Sabit olmanda guzel canımBen cumartesi regl oldum tam iftara 1 saat kala
Oruç gitti...
Neyse bu sabah 55.7 geldim sabitim cumaya göre...
Eksin çok güzel tebrik ederim canımSelamlar kızlar, bugün tartıda çok büyük sürprizle karşılaştım çok mutlu oldumcuma günüyle aramda -900 gr fark var. Yediğim 3 kaşık sütlaç çok da etkilememiş çok şükür
Eki Görüntüle 2846404
Değişeceğim demiştim+2 de kizmiyor bak bak 800de durtuyor beni mizragiyla
Artin cok değil canım cumaya 6 li rakamlar gelecekTabi ki artıyim.
P. tesi 70,4
Cuma 70,15
Merhaba canimMerhabalar,
Ben de durum bu şekilde
Herkese güzel kilo da verdiği bir hafta diliyorum ^_^
Bu arada ben markete gidicem ve bayağı bi adım atmış oluyorum o adım sayısını da normal yürüyüş yaptığımdakine dahil edebiliyor muyum yoksa onu ayrı mı söylemeliyim? (Ben kendim için hesaplarken ediyordum
8bi kaç günkiler de direkt çıkıp normal yürüyüş adım sayısını belirtitm bugün markete gidicem) çünkü diğerinde de hep yüksek tempolu yürümüyorum ve bence adım hareket sayısı önemli diye)
Eki Görüntüle 2846412
Fit hatun
Çok iyi canım
Benimki 2. Ben çok memnunum. 1'in özelliklerini bilmediğim için ona göre nasıl artıları var bilemiyorum tabi ki ama vücuttaki su oranı, protein oranı, yağ, kas herşeyi ölçüyor ve programda öneri de veriyor protein oranınız az, yükseltmeye çalışın gibiTartindan memnunmusun canım Xiaomi 2 mi 1 mi bu
Migi ve eksiyle gelmek
Kızlar ben gece sahur yaptıktan sonra regl oldum ama sabah yine de tartıldım +700 düm
Geçmişe birazdan bakarım
Günaydın
Pzrtesi bildirimi +300
77.95 ile -500 deyim.
Dün 77.85 idi
Cuma: 74.1
Ctesi:74.3
Pazar:74.25
Ptesi:74.95
Sanki kacamagi ctesi degil dün gece yaptım
Benim gördüklerimi sizde görüyormusunuz ??61 gördüm sanki fark - 800
Zipzip- E Elif_Eylul @Nilay5454 Eki Görüntüle 2846315
Ben cumartesi regl oldum tam iftara 1 saat kala
Oruç gitti...
Neyse bu sabah 55.7 geldim sabitim cumaya göre...
Selamlar kızlar, bugün tartıda çok büyük sürprizle karşılaştım çok mutlu oldumcuma günüyle aramda -900 gr fark var. Yediğim 3 kaşık sütlaç çok da etkilememiş çok şükür
Eki Görüntüle 2846404
Tabi ki artıyim.
P. tesi 70,4
Cuma 70,15
Merhabalar,
Ben de durum bu şekilde
Bu arada ben markete gidicem ve bayağı bi adım atmış oluyorum o adım sayısını da normal yürüyüş yaptığımdakine dahil edebiliyor muyum yoksa onu ayrı mı söylemeliyim? (Ben kendim için hesaplarken ediyordum
8bi kaç günkiler de direkt çıkıp normal yürüyüş adım sayısını belirtitm bugün markete gidicem) çünkü diğerinde de hep yüksek tempolu yürümüyorum ve bence adım hareket sayısı önemli diye)
Eki Görüntüle 2846412
78 e taktım perşembe yada cuma günü 78.9 okursam keşke ahMigi ve eksiyle gelmek
İki sipariş verdim bende bakalım gelir gelmez tartilicam sabirsizlandimBenimki 2. Ben çok memnunum. 1'in özelliklerini bilmediğim için ona göre nasıl artıları var bilemiyorum tabi ki ama vücuttaki su oranı, protein oranı, yağ, kas herşeyi ölçüyor ve programda öneri de veriyor protein oranınız az, yükseltmeye çalışın gibi
Migi tebrik ederim canım
Muhteşem gidiyorsun.Merhabalar,
Ben de durum bu şekilde
Bu arada ben markete gidicem ve bayağı bi adım atmış oluyorum o adım sayısını da normal yürüyüş yaptığımdakine dahil edebiliyor muyum yoksa onu ayrı mı söyle?meliyim?? (Ben kendim için hesaplarken ediyordum
Eki Görüntüle 2846412
Baklava sınırı koyup cezasinida koyalimMigi tebrik ederim canım
Bayrama dikkat et 8 li rakamlardan uzaklas
Yaa ben onu anlayamadim not ile mi yazmis tartinin şekli degildir diye düşünüyorum
Bayram icin 600 kalorilik kacamak hakki nasil olurBaklava sınırı koyup cezasinida koyalim
Heheeee yiyenleri görcezAy ceza istemem
Yani sarma ve tatliyla dengelesinler guzel fikirYaa ben onu anlayamadim not ile mi yazmis tartinin şekli degildir diye düşünüyorum
Hatirlatma yaparız persembeden canim
Bayram icin 600 kalorilik kacamak hakki nasil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?