Yürüyoruz gündüz gece diriririririrariroBiz de arkanızdan bağırıyoruz.. Himmet abeeee diye. Vallahi yetişemiyoruz.. Uyurken de mi yürüyorsunuz yoksauyurgezerlik var mı
Yaz canım ya burada aynı gemide kürek çekiyoruz. Benim için önemli olan yağ oranını görmekti zaten.Sana cevap yapmayacaktım ama lanet olasica ruhum duramiyor, insan vucudunda ortalama 10kg kemik vardır sadece kafatasin 800g gelir tartidaki kemik orani yanlış yüzden oranları doğru xiaomi almissin vucut yasinda fazla cikar benim diyetisyenle xiaomi tartida 30 yas fark cikti yag oranindan kaynakli fazla hesaplıyor . Ama haftalik yag su kaybini düzgün gösteriyor
Tebrikler tatlım. Canım nasıl oldun. Kabızlık sorunun ne durumda?
Sagol canim cok sukur iyiyim sanirim kefir fayda ediyor birakmiyorum icmeyi bakalm insallah cumaya kadar böyle giderTebrikler tatlım. Canım nasıl oldun. Kabızlık sorunun ne durumda?
Çok sevindim iyi olmana. Bu cuma güzel eksiler gelecek inşallah. Sporlarimiz da çok. İyi.Sagol canim cok sukur iyiyim sanirim kefir fayda ediyor birakmiyorum icmeyi bakalm insallah cumaya kadar böyle gider
Afiyet olsun. Muz tüketme Çarşamba Perşembe canım. Kabızlık yapabilir.Menüm
Sahur 02.20
3 kaşık yoğurt icine 2 muz biraz pul biber ne alaka bilmiyom
1 yesil cay
2 catal tereyagli yumurta 4 tutam tere
Iftar 20.03
1 kepce yogurt çorbası
7 tane firin mantar
Kayinvalidem biber patates kizartmis gondermis 2 adetcik patates kizartmasi
1 tane de biber kizartmasi yiyim dedim agzima attigimla cikarmam bir oldu aci çıktı neyseki yiyemedim
Bol salata
Su 1.5 lt
22.00 1 sade turk kahvesi
23.00 1 shut kefir 1 tane yeni dünya
Zipzip- E Elif_Eylul ❤
6 sarmayı ben pişip pişmediğini kontrol ederken yiyorum
Mezun olmadan ben yapmayacağım zaten.başka yolu yok.Diyette yapma sen onu. Farzet oruçsun. Sarma dinlenmeden anlaşılmaz fazla. Görsel olarak içine bak tatlım.
Mezun olalım yaparız afiyetle yeriz.Mezun olmadan ben yapmayacağım zaten.başka yolu yok.
Canım videolarrin linkini at bakalım. Kaptanlarımızi da etiketle. Bakalım ne dicekler.Jillianın 3 cü videosunu kaç puandan hesaplıyayım?
Bide şu chloe varya2 haftalık olan toplam 38 dakika sürüyor onu dk sını kaç puandan hesaplayayım. Bir yardımcı olursanız sevinirim
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Insallah canimÇok sevindim iyi olmana. Bu cuma güzel eksiler gelecek inşallah. Sporlarimiz da çok. İyi.
Yok yok tuketmicem canm dun de 2 tane kalmisti curumek uzerelermis ziyan olmadan yiyim dedim daha yemem bir sureAfiyet olsun. Muz tüketme Çarşamba Perşembe canım. Kabızlık yapabilir.
Chloe Ting - 2 Weeks Shred Challenge - Free Workout ProgramCanım videolarrin linkini at bakalım. Kaptanlarımızi da etiketle. Bakalım ne dicekler.
Sen bunu yaptin ya valla bravo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?