Bin kere maşallahMaşallah de
Cuma 150 cumartesi 955 puan canım :)Merhaba 6. Takımın Güzelleri
Spor Yapan Herkesi Tebrik ediyorum.
7-8 Mayıs Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız
@Tostombalakanne
@chikolatagozlum
@Titizz1
7 Mayıs Yükselen Muhteşem Yıldızlarımız
@Titizz1
@sardunya1038
8 Mayıs Yükselen Muhteşem Yıldızımız
@chikolatagozlum
Not: Spor bildirimini yazmadığım varsa lütfen bildirsin. Ben yoğundum cuma site yoğundu. Atlamış olabilirim.
7 Mayıs -13 Mayıs Spor Yarışması Sonuçları 726. etap Üye Adı 7 Mayıs Cuma 8 Mayıs Cumartesi 1@Tostombalakanne 1.146 1.279
2@chikolatagozlum 150 2.200 3@Titizz1 1.490 150 4@sardunya1038 780 360 5@T u t a s t e 594 272 6@bengisu022 432 351 7@Ytmz 650 8@T u t a s t e 594 9@Tutku44 400 150 10@kackaloribu 188 256 11@birazhuzurdu2008 300 12@Cedarice 259 13sidelya 150 14@selensu82 137
Hiç hoş bir birleşim olmadı Baharcım. Neyse bir daha ki sefere inşallahsagol kaptanım darisi sana insallah
Dondurma ile kurbaiye birleşince tuzlu baklava say sen onu
Benim burda dilim damagima yapıştı
Oo emoji yakıyor sexi seytan :) bugunde ne cok seytanin adini andik ya kulaklari cinliyordur
Aftan once yeseydim iyiydi
Simit 4 dlm ekmek eder illa ceza yememek ocin eppek mi yiyelim
Bana ne bana neee az ortalik karissin
Düzelttim Canım. Bu durumda ;Bin kere maşallah
Cuma 150 cumartesi 955 puan canım :)
Hiç hoş bir birleşim olmadı Baharcım. Neyse bir daha ki sefere inşallah
Tamam kaptanım. Bugün kü menü ve spor paylaşımı yapayım mı? Yapmadım ama.Bugünü birakalim kenara yarindan itibaren kaçamaksiz menülerini bekliyorum
Teşekkürler hoşbuldumYeni gelen beybitolar hoşgeldiniz
Bende güzel bir eksi gördüm tartıda hep hafta sonları güzel veriyorum valla bişey anladıysam arap olayım
Benmki diyetim arasında mola vermek oldu ama kötü. Hiç kıymet bilmiyorum ne güzel dişini sıkıp vermişsin kaç kilo moral bozulunca hemen yemeğe saldırıyorum. Ama telafi edicem kesn. Bu hafta geçsin gelecek hafta bi detox tamamdır. Kıymet bilmeliyim kıymet hiç acımıyorum kendimeKarnını iyice doyurup diyete başlamışsın bende öyle yapmıştım iki gün yedim içtim sonra diyet
Daha 2006Zipzip- 6215 adım oldu benim. Senin kaç adım?
Spor falan yaparsan tabiki paylas canim menünü görmek isteriz nerde ne yedinTamam kaptanım. Bugün kü menü ve spor paylaşımı yapayım mı? Yapmadım ama.
Teşekkürler hoşbuldum
Benmki diyetim arasında mola vermek oldu ama kötü. Hiç kıymet bilmiyorum ne güzel dişini sıkıp vermişsin kaç kilo moral bozulunca hemen yemeğe saldırıyorum. Ama telafi edicem kesn. Bu hafta geçsin gelecek hafta bi detox tamamdır. Kıymet bilmeliyim kıymet hiç acımıyorum kendime
Ohhh canima degsin yerseniz ceza alirsiniz2500 adımiftardan sonra Leslie yapacağım
Teşekkü ederim
Ceza mı bu.2500 adımiftardan sonra Leslie yapacağım
Aha tam benim emojimOhhh canima degsin yerseniz ceza alirsiniz
Tamam kaptan. Şimdiden söylüyüm de menü genel itibari ile kötü yazmasam iyiydi bugünkünüSpor falan yaparsan tabiki paylas canim menünü görmek isteriz nerde ne yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?