Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben şuan yüzde 1.25 teyim bana da ödül var mı? Ona göre pastadan dilim saklayayım
300 kalorilik ayirabilirsin
Eline saglik canim
Sonuclar icin yarin ugrasma cumartesi aciklarsin
tesekkur ederimm ..
spor yapamadim basim patliyodu iki gundur koutyum alisverise gittim ruzgar carpti resmen ..
bugunde yapamayabilim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canım
Menu

Sabah 12.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 dilim sucuk

Akşam 17.40
8 yk kabak yemeği
2 kaşık yoğurt

2 kupa kayısı çayı.

Su 2 litre oldu

Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım

Öncelikle tüm gruba iyi akşamlar...

Hoşgeldin diyenler olmuş topluca hoşbuldum diyorum tek tek cevap yazardım da yetişemedim bu gün 3 derse 2 vizeye girdim kafam allak bullak her neyse...

menüm ve egzersizim: 06.05(mayıs).2021 perşembe.

günlük toplam su=23 bardak.

sabah kahvaltı: ıspanaklı kıymalı gözleme ve 1 bardak vişne kompostosu.

sabah egzersizi: 15 dk dans.

Öğlen: (tuzsuz yağsız) 1 orta boy domates, 1 küçük salatalık ve birkaç küçük dal kıvırcık.

öğlen egzersiz: 15 dk zumba.

ara öğün: 2 dilim yumurtalı ekmek.

akşam öncesi alışkanlık bırakma çabam: 1 kasenin 3 te 1 i cips, ve 50 gram bitter çikolata.
İlk fırsatta bu şahıslarla aramdaki bağı kopartacağım... azaltarak bırakmaya uğraşıyorum.

akşam: 4 küçük pişi. biliyorum hamur yememem gerek ama kendime söz verdim bunlar son.

akşam egzersiz: dans 15 dk ve bölgesel hareket (vücut ağırlığı egzersizleri) 30 dk.

Tekrar iyi akşamlar... Yarın tartı günü ya daha da yemem.

Anammmm ilk yorumu yapayim ozaman gozleme olmamis
2dilim yumurtali ekmek arti pisi olmamis bu sekilde saglikli beslenemezsin nekadar spor yaparsan yap olmaz ilk gün bu daha güzel menulerini bekliyorum afiyet olsun cikolata evet yiyebilirsin kahve yanina falan cips noooo

Allah'ım menude gozlerim yerinden cikti. Papatya aman nolur gerçekten son olsun
Bizim takımda ceza var böyle yasaklı şeylere. Ilk gün affı olur mi bilmem ama gerçekten hep karbonhidrat ve yağ ile beslenmissin. Suyun çok iyi. Sporda öyle. Ama yemek

E Elif_Eylul yazmis zaten canim

Ama 23 bardak su nedir yaa sok oldum gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…