Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeni katildigin icin birsey demiyorum bugun ama yarindan sonra her kacamakta cezalara hazir ol
Tamam kaptanım teşekkür ederim. Bugün ki kaçamakların hepsi sabahtan oldu size yazdığımda çoktan yemiştim bi hafta ara vereyim istiyordum ama bukadar yemeğe kiloları geri alırdım ki kesin almışımdır iki kilo oyuzden hemen geldim

Iyi yapmissin canim vakit kaybetmeden gelmissin

O menünde neler var acaba
Akşam menümğ hafif tutmaya çalışıcam o sıkıntı değil de sabah yediklerimde var genel itibari ile menüm güzel değil sahurda yaptım sabahda aburcubur filan tükettim ondan yani.

Akşam menümğ hafif tutmaya çalışıcam o sıkıntı değil de sabah yediklerimde var genel itibari ile menüm güzel değil sahurda yaptım sabahda aburcubur filan tükettim ondan yani.
Bugünü birakalim kenara yarindan itibaren kaçamaksiz menülerini bekliyorum

Karnını iyice doyurup diyete başlamışsın bende öyle yapmıştım iki gün yedim içtim sonra diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…