- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
HadiyaaaaPlank yapayim dedim 10 saniye zor durdum
Duyuru yapariz canim herkes normal diyetine devam etsin sadece 600 kalorilik tatli mi sarma mi ne yenecekse yenirYani sarma ve tatliyla dengelesinler guzel fikir
Ben 50 sn yükselttim pranki chole sağolsunPlank yapayim dedim 10 saniye zor durdum
Darısı 38 bedenin başınaBugün 8 sene önce giyip kilo alınca hiç giyemedigim 46 ilk pantolonu sığdırabildim
Ay valla ne kadar mutluyum
Aynen canim ne yiceklerse cuma yada perşembe gunu yesinlerDuyuru yapariz canim herkes normal diyetine devam etsin sadece 600 kalorilik tatli mi sarma mi ne yenecekse yenir
Geri kalan kacamaklara ceza veririz
İnşallah 40 a razıyımDarısı 38 bedenin başına
Bende denedim 20 sn anca durdum heryerim titrediPlank yapayim dedim 10 saniye zor durdum
Uzun zamandir yapmayinca zor geliyoBende denedim 20 sn anca durdum heryerim titredi
300 gram eksiyle baslamisin haftaya tebrik ederimÖğlene doğru tartıldım oruçluyum 85.1
Beni de canımÇok güzel olmuşben şuan senin eski halinden beterim ve sporlar toparlanacağını hiç sanmıyorum, belki bireysel koçla falan olur da o da çocuklarla olmuyor, eşim ikna olsa isterim ben de her ne kadar bıcak altına yatmaktan korksam da.
Göbek fıtığı mı oluyor o bağırsağın kastan çıkması.? Bir de ya tekrar kilo alınırsa hamileleik vs biliyor musun nasıl oluyor?
Geçmiş olsun, rüzgar beni de çok etkiliyor, 2 dk dursam 2 gün baş ağrısı çekiorum.
Hoşgeldin canım aramıza ben de tostombalakanneTamamdır challenge günleri varmı İlk sayfaya baktım okudum genel anlamıyla aynıydı zaten. Birde şey cuma günkü kilom 60tı. Ama ben üzüntüden ogün dün bugünde dahil yemediğim şey kalmadıtartılmaya çekiniyorum ztn şiş hissediyorum hemn kilo yapmaz ama cumaya epey artı çıkıcağımı düşünüyorum. Bi sorun olur mu.
Teşekkürler
Hoşbuldum. İnşallah teşekkürler tanışmıpıza memnun oldum
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkürler inşallah.
Çok geçmiş olsun canım şu an iyilerdir insaAllah Rabbim şifa versinSabah 12 de kayınbabamın böbrek taşı düşmüş sabah kusmaları başlamış eşimle hastaneye gittiler gelince yukarıya çıktık geçmiş olsuna gittik
Gerçekten iyi değil arkadaşlar
Sonra kayınvalidem rahatsizlandı
çok üzgünüm
İnşallah iyi olurlar atlatır
Vay canınaReglm
Ama yinede sahur yaptım
03.00
2 bardak meyve suyu
Bir bardak gazoz
Bir büyük kaşarlı tost
Pilavla beraber telkadayıf tatlısı
5 adet büyük bisküvilerden
Sabah 07.00 ile 11.30 arası
İki paket cips
İki büyük bardak kola
Bir paket bisküvi
2 paket sütlü çikolata
3-4 adet küçük browni ıntense
1lt su
Belki unuttuğumda vardır
İftar
Bir tabak mercimek çorbası
Fırında patatesli tavuk yemeği birtabak
Bir tabak pilav
Midem hiç küçülmüyornasıl yedin bu kadar die sormayın üzülünce gözüm dönüyor midemi dolduruyorum.
Spor yok.
Bugün için kusura bakmayın. Keşke yemeden girseydim gruba
Sana da geçmiş olsun canımbu hafta yarışma yok diye anladım yine mi kaçırdım bişeyi ben yaaa
ay yazık olmuş. gerçekten çok soğuk. ankara da ayaz var. dün kar yağmış ya bazı yerlere onun soğuğu galiba
geçmiş olsun canım iyiki de ameliyat olmuşsun.
Tünaydın canım. dün bende yürüdüm sokakta. yolun başından sonuna gidip geldim sadece. ama çok üşüdüm kulağım ağrıyor bugün benimde. geçmiş olsun sanada
Burada sert halen esintiGeçmiş olsun canim suan burada esiyor ama cok tatli bir esinti
Eee sonunda ne oldu :)
Gözlerim kamasti
Bende bugün chole araştırmıştım. akşam denemeyi düşünüyorum iyi sikilastiriyormus güzel kilo verdiriyormusKız yok ben topsuz yapıyorum
Ama bu choleting filan var ya onlar da güzel sıkılaştırıyor muş hemde çok fazla değil 20 dk filan yeterli oluyor onu da deneyebiliriz
Harika olur vallaEvet mesela bir kişiCordelia genelde spora teşvik ediyor gece atsın bir gün önceki videoyu herkes ertesi gün yapsın bence bildirelim ekstra spor yapmak isteyen olursa yine yapar
Çok güzelsin maasallah
Artin cok değil canım cumaya kadar eksiler gelecek
Artin cok değil halldersin cumaya kadar canimKızlar ben bugün +300 geldimkuru fasulye etkisidir diye düşünüyorum. ama hallederim hiç merak etmeyin. akşam çok terlemeli spor yapcam
Kaptanım bu hafta rakip seçebiliyor muyuz kendimize?Artin cok değil canım cumaya kadar eksiler gelecek
Artin cok değil halldersin cumaya kadar canim
Secebilirsin canim tabi kiKaptanım bu hafta rakip seçebiliyor muyuz kendimize?
O zamaaan kendime rakip arıyorum. Var mı benle bu hafta kapışacak olanSecebilirsin canim tabi ki
Bakim kaç sn. Durabiliyorum. Merak ettim.Plank yapayim dedim 10 saniye zor durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?