Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar kızlar 7 yıldır evliyim eşimi kedi almaya ikna edemedim. Sonra kendisi kendi kendine ikna oldu alabiliriz dedi bitane yavru erkek buldum. Ama rengini sevmedi. Bakta bari güzel bişi bak diyor istiyosan git al dedi. Bende hazırlığımı yaptım kedi alıcammmmmm kız istemiyor erkek olsun diyor. Dişi doğurkan olduğundaniki taneler. Ben koyu renklisini alıcam. Beyazlı nede tatlı dimi ama annesinin aynıso bide tüyleri çekerse annesine güzel olur. Annesinin tüyleri uzun.

Eklentiler

• IMG_20210510_170641.webp
    15 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210510_170653.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 39
Zipzip- 80 sn. durdum.iftardan sonra 100 sn deneyeceğim.
Masallah canim

Acaba spor yaptikca yazsam mi herkes ucundan yapsa spor yapariz takimcak
Ikiside cok tatli
Annem evde kedi istemiyordu ocak ayi gibi kedilere yemek verirken bir kedi bulmus cok hastaydi simdi bizimle 5 aydir

Ananasin kabugunu atma sakın
Nasıl yapıoz kabugunu ben de akşam soyacağım.
O zamaaan kendime rakip arıyorum. Var mı benle bu hafta kapışacak olan
Siklet farkımız var, kilo al da gel

Beyazlı güzel evet, yıllarca kısa ve uzun tüylü kedi bakmış biri olarak kısa tüylü tekir candır. O uzun tüyleri taraması etraftan toplaması çile.
Kediler büyük mü? Dışarda sağa sola işemeye alışmadan al evde alıştır (ilk 1 ay işemezler, anneleri emer) dışardan gelen biraz zor alışıyor, küçükse alışır da büyük zor.
Eşin erkek istiyor ama çiftleşme zamanı erkekler eve koku ve sıvı bırakıyor, dişiler de mavvvk mavvkkk sabaha kadar miyavlıyor, hayvanların doğası yapacak bir şey yok tabii, erkek kısırlaştırmak daha kolay ve ucuz, genelde 1 kez kızan olmadan kısırlaştırmazlar, o sıvı illa eve saçılacak ben hep dişi baktım.

Ayy o mavkkk mavkk lar bizi cok yordu bizimki koye gelince kizginliga girdi 1 hafta arayla 2 defa
Neyse ki normale döndü şimdilik ankaraya gidince kısırlaştırmayi düşünüyoruz

Ben bitane ananasin kabugunu guzelce yikayip dogruyorum icine 1limon istersen elma ekle bitanede,1bucuk tarçın karanfil koyup kaynatiyorum,yumusuyo zaten rengi dönunce kapatiyorum 2sallama yesilcay atiyorum sonra suzup surahiye koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…