2 mücver
1 bardak ayran
Su 4 e yaklaştım
Spor 37 dk kalça iç bacak bacak 222p
6819 adım 227p 449 p
Zipzip- Cordelia

Afiyet olsun canım

Canin kabizligi çözeceğim derken patojen mikroorganizmalardan hasta olursun cig sutte ciddi oranda brucella, streptecocus, salmonella var aman ha baska yontem bul

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…