Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haklisin canim dun arti gelirim takimi etkilerim stresinden olsa gerek kafama cok taktım nedense ama sporla dengeledigimi düşünüyorum insallah
Olabilir canm insallah bu haftaeksiyle gelirim. Emek verince karsiligini görmek motivasyonu güçlendiriyor yarin hepimiz guzel sonuclar alaljm insallah
Hahah ben gene duramadim spor yaptım biraz cocuk da uyusun az daha yapicam
Gec görmüş olsam da sahuru hafif gecirecegime soz kaptanim iftarimda agir degildi şükür
Eline emegine saglik canim❤
Baslarken ölçülerimi almamıştım cok pişmanım dedigin gibi o da motive edebilirdi hic aklima gelmedi. Anca kiyafetlerd3n anlamaya çalışıyorum su an

Iyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 2.30
2 kaşık yogurt icine az yulaf az chia 2 kuru kayısı 1 yesil cay 2 dilim peynir salatalik 2 hurma
Iftar 20.04
1 kepce yoğurt çorbası
1 orta boy karnıyarık
1 kaşık pilav
Bol salata 1 kucuk kase cacık
22.00 1 sadeturk kahvesi
23.30 1 shut kefir
Su 1.5 lt Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet Olsun. Ne kadar sade bir menü.
Bugün 6 ders işledim sonra temizlik çamaşır kızım durmadı. Kabak doğrayacak vakit bulamadm. Onunla ilgilendim
Sadece soğan doğrayıp yemeği 3 dk da hazırladım. Kıza duş aldırırken sağolsun eşim de pilav yaptı. Cacık da semizotlu komşum gönderdi
Boyun kaç canm benimde 44.6 kg kasım olmam gereken kilo 56
Boyum 168 canım.
Yok kızım sorun çıkarmıyor uyumadığında. İyiyiz böyle. İşte ger çocuk farklı
Başınız sağolsun. Allah sevdiklerine sabır versin
Geçen gün sormuştun aristo diyetini sormuştun canım. Bugün takip ettiğim bir diyetisyen kesinlikle önermiyorum tek tip beslenmeyi ve aristo diyetini demişti. Tabi sen bilirsin canım.

Bugün dpır yapmayacam diyordum ama yine de yürüdüm.

Puanım 315 Cordelia

Sporum kızlar
35 dk pilates 210 puan
15 dk leslie 3 mile 60 puan
16 dk leslie boosted 96 puan
720 ic bacak hareket 720 puan
40 mekik 40 puan
50 squat 50 puan
10 dk cardio 70 puan
150 twist 10 puan
1 dk plank 60 puan
100 russian twist 100 puan
5641 adım 150 puan
Toplam 1566 puan
Son durum Hala her herim titriyor
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Kıyamam çok yorulmuş kuzucuk.

Kız sen kimlerdendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…