Tamam canım
Bende yatıyordum ceza gelince fırladım daha adım bile atmamişimBen iki gundur 10 bin adim atiyorum ama bugun daha 1000 adimi zor attim yaa
Cok soguk donuyorum
Tamam teşekkürler kaptan.Menüleri buraya yazıyoruz canim
Istediğin zaman sorabilirisn
Yeni katildigin icin birsey demiyorum bugun ama yarindan sonra her kacamakta cezalara hazir olBen bugün hiçbişi yapmadım sanırım yapamayacağımda. Menümde iyi değil. Yarın toparlanmaya çalışırım inşallah.
Tamam kaptanım teşekkür ederim. Bugün ki kaçamakların hepsi sabahtan oldu size yazdığımda çoktan yemiştimYeni katildigin icin birsey demiyorum bugun ama yarindan sonra her kacamakta cezalara hazir ol
Iyi yapmissin canim vakit kaybetmeden gelmissinTamam kaptanım teşekkür ederim. Bugün ki kaçamakların hepsi sabahtan oldu size yazdığımda çoktan yemiştimbi hafta ara vereyim istiyordum ama bukadar yemeğe kiloları geri alırdım ki kesin almışımdır iki kilo oyuzden hemen geldim
O menünde neler var acabaBen bugün hiçbişi yapmadım sanırım yapamayacağımda. Menümde iyi değil. Yarın toparlanmaya çalışırım inşallah.
Akşam menümğ hafif tutmaya çalışıcam o sıkıntı değil de sabah yediklerimde var genel itibari ile menüm güzel değil sahurda yaptım sabahda aburcubur filan tükettim ondan yani.O menünde neler var acaba
Bugünü birakalim kenara yarindan itibaren kaçamaksiz menülerini bekliyorumAkşam menümğ hafif tutmaya çalışıcam o sıkıntı değil de sabah yediklerimde var genel itibari ile menüm güzel değil sahurda yaptım sabahda aburcubur filan tükettim ondan yani.
Yeni gelen beybitolar hoşgeldiniz
Bende güzel bir eksi gördüm tartıda hep hafta sonları güzel veriyorum valla bişey anladıysam arap olayım
Karnını iyice doyurup diyete başlamışsın bende öyle yapmıştım iki gün yedim içtim sonra diyetAkşam menümğ hafif tutmaya çalışıcam o sıkıntı değil de sabah yediklerimde var genel itibari ile menüm güzel değil sahurda yaptım sabahda aburcubur filan tükettim ondan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?