Bu ara bendr sahura kadar bekliyorum ama 10 da uyanıyorum
Anneler günün kutlu olsun ❤
Afiyet olsun canım
Hem çikolata, hem.patates ,hem de mercimek köftesi cok olmus
5000 adim cezani bekliyorum :)))
Geçmiş olsun canımSabah 12 de kayınbabamın böbrek taşı düşmüş sabah kusmaları başlamış eşimle hastaneye gittiler gelince yukarıya çıktık geçmiş olsuna gittik
Gerçekten iyi değil arkadaşlar
Sonra kayınvalidem rahatsizlandı
çok üzgünüm
İnşallah iyi olurlar atlatır
Takımlara girmeden önce takımların puanına baktım 4. Takımla aynıydı sizinkide. diğer takımların spora verdiği puanlar bana çok düşük geldiEline saglik canım
Bende adima devam ediyorum ama bildirmedim ,bildirmeye devam etsem mi
Insallah canim hayirlisi
Simdi boyle deyince ne yapalim ceza mi verelim
@birazhuzurdu2008 simit icin 5.000 adim alalim senden de
Spor icin ilk sayfadaki puanlarimiz gecerli
Bazen adim yarisi yapiyoruz ama her zaman yapmıyoruz
Challenge günleri yapmadik takim isterse ilerleyen zamanda bakariz
Tarti icinde moralini bozma canım baslangic kilonu takima geldigin kilonu aliriz
Hatta yarin bildirim yapabilirsin diger takim önemli değil
Seninde anneler günün kutlu olsun
Teşekkür ederimTakıma hoşgeldiniz
Yakisti valla sana
Hoşbuldum teşekkürlerTakıma hoşgeldiniz
Geçmiş olsun canımSabah 12 de kayınbabamın böbrek taşı düşmüş sabah kusmaları başlamış eşimle hastaneye gittiler gelince yukarıya çıktık geçmiş olsuna gittik
çok üzgünüm
Cok geçmiş olsun Allah sifa versinSabah 12 de kayınbabamın böbrek taşı düşmüş sabah kusmaları başlamış eşimle hastaneye gittiler gelince yukarıya çıktık geçmiş olsuna gittik
çok üzgünüm
Bnm iki canavar var. 6-7 en geç8 de kalkıyorBu ara bendr sahura kadar bekliyorum ama 10 da uyanıyorum
Anneler günün kutlu olsun ❤
Afiyet olsun canım
Hem çikolata, hem.patates ,hem de mercimek köftesi cok olmus
5000 adim cezani bekliyorum :)))
Chloe icin puani 7 demistik degil miTakımlara girmeden önce takımların puanına baktım 4. Takımla aynıydı sizinkide. diğer takımların spora verdiği puanlar bana çok düşük geldiöyle motive olamayacağımı düşündüm nedense Teşekkür ederim tartı için. Bir de ben chloe yapıyorum onun puanını kaçtan hesaplamalıyım. Bölgesel hareketler dk olarakmı hesaplıyım?
Menüleri buraya yazıyoruz canimHe yazmıodu. Şey düşündüm sonuçta oda bölgesel hareket çalıştıyor die bi sorim dedim. İyi oldu. Sanırım menü için ayrı topicde yok.buraya yazıyoruz dimi kusura bakmayın sıktım sizide sorularla.
Allah şifa versin geçmiş olsun canimSabah 12 de kayınbabamın böbrek taşı düşmüş sabah kusmaları başlamış eşimle hastaneye gittiler gelince yukarıya çıktık geçmiş olsuna gittik
çok üzgünüm
Sen bilirsin canım. Bugun ben de yuruyeyim 10.000 adım diyorum.Eline saglik canım
Bende adima devam ediyorum ama bildirmedim ,bildirmeye devam etsem mi
Insallah canim hayirlisi
Simdi boyle deyince ne yapalim ceza mi verelim
@birazhuzurdu2008 simit icin 5.000 adim alalim senden de
Spor icin ilk sayfadaki puanlarimiz gecerli
Bazen adim yarisi yapiyoruz ama her zaman yapmıyoruz
Challenge günleri yapmadik takim isterse ilerleyen zamanda bakariz
Tarti icinde moralini bozma canım baslangic kilonu takima geldigin kilonu aliriz
Hatta yarin bildirim yapabilirsin diger takim önemli değil
Seninde anneler günün kutlu olsun
Geçmiş olsun Allah şifa versin ikisine de.Sabah 12 de kayınbabamın böbrek taşı düşmüş sabah kusmaları başlamış eşimle hastaneye gittiler gelince yukarıya çıktık geçmiş olsuna gittik
çok üzgünüm
Ben iki gundur 10 bin adim atiyorum ama bugun daha 1000 adimi zor attim yaaSen bilirsin canım. Bugun ben de yuruyeyim 10.000 adım diyorum.
Burası sıcak. Evde yürüyeceğim zaten. Terlerim dışarda.Ben iki gundur 10 bin adim atiyorum ama bugun daha 1000 adimi zor attim yaa
Cok soguk donuyorum
Dikkat et canimBurası sıcak. Evde yürüyeceğim zaten. Terlerim dışarda.
çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?