- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bayram hazırlıklarına aldanma migi gorursun bence78 görmem lazım78,1 olursa tam 10 kilo vermiş olacağım
Tüh canım yaM MissHayaLet guncelleyim mi :) 73.9 u gösterip 74de sabitledi ya 100g gitti :)
Kırılır canım o direnç kilolar sen yeter ki daha çok azim et.Çok teşekkür ederim kızlar.Direnç kilolardayım inş kıracağım
Tamam canim bunu baz aliyorum tebrik ederim
Aaa olsun canim oda haftaya artik guzel kilo verdin bu haftadaBir daha tartıldım 150 gram fark var. Hangisini dikkate alırsanız farkettmiyor benim için. Hedefim 84.9 görmekti 100 gramla tutturamadım
Eksin çok güzel tebrik ederim canımEki Görüntüle 2844128
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 88.4
Bu hafta: 87.7
Fark -700
Zipzip- E Elif_Eylul
Alın bakalım bunu siz istediniz beni kaale almayın
Geçen hafta 57,6
Bu hafta 56,3
Fark 1,3
% 2,256Zipzip- E Elif_Eylul @kackaloribu
Eki Görüntüle 2844054
Aşırı ishalse susuz bırakma canım şu çok önemli kaç günden beri uzun süre mi çok geçmiş olsunAnca girebildim bebeğim diş çıkarıyor günlerdir cok ishal olmuş geçmedi bi türlü çok huysuz Dr götürmeyi düşünüyoruz iftardan sonra ama goturmeden yana degilim
bilgisi olan yazabilirimi cok ishal olması normalmi netten baktım ama emin olamıyorum napacagimi bilmiyorum
Hastane covitten gecilmiyormus götürmek istemiyorum
Geçmişe birazdan bakarım
Geçmiş olsun yaa. Kıyamam.Anca girebildim bebeğim diş çıkarıyor günlerdir cok ishal olmuş geçmedi bi türlü çok huysuz Dr götürmeyi düşünüyoruz iftardan sonra ama goturmeden yana degilim
bilgisi olan yazabilirimi cok ishal olması normalmi netten baktım ama emin olamıyorum napacagimi bilmiyorum
Geçmişe birazdan bakarım
Bebeğin kaç aylık? Diş ishal yapar ama çook ishal yapmaz sanki. Rota aşısı olmuşmuydu, rota çooook ishal istahsızlık ve kusma yapabilir. Aşı olduysa da yine geçirir ama daha hafif atlatır. Çooook ishalse vücüt sıvıları azalmış oşabilir aerum verebilirler götürmekte fayda var. Hele ki yaşı küçükse.Anca girebildim bebeğim diş çıkarıyor günlerdir cok ishal olmuş geçmedi bi türlü çok huysuz Dr götürmeyi düşünüyoruz iftardan sonra ama goturmeden yana degilim
Geçmişe birazdan bakarım
Günaydıııın grup...
86.25... resim çok büyük dedi kırpmak zorunda kaldım. Buradan aldığım motivasyon sayesinde en kısa Zamanda 50 kilo olan hedefimi gerçekleştireceğime inanıyorum.
Kızlar orucum gittiaybaşı oldum.
Geçen cuma 72.900
Bu hafta 71.300
-1600
Zipzip- E Elif_Eylul North River
Önce ki cuma = 60,6
Bu cuma = 59,7
Fark = -900 gr
Yüzde = %1,485
Yeni tartım
Eki Görüntüle 2843871
Eski tartım
Eki Görüntüle 2843870
Zipzip-
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2844012
Gecen hafta;75.50
Güncel:74.10
Fark:1.40
Yuzde:%1.854Zipzip- E Elif_Eylul Kmsl Hnd sardunya1038 @birazhuzurdu2008
Geçen hafta 55.7
Bu hafta 55.6
Fark -100 gr
Dünyaları yiyen biri için bence çok çok iyiEki Görüntüle 2844015
Cuma; 79.75
Bugün; 78.45
Fark; 1.3
Yüzde; 1,630
Çoklu alıntı yapmayı henüz bilmediğim için hoşgeldin diyen herkese topluca hoşbulduk diyorum arkadaşlar kusura bakmayın
Dün gruba giriş için bilgilerimi yazarken en son pazartesi tartıldığım için o zamanki kilomu yazmıştım 64.75 olarak. Bugün baktığımda pazartesiden beri 1 kilo verdiğimi gördümYalnız kilo bildiriminin en geç cuma 12ye kadar yapıldığı kuralını atlamışım çok özür dilerim, ilk haftam olmasına verin ben genelde diyetisyenler sahurdan 12 saat sonra tartışın dedikleri için bu saate kadar bekledim. Yalnız tartılırken fotoğrafını çekmekte epey zorlandım, ayy siz nasıl yapıyorsunuz bunu tartışıyorum 63,75 çıkıyor, fotoğraf çekmek için telefonu elime aldığım an telefonun ağırlığını da koyup 63,95 gösteriyor O yüzden iki görüntüyü de koydum
Bugün bi halsizlik var üstümde, o yüzden henüz spor yapamadım ama inşallah iftardan sonra yapıp onu da menümle birlikte yazacağım
Eki Görüntüle 2844043 Eki Görüntüle 2844044
Alın bakalım bunu siz istediniz beni kaale almayın
Geçen hafta 57,6
Bu hafta 56,3
Fark 1,3
% 2,256Zipzip- E Elif_Eylul @kackaloribu
Eki Görüntüle 2844054
Eki Görüntüle 2844128
Kilo bildirimi
Fark -700
Zipzip- E Elif_Eylul
Canım öncelikle geçmiş olsun gün içerisinde 5 e kadar yapıyorsa doktora götür bence çünkü vücut susuz kalırsa iyi olmaz bir serum filan bağlarlarAnca girebildim bebeğim diş çıkarıyor günlerdir cok ishal olmuş geçmedi bi türlü çok huysuz Dr götürmeyi düşünüyoruz iftardan sonra ama goturmeden yana degilim
Geçmişe birazdan bakarım
Tebrik ediyorum kizlar eksiler çok guzelEki Görüntüle 2844128
Kilo bildirimi
Fark -700
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?