Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

M MissHayaLet bak Leslie için ne diyor?
Chedarice canım kaptanlarımız bu konuya cevap verse daha iyi olur.
Kuzum aramizda geçmişti önceden ben bosted diğer millere göre daha hareketli olduğu için söylemiştim hani tek puanlama olsun diye miller aynı gidiyor ama mil mil hareketi daha hızlanıyor gibi geliyor bana. Bence de kaptan versin kararı.

Olsun kıs lafımı olur
Çok şükür kaptanım

Afiyet olsun canım
Cuma 2 defa yazdim sana ama dönüş yapmadin 60 kiloyu görünce mezun olmak istediğin icin mezun ettim
Mezuniyetin hayirli olsun canim
Baban niye senin kilona takık ki cnm
Ben kucukken cok zayifmisim ve sürekli hasta olurmusum babam biraz ondan korkuyor sanirim tekrar hasta olurum diye
Afiyet olsun canim 5000 adim alalim bugun ceza olarak
Zipzip- cezamı bugün yapayım diyordum ama kız 23e kadar emdi, bırakmadı, o saatten sonra da uyudum, yarın öğlen yürüyüşümü cezaya sayarım, bi markete gidip gelirim
Tamam canim
Yaa aslinda kafa karismasin diye mil olarak yazdim
Ama zaten puanlar bir birine cok yakin.
Boosted 6 puan digerleri daha dusuk
Günaydın kıslar
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kizlar
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım

Günaydın kizlar
Gunaydin kizlar
Anladım canım biliyorum senin puanlaması nasil yaptığını Chedarice miller neredeyse aynı tek puan olsun uğraşmayın deyince bende en hareketli olan bosted dedim

Hepimiz zayıftık
Bende genetik sanirim ben tam babamın kızıyım resmen Babam bildiği bileli hep kilolu gençlik fotoğraflara bakıyorum hep kilolu ama normal bir kiloda olmak içim uğraşıyorum 60 olsam yeter vücuduma bağlı 65 iyi durursa tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…