- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımMenu
Sabah 12.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 dilim sucuk
Akşam 17.40
8 yk kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 kupa kayısı çayı.
Su 2 litre oldu
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsunMenu
Sabah 12.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 dilim sucuk
Akşam 17.40
8 yk kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 kupa kayısı çayı.
Su 2 litre oldu
Zipzip- E Elif_Eylul
Oda var dimi.beni spor etkilemiyor.Kizlar sporu abartmayın bence yarin tarti var kaslariniz sismesin
Ay gerçekten miAyyy şimdi anladım teşekkür ederim şekerim
Ohh misssSlm kızlar aylar mı oldu yıllar mı oldu gündüz uyudum bugün
Yemek işi de esimde keyfim yerinde bugün
300 kalorilik ayirabilirsinBen şuan yüzde 1.25 teyim bana da ödül var mı? Ona göre pastadan dilim saklayayım
Eline saglik canimSelammmmm.
Bugün büyük kapışmada son gün. Önümüzdeki hafta spor puanlarını tutmaya devam edeceğim. Adım yarışması ya da başka bir talebiniz olursa kaptanlarımız değerlendirecektir.
5 Mayıs Çarşamba Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız
Üye Adı 5 Mayıs Çarşamba @chikolatagozlum ef 1.725 şa 1.362Cordelia şa 1.326@Tostombalakanne ef 1.221@Cedarice şa 895
5 Mayıs Çarşamba Günü Yükselen Yıldızlarımız
@Cedarice
@s i d e l y a
Efsaneler Şampiyonlar kapışması son durum
Şampiyonlar 34.507 puan
Efsaneler 32.080 puan
Not 1: Lütfen spor yaparken dikkatli olun.
Not 2: Yarın iftara misafirim gelecek. Spor sonuçlarını açıklayamazsam kusura bakmayın.
Yarın açıklamak için elimden geleni yaparım. Sonuçlar Cumartesiye kalabilir.
Gecmis olsun canimtesekkur ederimm ..
spor yapamadim basim patliyodu iki gundur koutyum alisverise gittim ruzgar carpti resmen ..
bugunde yapamayabilim
Afiyet olsun canımÇarşamba menüm
Sahur/1/4 küçük pide,1 yumurta,1 yk peynir,1 tk bal,1 sb ayran.
İftar/2kepçe yeşil mercimek, 1 sk pilav,1 sk fajita,2 yk yoğurt
Ara/ st.türk kahve,meyve
Su/1,5 litre
3298 adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenu
Sabah 12.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 dilim sucuk
Akşam 17.40
8 yk kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 kupa kayısı çayı.
Su 2 litre oldu
Zipzip- E Elif_Eylul
Kaptanım o zaman sizin takıma söyle spor yapmasınlar bugunKizlar sporu abartmayın bence yarin tarti var kaslariniz sismesin
Afiyet olsun canımSahur
Ananaslı yoğurt
İftqr
200 gram fırında somon,,, salata,,,, 1 kase erik
Türk kahvesi içerim birazdan şimdi Zencefilli çay içiyorum
Suyu 2.5 a tamamlarım
Afiyet olsun canımSahur
Ananaslı yoğurt
İftqr
Suyu 2.5 a tamamlarım
Takimi bilmem de ben yürüyemedim bugun hava cok esiyordu daha 5 Bin adımdayımKaptanım o zaman sizin takıma söyle spor yapmasınlar bugundengeleyelim
Anammmm ilk yorumu yapayim ozaman gozleme olmamisÖncelikle tüm gruba iyi akşamlar...
Hoşgeldin diyenler olmuş topluca hoşbuldum diyorum tek tek cevap yazardım da yetişemedim bu gün 3 derse 2 vizeye girdim kafam allak bullak her neyse...
menüm ve egzersizim: 06.05(mayıs).2021 perşembe.
günlük toplam su=23 bardak.
sabah kahvaltı: ıspanaklı kıymalı gözleme ve 1 bardak vişne kompostosu.
sabah egzersizi: 15 dk dans.
Öğlen: (tuzsuz yağsız) 1 orta boy domates, 1 küçük salatalık ve birkaç küçük dal kıvırcık.
öğlen egzersiz: 15 dk zumba.
ara öğün: 2 dilim yumurtalı ekmek.
akşam öncesi alışkanlık bırakma çabam: 1 kasenin 3 te 1 i cips, ve 50 gram bitter çikolata.
İlk fırsatta bu şahıslarla aramdaki bağı kopartacağım... azaltarak bırakmaya uğraşıyorum.
akşam: 4 küçük pişi. biliyorum hamur yememem gerek ama kendime söz verdim bunlar son.
akşam egzersiz: dans 15 dk ve bölgesel hareket (vücut ağırlığı egzersizleri) 30 dk.
Tekrar iyi akşamlar... Yarın tartı günü ya daha da yemem.
Ben az yapacağım sadece Eva.Kaptanım o zaman sizin takıma söyle spor yapmasınlar bugundengeleyelim
Allah'ım menude gozlerim yerinden cikti. Papatya aman nolur gerçekten son olsunÖncelikle tüm gruba iyi akşamlar...
Hoşgeldin diyenler olmuş topluca hoşbuldum diyorum tek tek cevap yazardım da yetişemedim bu gün 3 derse 2 vizeye girdim kafam allak bullak her neyse...
Öğlen: (tuzsuz yağsız) 1 orta boy domates, 1 küçük salatalık ve birkaç küçük dal kıvırcık.
akşam öncesi alışkanlık bırakma çabam: 1 kasenin 3 te 1 i cips, ve 50 gram bitter çikolata.
İlk fırsatta bu şahıslarla aramdaki bağı kopartacağım... azaltarak bırakmaya uğraşıyorum.
akşam: 4 küçük pişi. biliyorum hamur yememem gerek ama kendime söz verdim bunlar son.
akşam egzersiz: dans 15 dk ve bölgesel hareket (vücut ağırlığı egzersizleri) 30 dk.
E Elif_Eylul yazmis zaten canimÖncelikle tüm gruba iyi akşamlar...
Inanalim miBen az yapacağım sadece Eva.
Afiyet olsunSahur
Ananaslı yoğurt
İftqr
Suyu 2.5 a tamamlarım
Valla yapmicam 120 dk civarı Eva sadece.48 dk. Yaptım zaten.Inanalim miBacak bölgesel çalışıyorum. Jj yapıyorum. Daha planklarim var programdan. Siz durun biz biraz ilerleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?