- 24 Mart 2021
- 797
- 3.500
- 28
Geçmiş olsun canım. ŞükürSağol canım sarkan derim büyük göbek deliği ve bağırsak sorunum kalmadı çok şükür
HoşbuldukBeni de canım
Hoşgeldin canım aramıza ben de tostombalakanne
Çok geçmiş olsun canım şu an iyilerdir insaAllah Rabbim şifa versin
Vay canına
Sana da geçmiş olsun canım
Burada sert halen esinti
Valla çok güzel. Kıskandım.Bende bugün chole araştırmıştım. akşam denemeyi düşünüyorum iyi sikilastiriyormus güzel kilo verdiriyormus
Harika olur valla
Çok güzelsin maasallah
Eksin guzel canim tebriklerÖğlene doğru tartıldım oruçluyum 85.1
Kizlar üzülmek yok eksiler cumaya burda olacaktırKızlar ben bugün +300 geldimkuru fasulye etkisidir diye düşünüyorum. ama hallederim hiç merak etmeyin. akşam çok terlemeli spor yapcam
Ben erken mi tartildim acaba artilarin bir kismi gitmiş :)Eksin guzel canim tebrikler
Kizlar üzülmek yok eksiler cumaya burda olacaktır
Masallah canimZipzip- 80 sn. durdum.iftardan sonra 100 sn deneyeceğim.
Ikiside cok tatliKızlar kızlar 7 yıldır evliyim eşimi kedi almaya ikna edemedim. Sonra kendisi kendi kendine ikna oldu alabiliriz dedi bitane yavru erkek buldum. Ama rengini sevmedi. Bakta bari güzel bişi bak diyoristiyosan git al dedi. Bende hazırlığımı yaptım kedi alıcammmmmm kız istemiyor erkek olsun diyor. Dişi doğurkan olduğundan iki taneler. Ben koyu renklisini alıcam. Beyazlı nede tatlı dimi ama annesinin aynıso bide tüyleri çekerse annesine güzel olur. Annesinin tüyleri uzun.
Ben erken mi tartildim acaba artilarin bir kismi gitmiş :)
Tartilda görekBen erken mi tartildim acaba artilarin bir kismi gitmiş :)
Maşallah canım çok güzel olmususn
Yaz canım gaza geliriz.Masallah canim
Acaba spor yaptikca yazsam mi herkes ucundan yapsa spor yapariz takimcak
Ikiside cok tatli
Annem evde kedi istemiyordu ocak ayi gibi kedilere yemek verirken bir kedi bulmus cok hastaydi simdi bizimle 5 aydir
Nasıl yapıoz kabugunu ben de akşam soyacağım.Ananasin kabugunu atma sakın
Siklet farkımız var, kilo al da gelO zamaaan kendime rakip arıyorum. Var mı benle bu hafta kapışacak olan
Kızlar kızlar 7 yıldır evliyim eşimi kedi almaya ikna edemedim. Sonra kendisi kendi kendine ikna oldu alabiliriz dedi bitane yavru erkek buldum. Ama rengini sevmedi. Bakta bari güzel bişi bak diyoristiyosan git al dedi. Bende hazırlığımı yaptım kedi alıcammmmmm kız istemiyor erkek olsun diyor. Dişi doğurkan olduğundan iki taneler. Ben koyu renklisini alıcam. Beyazlı nede tatlı dimi ama annesinin aynıso bide tüyleri çekerse annesine güzel olur. Annesinin tüyleri uzun.
Ayy o mavkkk mavkk lar bizi cok yordu bizimki koye gelince kizginliga girdi 1 hafta arayla 2 defaNasıl yapıoz kabugunu ben de akşam soyacağım.
Siklet farkımız var, kilo al da gel
Beyazlı güzel evet, yıllarca kısa ve uzun tüylü kedi bakmış biri olarak kısa tüylü tekir candır. O uzun tüyleri taraması etraftan toplaması çile.
Kediler büyük mü? Dışarda sağa sola işemeye alışmadan al evde alıştır (ilk 1 ay işemezler, anneleri emer) dışardan gelen biraz zor alışıyor, küçükse alışır da büyük zor.
Eşin erkek istiyor ama çiftleşme zamanı erkekler eve koku ve sıvı bırakıyor, dişiler de mavvvk mavvkkk sabaha kadar miyavlıyor, hayvanların doğası yapacak bir şey yok tabii, erkek kısırlaştırmak daha kolay ve ucuz, genelde 1 kez kızan olmadan kısırlaştırmazlar, o sıvı illa eve saçılacakben hep dişi baktım.
Haftaya eksi ile baslaman cok guzel tebrik ederim canım
Tamam canım varım bndeHerkes foto çeksin bence 1 aylık program uygulayalım öncesi sonrası yaparız uyar mı özelden paylaşırız fotolarımızı
Ben bitane ananasin kabugunu guzelce yikayip dogruyorum icine 1limon istersen elma ekle bitanede,1bucuk tarçın karanfil koyup kaynatiyorum,yumusuyo zaten rengi dönunce kapatiyorum 2sallama yesilcay atiyorum sonra suzup surahiye koyuyorumNasıl yapıoz kabugunu ben de akşam soyacağım.
Siklet farkımız var, kilo al da gel
Beyazlı güzel evet, yıllarca kısa ve uzun tüylü kedi bakmış biri olarak kısa tüylü tekir candır. O uzun tüyleri taraması etraftan toplaması çile.
Kediler büyük mü? Dışarda sağa sola işemeye alışmadan al evde alıştır (ilk 1 ay işemezler, anneleri emer) dışardan gelen biraz zor alışıyor, küçükse alışır da büyük zor.
Eşin erkek istiyor ama çiftleşme zamanı erkekler eve koku ve sıvı bırakıyor, dişiler de mavvvk mavvkkk sabaha kadar miyavlıyor, hayvanların doğası yapacak bir şey yok tabii, erkek kısırlaştırmak daha kolay ve ucuz, genelde 1 kez kızan olmadan kısırlaştırmazlar, o sıvı illa eve saçılacakben hep dişi baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?