- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Ben hiç görmemiştimKız mayisti o unutmuşumlistede değilim ya valla ne kötü olurdu kimse de demiyor
Allahım geldi astsolist
Olur. YarışalımYarışalım bu hafta benim kiloma gelmişsinkilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim süpersiniz
Niye kaldırayim.Merak etsinler kim bu muhteşem.Allah seni kızzzzzzzzzzzz çok tatlısın gördüm durum mesajını kaldırabilirsin
Almayın tabiSeni kaaaleee almadik sanirim oyuzden
Teşekkürler canım. Ben işime döneyim. Herkese teşekkür ederim.Allahım geldi astsolistbeklettigine değmiş tebrikler kuzu
Süpersin hayatımmEki Görüntüle 2844012
Gecen hafta;75.50
Güncel:74.10
Fark:1.40
Yuzde:%1.854Zipzip- E Elif_Eylul Kmsl Hnd sardunya1038 @birazhuzurdu2008
Sagol kaptanim simdi kim kazandi acaba efsaneler mi ?Öhöm öhöm eksiye bak tebrik ederim canim
sağol canımOhhh maşallah yavrum
Çok iyi canım
Canımmmmmm süpersinnnnnnnnn
Cuma; 79.75
Bugün; 78.45
Fark; 1.3
Yüzde; 1,630
kafalar iptalKız mayisti o unutmuşumlistede değilim ya valla ne kötü olurdu kimse de demiyor
Eksin muhteşem.Çoklu alıntı yapmayı henüz bilmediğim için hoşgeldin diyen herkese topluca hoşbulduk diyorum arkadaşlar kusura bakmayın
Dün gruba giriş için bilgilerimi yazarken en son pazartesi tartıldığım için o zamanki kilomu yazmıştım 64.75 olarak. Bugün baktığımda pazartesiden beri 1 kilo verdiğimi gördümYalnız kilo bildiriminin en geç cuma 12ye kadar yapıldığı kuralını atlamışım çok özür dilerim, ilk haftam olmasına verin ben genelde diyetisyenler sahurdan 12 saat sonra tartışın dedikleri için bu saate kadar bekledim. Yalnız tartılırken fotoğrafını çekmekte epey zorlandım, ayy siz nasıl yapıyorsunuz bunu tartışıyorum 63,75 çıkıyor, fotoğraf çekmek için telefonu elime aldığım an telefonun ağırlığını da koyup 63,95 gösteriyor O yüzden iki görüntüyü de koydum
Bugün bi halsizlik var üstümde, o yüzden henüz spor yapamadım ama inşallah iftardan sonra yapıp onu da menümle birlikte yazacağım
Eki Görüntüle 2844043 Eki Görüntüle 2844044
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Eksin çok güzel tebrik ederim canımEki Görüntüle 2844012
Gecen hafta;75.50
Güncel:74.10
Fark:1.40
Yuzde:%1.854Zipzip- E Elif_Eylul Kmsl Hnd sardunya1038 @birazhuzurdu2008
Ekside olman cok guzel canimGeçen hafta 55.7
Bu hafta 55.6
Fark -100 gr
Dünyaları yiyen biri için bence çok çok iyiEki Görüntüle 2844015
Eksin çok güzel tebrik ederim canımCuma; 79.75
Bugün; 78.45
Fark; 1.3
Yüzde; 1,630
Tebrik ederim canım haftaya bayramda 6 li rakamlari göreceksin
Kızlar bu arada 4 ayda giden 16.8 kilo
Bir haftada guzel eksi gormussun tebrik ederim canımÇoklu alıntı yapmayı henüz bilmediğim için hoşgeldin diyen herkese topluca hoşbulduk diyorum arkadaşlar kusura bakmayın
Dün gruba giriş için bilgilerimi yazarken en son pazartesi tartıldığım için o zamanki kilomu yazmıştım 64.75 olarak. Bugün baktığımda pazartesiden beri 1 kilo verdiğimi gördümYalnız kilo bildiriminin en geç cuma 12ye kadar yapıldığı kuralını atlamışım çok özür dilerim, ilk haftam olmasına verin ben genelde diyetisyenler sahurdan 12 saat sonra tartışın dedikleri için bu saate kadar bekledim. Yalnız tartılırken fotoğrafını çekmekte epey zorlandım, ayy siz nasıl yapıyorsunuz bunu tartışıyorum 63,75 çıkıyor, fotoğraf çekmek için telefonu elime aldığım an telefonun ağırlığını da koyup 63,95 gösteriyor O yüzden iki görüntüyü de koydum
Bugün bi halsizlik var üstümde, o yüzden henüz spor yapamadım ama inşallah iftardan sonra yapıp onu da menümle birlikte yazacağım
Bende fark etmedim kaptanımEksin çok güzel tebrik ederim canım
Nisani da hic fark etmemistim bahcede birseyler yapiyoruz
Ekside olman cok guzel canim
Tebrik ederim canım haftaya bayramda 6 li rakamlari göreceksin
Bir haftada guzel eksi gormussun tebrik ederim canım
Ramazan nedeniyle bildirimlerimizi 3-4 gibi yapiyoruz o yüzden gec kalmis sayılmazsin
Tartildiktan sonra hemen inip fotoğraf cekiyorum
Ekside olman guzel canim
200 gram fark belki kazanmamizi saglayacakAlın bakalım bunu siz istediniz beni kaale almayın
Geçen hafta 57,6
Bu hafta 56,3
Fark 1,3
% 2,256Zipzip- E Elif_Eylul kackaloribu
Eki Görüntüle 2844054
supersin canim ahh nasilda tasiyoruz o yağları boşuna boşunaKızlar bu arada 4 ayda giden 16.8 kilo
tatlim tarti sabitleyince uzerinden inip cek uzedindeyken alma eline ramazandan dolayı ortalama 4-5 gibi tartiliyoruz ramazan disi 12Çoklu alıntı yapmayı henüz bilmediğim için hoşgeldin diyen herkese topluca hoşbulduk diyorum arkadaşlar kusura bakmayın
sende tartil hadii hadiiiSüpersin hayatımm
ayyy mezun olup kilo vermek tebrikler x2
Ne oldu migim :)
herkes yeniden tartilacak bak hirs yaptiriyorsunAlın bakalım bunu siz istediniz beni kaale almayın
Geçen hafta 57,6
Bu hafta 56,3
Fark 1,3
% 2,256Zipzip- E Elif_Eylul kackaloribu
Eki Görüntüle 2844054
Beni kaaleee almayanlar görsünEksin çok güzel tebrik ederim canım
Bilseydim mezuniyet icin biraz daha bekletirdim
Ekside olman guzel canim
200 gram fark belki kazanmamizi saglayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?