- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Tabikisi bizdenKız sen kimlerdendin
Hayırlı olsun ilk tartın, bir an önce 7leri6ları görürüsün inşallah. Yaşın genç kilon fazla sadece yediklerine dikkat etsen bile hemen 7leri görürsün, yapabilirsin başarabilirsin.Günaydıııın grup...
86.25... resim çok büyük dedi kırpmak zorunda kaldım. Buradan aldığım motivasyon sayesinde en kısa Zamanda 50 kilo olan hedefimi gerçekleştireceğime inanıyorum.
Günaydın hoş geldin hayırlı olsun ...Günaydıııın grup...
86.25... resim çok büyük dedi kırpmak zorunda kaldım. Buradan aldığım motivasyon sayesinde en kısa Zamanda 50 kilo olan hedefimi gerçekleştireceğime inanıyorum.
Günaydın canım inşallah..Günaydın kızlarbol eksili bir gün olur inşaallah bizler için..
Geçmiş olsun canım...Sağol kuzum üşüttüm maalesef gece cam açık uyumuşuz farkedemedik
Hoş geldin umarım en kısa sürede hedef kilona ulaşırsınADINIZ: Ebru
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:64.75
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.
MESLEGINIZ: Akademisyen
ÇOCUK SAYISI: Yok.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: En büyük nedeni duygusal yeme problemim.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: İnsülin direncim var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Bir kaç yıl önceki zayıf hallerine geri dönebilmek . 2. Fit görünmek
Merhabalar, gruba davet ettiğiniz için grup yöneticisine teşekkür ederim
SAHUR menüm:
Yarım salatalık
1 küçük kapya biber
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ben uyandım ama yeniden uyucam gözlerim kan çanağı gibi oğlum.tekrar uyudu bay bayKızlar uyanın canım sıkılıyo
Ayyy gitmeee benimkide uyanıyor erkenden uyumak istiyorum ama uyumazki offBen uyandım ama yeniden uyucam gözlerim kan çanağı gibi oğlum.tekrar uyudu bay bay
Aman uyudu mu demistim yatağa koyar koymaz uyandı....Ayyy gitmeee benimkide uyanıyor erkenden uyumak istiyorum ama uyumazki off
Uyandımi kaç yaşında ben dün sabah 9 da uyuttum 11 e kadar ama bu sefer öğlen uykusu saat 16 . Ya sarktiAman uyudu mu demistim yatağa koyar koymaz uyandı....
Uykular haram oldu geceler geceler zalim geceler şarkısı vardı onu kendime ithaf ediyorum
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım...
Hoş geldin umarım en kısa sürede hedef kilona ulaşırsın
Kiz sende beni mi yoksaydin yoksa yanlışlıkla ben hep burdayim :)
Teşekkür ederim ablaE Elif_Eylul
Yeni nickin hayirli olsun cnm
Bu nickede 64 kilo pek yakismis
Masallah kisa sürede attin artilari
Zipzip-
Senide 53 den dolayi cok tebrik ederim cnm
Hosgeldin canım aramiza ben elif 31 yaşındayım takim kaptanıyımADINIZ: Ebru
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:64.75
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.
MESLEGINIZ: Akademisyen
ÇOCUK SAYISI: Yok.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: En büyük nedeni duygusal yeme problemim.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: İnsülin direncim var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Bir kaç yıl önceki zayıf hallerine geri dönebilmek . 2. Fit görünmek
Merhabalar, gruba davet ettiğiniz için grup yöneticisine teşekkür ederim
SAHUR menüm:
Yarım salatalık
1 küçük kapya biber
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Günaydın canımGünaydıııın grup...
Gunaydin canımGünaydın kızlarbol eksili bir gün olur inşaallah bizler için..
Günaydın canımGünaydın kızlarrrr
Hadi bakalımmmm güzel eksilerle geliriz hepimçz
İnsan isteyince herşeyi yapabilir canım yeter ki azmini kaybetme :)Günaydıııın grup...
Gunaydin canim :)Günaydın kızlarbol eksili bir gün olur inşaallah bizler için..
Uyandik sabahtan babasi ise giderken büyüğü kapinin sesine uyaniyor minikte onun peşine ben yatakta sürünüyorummmm ama nafileKızlar uyanın canım sıkılıyo
hobbaaa hadi hep birlikteee zalımmmm bebelerrrrrrrAman uyudu mu demistim yatağa koyar koymaz uyandı....
Uykular haram oldu geceler geceler zalim geceler şarkısı vardı onu kendime ithaf ediyorum
Günaydın :)Sağol kuzum
Günaydın kaptanGünaydın kizlar
Günaydın kızlarrrr
Hadi bakalımmmm güzel eksilerle geliriz hepimçz
Afiyet olsun canım uzme kendini muhallebi miktari cok degilmisCordelia Zipzip- E Elif_Eylul
persembe menusu
sahur yok
iftar: kabak chia yogurtlama 1 kepce sebze corbasi ,mısırlı salata , 4 tane lahana sarma
22.00 5 anteo fistigi 4 kaşk muhallebi
su 1.5 lt
spor yok
eveeeet tutkuuu 1 hafta boyunca yaotigin sporlari ne güzel çöp ettin kabak yiyip eksi olacagini sanarken muhallabi yedin oldu mu şimdi ...
neden bu kötülugü yaptın kendine ...
hemde persembe öncesi ..
cok üzgün olman o tartidaki rakami degistirmeyecek umarımm bir daha nefsine hakim olursun. ..
Tutku aslinda muhallebi değil misir diyette no no canim gi cok yuksek 1yk belki kocabir salataya olur ama direk misirin ki olmaz , mısır arti lahana olmus mu ustunede muhallebi ama bence yaptığın sporlar kurtarir bu menüyüCordelia Zipzip- E Elif_Eylul
persembe menusu
sahur yok
iftar: kabak chia yogurtlama 1 kepce sebze corbasi ,mısırlı salata , 4 tane lahana sarma
22.00 5 anteo fistigi 4 kaşk muhallebi
su 1.5 lt
spor yok
eveeeet tutkuuu 1 hafta boyunca yaotigin sporlari ne güzel çöp ettin kabak yiyip eksi olacagini sanarken muhallabi yedin oldu mu şimdi ...
neden bu kötülugü yaptın kendine ...
hemde persembe öncesi ..
cok üzgün olman o tartidaki rakami degistirmeyecek umarımm bir daha nefsine hakim olursun. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?