Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız sen kimlerdendin
Tabikisi bizden
Günaydıııın grup...

86.25... resim çok büyük dedi kırpmak zorunda kaldım. Buradan aldığım motivasyon sayesinde en kısa Zamanda 50 kilo olan hedefimi gerçekleştireceğime inanıyorum.
Hayırlı olsun ilk tartın, bir an önce 7leri6ları görürüsün inşallah. Yaşın genç kilon fazla sadece yediklerine dikkat etsen bile hemen 7leri görürsün, yapabilirsin başarabilirsin.
Diyetisyane gidecek zaman gelene kadar instafa falan liste paylaşan diyetisyenler var, k3ndine mutlaka bir liste yap ve öyle ilerle, yoksa az ondan az ondan diyerek de olmuyor.

Sağol kuzum üşüttüm maalesef gece cam açık uyumuşuz farkedemedik
Geçmiş olsun canım...

Hoş geldin umarım en kısa sürede hedef kilona ulaşırsın

Ayyy gitmeee benimkide uyanıyor erkenden uyumak istiyorum ama uyumazki off
Aman uyudu mu demistim yatağa koyar koymaz uyandı....
Uykular haram oldu geceler geceler zalim geceler şarkısı vardı onu kendime ithaf ediyorum

Uykular haram oldu geceler geceler zalim geceler şarkısı vardı onu kendime ithaf ediyorum
Uyandımi kaç yaşında ben dün sabah 9 da uyuttum 11 e kadar ama bu sefer öğlen uykusu saat 16 . Ya sarkti

Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul

persembe menusu

sahur yok

iftar: kabak chia yogurtlama 1 kepce sebze corbasi ,mısırlı salata , 4 tane lahana sarma

22.00 5 anteo fistigi 4 kaşk muhallebi

su 1.5 lt
spor yok

eveeeet tutkuuu 1 hafta boyunca yaotigin sporlari ne güzel çöp ettin kabak yiyip eksi olacagini sanarken muhallabi yedin oldu mu şimdi ...

neden bu kötülugü yaptın kendine ...
hemde persembe öncesi ..
cok üzgün olman o tartidaki rakami degistirmeyecek umarımm bir daha nefsine hakim olursun. ..

E Elif_Eylul
Yeni nickin hayirli olsun cnm
Bu nickede 64 kilo pek yakismis
Masallah kisa sürede attin artilari

Zipzip-
Senide 53 den dolayi cok tebrik ederim cnm
Teşekkür ederim abla
Hosgeldin canım aramiza ben elif 31 yaşındayım takim kaptanıyım

Menulerini aksam toplu olarak paylasabilir misin
Bugun de tarti günümüz fotoğrafli bidlirim yapiyoruz
Günaydıııın grup...

86.25... resim çok büyük dedi kırpmak zorunda kaldım. Buradan aldığım motivasyon sayesinde en kısa Zamanda 50 kilo olan hedefimi gerçekleştireceğime inanıyorum.
Günaydın canım
Baslangicin hayirli olsun
Günaydın kızlar bol eksili bir gün olur inşaallah bizler için..
Gunaydin canım
Günaydın kızlarrrr

Hadi bakalımmmm güzel eksilerle geliriz hepimçz
Günaydın canım

Günaydıııın grup...

İnsan isteyince herşeyi yapabilir canım yeter ki azmini kaybetme :)
Günaydın kızlar bol eksili bir gün olur inşaallah bizler için..
Gunaydin canim :)
Kızlar uyanın canım sıkılıyo
Uyandik sabahtan babasi ise giderken büyüğü kapinin sesine uyaniyor minikte onun peşine ben yatakta sürünüyorummmm ama nafile
hobbaaa hadi hep birlikteee zalımmmm bebelerrrrrrr

Günaydın :)
Günaydın kizlar
Günaydın kaptan
Günaydın kızlarrrr

Hadi bakalımmmm güzel eksilerle geliriz hepimçz
Günaydın canım rakibem az tiyo ver tarti ne durumda yuzde kaç ona gore temizliği birakip spora gececegim :)

Afiyet olsun canım uzme kendini muhallebi miktari cok degilmis

Tutku aslinda muhallebi değil misir diyette no no canim gi cok yuksek 1yk belki kocabir salataya olur ama direk misirin ki olmaz , mısır arti lahana olmus mu ustunede muhallebi ama bence yaptığın sporlar kurtarir bu menüyü
Ben hep şunu diyorum kabak yeyip ac kaliyorsan yeme sonra baska seylere gönlün kayiyor canim

Gunaydinnnnn 6.takimin citirlari sabahtan 7de uyandı sipaciklarim 9 dan sonra supurge acabiliyoruz evi süpürdüm simdi minigi uyuttum paspas,toz,wcler ,balkonlar beni bekliyor bol eksili bir cumada bizi bekliyordur insallah rüyamda +1.8 cikiyordum sonra meger tartinin yeri değişmiş + dan başlatmış filan kafayi yedik iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…