100 squat 100 puanSporumu yazayım
60 dk eva 7656 adım = 420 puan
100 squat = 100 puan
21,906 adım = 657 puan
350 iç bacak egzersizi = 350 puan
Toplam adımım = 29,565
Toplam puanım = 1527 puan
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Geçmiş olsun tatlım.Başım dönüyor kuzum bugün evayi bile 60 dk yaptım
Haklisin canim dun arti gelirim takimi etkilerim stresinden olsa gerek kafama cok taktım nedense ama sporla dengeledigimi düşünüyorum insallahcumaya göre eksi ama 74 u ucundsn göremedim daha wc farki eklersek isler degisir tabi:)
Geçmiş olsun canim
2 tane kabagim kalmis ama emin değilim evdekilere mücver yapip kendim salata çorba yogurt düşünüyorum
Afiyet olsun canım
Ria filan var mi canim oda etkiliyor bende ria varken zıplasam regl olurdum 10gunde zaten cokta durmadı 2 ayda düştü :)
Cok gecmis olsun biri zorken ikisi birden daha zor mevsim gecisleri suylada oynayınca hemen cikiyor acisi
Afiyet olsun poni :)
Afiyet olsun canim
Sahur yapmadın mi canim
afiyet olsun canim gelincik mucverini ilk defa duydum enerji olsun yag olmasin
Eskiden baya sürmüştü abla hic belli olmaz:) gecelerin kadini oldun o zaman sen yine
Deme deme dilini ısır :)
Sahursuz zor olur abla keske yanına birdey alsaydin
Tatlım azcik pide yemek dünyanın diyetin sonu değil boyle karamsar olursan cok yipratici bir hal alir yediğini yakmissin zaten
Olabilir canm insallah bu haftaeksiyle gelirim. Emek verince karsiligini görmek motivasyonu güçlendiriyor yarin hepimiz guzel sonuclar alaljm insallahAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım dün sutlac bugun dondurma
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bukadar spor yapiyosun belkide tartida artı görmen sana kas kazandiriyo persembe dinlen cumaya guzel eksi gelecektir
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gec görmüş olsam da sahuru hafif gecirecegime soz kaptanim iftarimda agir degildi şükür
Eline emegine saglik canim❤Selammmmm.
Bugün büyük kapışmada son gün. Önümüzdeki hafta spor puanlarını tutmaya devam edeceğim. Adım yarışması ya da başka bir talebiniz olursa kaptanlarımız değerlendirecektir.
5 Mayıs Çarşamba Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız
Üye Adı 5 Mayıs Çarşamba @chikolatagozlum ef 1.725 şa 1.362Cordelia şa 1.326@Tostombalakanne ef 1.221Chedarice şa 895
5 Mayıs Çarşamba Günü Yükselen Yıldızlarımız
@Cedarice
sidelya
Efsaneler Şampiyonlar kapışması son durum
Şampiyonlar 34.507 puan
Efsaneler 32.080 puan
Not 1: Lütfen spor yaparken dikkatli olun.
Not 2: Yarın iftara misafirim gelecek. Spor sonuçlarını açıklayamazsam kusura bakmayın.
Yarın açıklamak için elimden geleni yaparım. Sonuçlar Cumartesiye kalabilir.
Baslarken ölçülerimi almamıştım cok pişmanım dedigin gibi o da motive edebilirdi hic aklima gelmedi. Anca kiyafetlerd3n anlamaya çalışıyorum su anÖlçülerini de takip edebilirsin kilo veremediğin zaman moral olucaktır
Şaşırdıkmıııh.yarasın
Buzlukta ki hamurumdan yaptım bende burda okuduktan sonra,yumuşacıktı bayııldılar.kackaloribu tarifi tekrar verirmisin onun hamuru başkaydı.
Yakın tarihte uykuyu bırakıcağu için senin yerinde olsam hiiç kendimi yıpratmazdım,daha erken kazanması gerekirdi kendi kendine uyuma alışkanlığını,uykuya geçiş aracı nınkendileri seçiyor çocuklar meme sallanma kucak vs.zorlqmaya da gerek yok hep söylüyorum çabuk büyüycekler anın tadını çıkarın
Bugün 6 ders işledim sonra temizlik çamaşır kızım durmadı. Kabak doğrayacak vakit bulamadm. Onunla ilgilendimAfiyet Olsun. Ne kadar sade bir menü.
Boyum 168 canım.Boyun kaç canm benimde 44.6 kg kasım olmam gereken kilo 56
Yok kızım sorun çıkarmıyor uyumadığında. İyiyiz böyle. İşte ger çocuk farklıHahaahah gelmem böyle oyunlara seni geçeceğğmmm
Gün boyu benimki çıldırıyor uyutmazsam
Hahahahha
Gün boyu huysuz olmuyor mu ben arada gündüz uyutmuyorum ama bayağı çıldırıyor
Ha gayret canım ben diyete başlayalı 4 ay oldu 76. 2 ile başlamıştım 5 leri gördüm çok şükür
Başınız sağolsun. Allah sevdiklerine sabır versinHayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Geçen gün sormuştun aristo diyetini sormuştun canım. Bugün takip ettiğim bir diyetisyen kesinlikle önermiyorum tek tip beslenmeyi ve aristo diyetini demişti. Tabi sen bilirsin canım.Menüm /Aristo diyeti 1.gün
Sahur
Yarım muz
İftar
2 hurma
1 kase mercimek çorbası
1 kase patates salatası
2 kasik b pilav
2 erik
Ara
1 avuç leblebi
Şu 1.5 şimdilik
Spor yok maalesef
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sağol kuzum üşüttüm maalesef gece cam açık uyumuşuz farkedemedikGeçmiş olsun tatlım.
misafiri vardı bu akşam.Kardeşin zoom yapmadı galiba.
Abowww.300 jj- 300 p
700 tane bel ve bacak bolgesel- 700 p
19 dakika bolgesel- 114 p
420 saniye plank- 400 p
2500 adim- 75 p
1589 puan
Cordelia
Kıyamam çok yorulmuş kuzucuk.Sporum kızlar
35 dk pilates 210 puan
15 dk leslie 3 mile 60 puan
16 dk leslie boosted 96 puan
720 ic bacak hareket 720 puan
40 mekik 40 puan
50 squat 50 puan
10 dk cardio 70 puan
150 twist 10 puan
1 dk plank 60 puan
100 russian twist 100 puan
5641 adım 150 puan
Toplam 1566 puan
Son durum Hala her herim titriyor
Evet hakettin. İyi uykular.Sanırım artık uyuyabilirim
Kız sen kimlerdendinSporum kızlar
35 dk pilates 210 puan
15 dk leslie 3 mile 60 puan
16 dk leslie boosted 96 puan
720 ic bacak hareket 720 puan
40 mekik 40 puan
50 squat 50 puan
10 dk cardio 70 puan
150 twist 10 puan
1 dk plank 60 puan
100 russian twist 100 puan
5641 adım 150 puan
Toplam 1566 puan
Son durum Hala her herim titriyor
Adım atmıştım bence vardı attım ben
Canım Çarşamba sporun yok. Doğru mu?
Yoruldum kuzum insallah değer yorgunlugumuzaKıyamam çok yorulmuş kuzucuk.
Şampiyonlardan canımKız sen kimlerdendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?