- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Banane ohhh canıma da değsin yattigim yerden kilo veririm bensupersin canim ahh nasilda tasiyoruz o yağları boşuna boşuna
tatlim tarti sabitleyince uzerinden inip cek uzedindeyken alma eline ramazandan dolayı ortalama 4-5 gibi tartiliyoruz ramazan disi 12
sende tartil hadii hadiii
ayyy mezun olup kilo vermek tebrikler x2
Ne oldu migim :)
herkes yeniden tartilacak bak hirs yaptiriyorsun
Bendr simdi sagildim bi daha ciksam mi kiBanane ohhh canıma da değsin yattigim yerden kilo veririm ben
Bayram haftasina kalsin eksilerBendr simdi sagildim bi daha ciksam mi ki
Hala memede biraksinda çıkacağım efsaneler olarak yenilemeyiz spor yapmadan da veririz biz :)Çık cik
Kaçamak yapmissin ama bu hafta cok guzel spor yaptin canim yediklerini eritmissinGeçen akşam çay ile buskivi yedim puding yedim yine de eksi hırs yaptım mi gözüm birşeyi görmez benimkocam bıktı sabah sabah yine mi spor yapiyon diyor adam gizli yaptım hep bu hafta gizlemeyi beceremedim
Nasilsin canimNe kadar güzel tartı resimleri sonuçları bunlar Ya gözümü alamadım
Bende gece yapinca esim ne cok zipladin diyor ertesi güne uyuyor saniyorsun uyumuyorlar bir gozleri hep acikGeçen akşam çay ile buskivi yedim puding yedim yine de eksi hırs yaptım mi gözüm birşeyi görmez benimkocam bıktı sabah sabah yine mi spor yapiyon diyor adam gizli yaptım hep bu hafta gizlemeyi beceremedim
Sen nerelerdesinNe kadar güzel tartı resimleri sonuçları bunlar Ya gözümü alamadım
Yaptım kaptanım valla uyumadım sahur daKaçamak yapmissin ama bu hafta cok guzel spor yaptin canim yediklerini eritmissin
Maşallah canım umarım sorunsuz hedefi görürsünÇoklu alıntı yapmayı henüz bilmediğim için hoşgeldin diyen herkese topluca hoşbulduk diyorum arkadaşlar kusura bakmayın
Dün gruba giriş için bilgilerimi yazarken en son pazartesi tartıldığım için o zamanki kilomu yazmıştım 64.75 olarak. Bugün baktığımda pazartesiden beri 1 kilo verdiğimi gördümYalnız kilo bildiriminin en geç cuma 12ye kadar yapıldığı kuralını atlamışım çok özür dilerim, ilk haftam olmasına verin ben genelde diyetisyenler sahurdan 12 saat sonra tartışın dedikleri için bu saate kadar bekledim. Yalnız tartılırken fotoğrafını çekmekte epey zorlandım, ayy siz nasıl yapıyorsunuz bunu tartışıyorum 63,75 çıkıyor, fotoğraf çekmek için telefonu elime aldığım an telefonun ağırlığını da koyup 63,95 gösteriyor O yüzden iki görüntüyü de koydum
Bugün bi halsizlik var üstümde, o yüzden henüz spor yapamadım ama inşallah iftardan sonra yapıp onu da menümle birlikte yazacağım
Eki Görüntüle 2844043 Eki Görüntüle 2844044
Harika bir eksi.
Canım benim hoşgeldinNe kadar güzel tartı resimleri sonuçları bunlar Ya gözümü alamadım
Üzerinden inip hemen çekmeyi de denedim o zaman da hemen kapandısupersin canim ahh nasilda tasiyoruz o yağları boşuna boşuna
tatlim tarti sabitleyince uzerinden inip cek uzedindeyken alma eline ramazandan dolayı ortalama 4-5 gibi tartiliyoruz ramazan disi 12
78 görmem lazımsupersin canim ahh nasilda tasiyoruz o yağları boşuna boşuna
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Guzel eksi tebrik ederim canım
Tebrikler canım eksi candir:)
Çok teşekkür ederim kızlar.Direnç kilolardayım inş kıracağımTebrik ederim kızlar harikasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?