7 Mayıs -13 Mayıs Spor Yarışması Sonuçları 726. etap | ||||
Üye Adı | 7 Mayıs Cuma | 8 Mayıs Cumartesi | ||
1 | @Tostombalakanne | 1.146 | 1.279 | |
| C Chikolata_gozlum | 150 | 2.200 | |
3 | T Titizz1 | 1.490 | 150 | |
4 |
| 780 | 360 | |
5 |
| 594 | 272 | |
6 |
| 432 | 351 | |
7 | @Ytmz | 650 | ||
8 |
| 594 | ||
9 |
| 400 | 150 | |
10 |
| 188 | 256 | |
11 | @birazhuzurdu2008 | 300 | ||
12 |
| 259 | ||
13 |
| 150 | ||
14 |
| 137 |
sagol kaptanım darisi sana insallahAnneler günün kutlu olsun canim
Dondurma ile kurbaiye birleşince tuzlu baklava say sen onu
Ya millet soğuk baklava yiyor simay SOĞUK BAKLAVA.
Ne zamandır canım istiyor eşim alayım diyor aldırmıyorum yerini dondurmayla dolduruyorumanlıyor musun simay
Benim burda dilim damagima yapıştıBurasida ayni canim soba bile yaniyo
Oo emoji yakıyor sexi seytan :) bugunde ne cok seytanin adini andik ya kulaklari cinliyordurAfiyet olsun canım çok stresliydin 1simit ve bulgur pilavi yedin
Aftan once yeseydim iyiydiOyyyyy çok sağol canım. Kizmamışsın bana.Kaptanımız ödülleri takip etmemi istemişti. Neyse ki af geldi.
Simit 4 dlm ekmek eder illa ceza yememek ocin eppek mi yiyelimAfiyet olsun canım ❤
Toplamda çok yememissin ama.karbon orani yuksek olmus
anneler günün kutlu olsun canım
Bana ne bana neee az ortalik karissinYaaaaaaa kızlar ben uyurken neler olmuş
Aslında kalori hesabına vursak bayağı bir az beslendim diye düşünüyorum
Ama cezama razıyım
5. Siradaki ben ile 8. Siradaki ben arasinda fark var cordisimMerhaba 6. Takımın Güzelleri
Spor Yapan Herkesi Tebrik ediyorum.
7-8 Mayıs Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız
@Tostombalakanne
C Chikolata_gozlum
T Titizz1
7 Mayıs Yükselen Muhteşem Yıldızlarımız
T Titizz1
sardunya1038
8 Mayıs Yükselen Muhteşem Yıldızımız
C Chikolata_gozlum
Not: Spor bildirimini yazmadığım varsa lütfen bildirsin. Ben yoğundum cuma site yoğundu. Atlamış olabilirim.
7 Mayıs -13 Mayıs Spor Yarışması Sonuçları 726. etap Üye Adı 7 Mayıs Cuma 8 Mayıs Cumartesi 1@Tostombalakanne 1.146 1.279
2C Chikolata_gozlum 150 2.200 3T Titizz1 1.490 150 4sardunya1038 780 360 5North River 594 272 6bengisu022 432 351 7@Ytmz 650 8North River 594 9Tutku44 400 150 10kackaloribu 188 256 11@birazhuzurdu2008 300 12Chedarice 259 13sidelya 150 14selensu82 137
8. sıdaki senin c.tesi sporunu unutmuşum.5. Siradaki ben ile 8. Siradaki ben arasinda fark var cordisim
Tamamdır challenge günleri varmı İlk sayfaya baktım okudum genel anlamıyla aynıydı zaten. Birde şey cuma günkü kilom 60tı. Ama ben üzüntüden ogün dün bugünde dahil yemediğim şey kalmadıEs yarismasi yapmıyoruz canim
Bizim takımda cok iyi islemiyor o sistem
Hemen bakip geliyorum
Teşekkürlerhe walla
burda ele şeyler olmaz canimm herkesi herkes kucaklarrr aktif olursan
haklısin canim
hem yiyo hem dil çıkariyobu nasil is arkadasım
Hoşbuldum. İnşallah teşekkürler tanışmıpıza memnun oldum20 kilo uçmuş harika
@gnrc veDarkqueenn aramıza hoşgeldiniz. Ben Poni 31 yaşındayım 2 tane çocuğum var. Insaallah en kısa sürede yüklerinizi atarsınız
Teşekkür ederimIyiyim ablam evdeyim kapanmadan dolayı.. iyi geldi valla dinlendim
Bence artik fitanne yapsin @Tostombalakanne
Insallah kaslarım olusur benimde. Deniyorumekmek konusunda bende 1 ekmek yiyordum şimdi durdum şükür
Ah kötü olmuş. Cezayı da kapmışsın
Günaydın canım mutlu pazarlar
Günaydın canım
Günaydın tatlım
Günaydın canım seninde anneler günün kutlu olsun
Teşekkür ederim canım benim seninde anneler günün kutlu olsun
Aramıza hoşgeldin canım benim
Çok güldüm
Ne güzeller
Teşekkür ederim canım benim seninde anneler günün kutlu olsun
Ne kadar açsak
Ne güzel dualarseninde anneler günün kutlu olsun canimmm
Günaydın canım benim seninde anneler günün kutlu olsun
Günaydın canım seninde anneler günün kutlu olsun
Ah dün bende evde akşam çok üşüdüm. Bugünde bozuk hava
Günaydın cannimm
Teşekkür ederimHoşgeldin canım aramıza.
TeşekkürlerDarkqueenn canım takıma hoşgeldin. Sanırım alıntılamamışım mesajını. Şimdi farkettim.
Teşekkürler inşallah.Hos geldiniz kızlar kısa zamanda hedefinize ulaşmanız dileğiyle
Kapatırım bendeProfillerde artik silme duzenleme kalkmıs herkes yorumlari siliyor yada yukledigini silip duzenliyo diye encoktaWilma11 Üzulcek bu duruma
TeşekkürlerCordelia :)
ADINIZ: Gnrc diyelim şimdilik :)
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.68 ama 1.66/1.65 da olabilir(son ölçümlerde o civarlarda) ben 1.68 kabul ediyorum (kendimi bildim bileli ilk öyleydi )
KİLONUZ: 3 Mayıs 2021'de 101.3 tüm ve o günden itibaren dikkat etmeye başlamaya karar verdim
Gruba başladığım günün sabahında 98.1 (08.05.2021)
HEDEF KİLONUZ: Bİ 70 e inmek ama neden 60civarı da olmasın
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Bilgiayar Mühendisi -Şu an çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır, siteye yeni üyeyim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan daha kiloluydum. 4/4,5 kilo doğmuşum
Hep kilo alarak da ilerledi. Lisede 90lara geldim ve o zamandan sonra da bir kere dışında 90nın altını görmedim ki arttı.
Ailem de kilolu ve annem süper lezzetli yemek yapar meşhurdur bu konuda da:)
E hepimizin bildiği üzere kültürümüz yaşantımız yeme üzerine kurulu gibi ne yazık ki her duyguda yiyeebiliyoruz
Ee lezzetli yemeği de seviyorum bir gurme edasıyla da yeyince kendini kontrol de edemeyince aldıkça alınıyor işte..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Üni zamanı diyetisyene bir kere gittim ama uygulamayıp bırakmıştım.
2019da Herbalife a gitmiştim 1 ay ve o zaman 4-5 gibi bi kilo vermiştim ama devam etmeyince ve yeyince yine aldım.
Geçen sene Ahmet Apa'nın Karaciğer temizliği progamının 5 seviyesine kadar uyguladım ve 101 küsürle başlayıp 84.3 gördüm ve sonra bırakınca saçma sapan yiyerek yine 101lere geldim.
Küçüklüğümden beri kilolu olmam hep gündem olmuştur ama o zayıflama tutkusunu bulamadım sanırım.
Her manada düzgün olması gereken kiloda olmak gerekiyor malumunuz o nedenle bu sefer yeniden karar vermişken zayıflayıp bu meseleden bir daha böyle büyük kilolara gelmemek üzere -İNŞ.- kurtulmak istiyorum.
Birileyle bir şey yapmak, her gün tartılıp kontrol etmek(bu Herbalifetan kaldı ve bence güzel bir şey her gününü analiz ediyosun) vb şeyler destekleyici olduğu için arkadaşımın tavsiyesiyle buraya katıldım.
Umarım bu yazıda lafta kalmaz ben de o ideal kiloya ulaşırım.
Sizler de ^_^
Kızlar aramıza hoşgeldiniz.ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Darkqueenn - Şüheda
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 62.0
HEDEF KİLONUZ: 55 - 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumlar. Kontrolsüz yemek yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık. Güzellik. İyi hissetmek kendimi daha çok sevmek.
Ellerine sağlık canımMerhaba 6. Takımın Güzelleri
@Tostombalakanne
C Chikolata_gozlum
T Titizz1
T Titizz1
sardunya1038
C Chikolata_gozlum
Not: Spor bildirimini yazmadığım varsa lütfen bildirsin. Ben yoğundum cuma site yoğundu. Atlamış olabilirim.
7 Mayıs -13 Mayıs Spor Yarışması Sonuçları 726. etap Üye Adı 7 Mayıs Cuma 8 Mayıs Cumartesi 1@Tostombalakanne 1.146 1.279
2C Chikolata_gozlum 150 2.200 3T Titizz1 1.490 150 4sardunya1038 780 360 5North River 594 272 6bengisu022 432 351 7@Ytmz 650 8North River 594 9Tutku44 400 150 10kackaloribu 188 256 11@birazhuzurdu2008 300 12Chedarice 259 13sidelya 150 14selensu82 137
Hoşbuldum teşekkürlerKızlar aramıza hoşgeldiniz.
Eline saglik canımMerhaba 6. Takımın Güzelleri
@Tostombalakanne
C Chikolata_gozlum
T Titizz1
T Titizz1
sardunya1038
C Chikolata_gozlum
Insallah canim hayirlisisagol kaptanım darisi sana insallah
Simdi boyle deyince ne yapalim ceza mi verelimSimit 4 dlm ekmek eder illa ceza yememek ocin eppek mi yiyelim
Spor icin ilk sayfadaki puanlarimiz gecerliTamamdır challenge günleri varmı İlk sayfaya baktım okudum genel anlamıyla aynıydı zaten. Birde şey cuma günkü kilom 60tı. Ama ben üzüntüden ogün dün bugünde dahil yemediğim şey kalmadıtartılmaya çekiniyorum ztn şiş hissediyorum hemn kilo yapmaz ama cumaya epey artı çıkıcağımı düşünüyorum. Bi sorun olur mu.
Seninde anneler günün kutlu olsunAnneler günümüz kutlu olsun
Takıma hoşgeldinizÖğlen yatıp bi uyumuşum daha yeni kalkıyorum. Sahurdan sonra uyuduğumuz için uyku yetmio. Küçük oğlumla beraber uyuduk.
Gözüküyor muProfillerde artik silme duzenleme kalkmıs herkes yorumlari siliyor yada yukledigini silip duzenliyo diye encoktaWilma11 Üzulcek bu duruma
1simit 323 kaloriEline saglik canım
Bende adima devam ediyorum ama bildirmedim ,bildirmeye devam etsem mi
Insallah canim hayirlisi
Simdi boyle deyince ne yapalim ceza mi verelim
@birazhuzurdu2008 simit icin 5.000 adim alalim senden de
Spor icin ilk sayfadaki puanlarimiz gecerli
Bazen adim yarisi yapiyoruz ama her zaman yapmıyoruz
Challenge günleri yapmadik takim isterse ilerleyen zamanda bakariz
Tarti icinde moralini bozma canım baslangic kilonu takima geldigin kilonu aliriz
Hatta yarin bildirim yapabilirsin diger takim önemli değil
Seninde anneler günün kutlu olsun
Bu ara bendr sahura kadar bekliyorum ama 10 da uyanıyorumÖğlen yatıp bi uyumuşum daha yeni kalkıyorum. Sahurdan sonra uyuduğumuz için uyku yetmio. Küçük oğlumla beraber uyuduk.
Anneler günün kutlu olsun ❤Herkesin Anneler günü kutlu olsun. Allahım ayağınıza taş değdirmesin hep mutlu sağlıcakla kalın.
Afiyet olsun canımDünkü menümü yazayım
Sahur 4:00
Havuçlu Menemen
Eşimin yaptığı fındıklı kakaolu çikolatasını yedim
2 dilim ekmek
Çay
İftar 20:07
Tavuklu patates yemeği
5-6 adet mercimekli köfte ( bitmedi)
Salata
Ara: sütlü Yeşilçay ( ilk defa taktım hiç sevmedim)
Saati unutmuşum kaç adım attım bilmiyorum baya evde yürüdüm ama
Yes beeee geldi gene cezaBu ara bendr sahura kadar bekliyorum ama 10 da uyanıyorum
Anneler günün kutlu olsun ❤
Afiyet olsun canım
Hem çikolata, hem.patates ,hem de mercimek köftesi cok olmus
5000 adim cezani bekliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?