- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Eksiyle gelmen cok guzel canim tebrikler
Mavklar bir yere kadar çekiliyor da hayvanın acı çektiği düşüncesi içimizi yiyip bitiriyordu, belki de acı çekmiyor ama çok içli mavklıyorAyy o mavkkk mavkk lar bizi cok yordu bizimki koye gelince kizginliga girdi 1 hafta arayla 2 defa
Neyse ki normale döndü şimdilik ankaraya gidince kısırlaştırmayi düşünüyoruz
Kapışırım daimi rakibem seni bayram şekeri gibi çıtır çıtır yiyecegimO zamaaan kendime rakip arıyorum. Var mı benle bu hafta kapışacak olan
Ayyyy keşke şundanım olsaBu da "cheddar" hanım; (gençlik yıllarından)Eki Görüntüle 2846530
Menun nasildi sabahtan belki az da olsa dengelersinKızlar çok çok üzgünüm 3 dilim pizza yedim ama kesinlikle istemedim eşim çok ısrar etti masada çene çene çene resmen
Diğer günler kavga da etse yemicem
Cumaya inşallah 58 i görürüm de mezun olurum yaaaaaaaaa çok üzgünüm
Tamam canım yazayım hemenMenun nasildi sabahtan belki az da olsa dengelersin
Menunu yazinca ceza vereceğiz mecbur
Kiz 3dilim ne öyle tamam 1dilim yeseydin ısrar edinceKızlar çok çok üzgünüm 3 dilim pizza yedim ama kesinlikle istemedim eşim çok ısrar etti masada çene çene çene resmen
Diğer günler kavga da etse yemicem
Cumaya inşallah 58 i görürüm de mezun olurum yaaaaaaaaa çok üzgünüm
Eşimi tanısan eve tok gelen misafir dahi sofraya oturmak zorunda adamda bir ısrarcılık varKiz 3dilim ne öyle tamam 1dilim yeseydin ısrar edince
1dilim pizza 240 kaloriTamam canım yazayım hemen
Sabah
2 yumurta,,, 1 dilim beyaZ peynir,,, 2 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi,,, 1 avuç şan fıstığı,,,, 5 tane fındık
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 dilim pizza
Su 2 litre şimdilik
Afiyet olsun canımpazar menusu
sahur yok
iftar: 5 yk et sote 2 patates kiymali yogurtlu canak 1 kase domates corbasi salata (dunku iftarín aynisi)
1 kupa yesilcay
su 1.5 lt
spor
10000 adim 300 puan
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
sagol canimAfiyet olsun canım
ólçu tartí ne varsa toplayalim bilgileri vucudumuzdannCuma günü hepimiz başlıyoruz o zaman kızlar güzel bir program ayarlayalım
Herkes ölçülerini bildirsin. Onlari da takip edelim zorunlu değil tabi kiCuma günü hepimiz başlıyoruz o zaman kızlar güzel bir program ayarlayalım
Cuma eksiyle gelirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?