Yok kız hiç yapmadım her öğünde mi yoksa tek öğünde mi yarın yapayımSahurda yogurt hurma yiyorum kiz onun diyetide var bilmiyonmu
Sabah Kahvaltısı: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurmaYok kız hiç yapmadım her öğünde mi yoksa tek öğünde mi yarın yapayım
Her ertesi güne 1000 2000ceza iyi oldu böyle iyiNe oldu canım
Kız bunla ne kadar veriliyor yarın deneyeyimSabah Kahvaltısı: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma
Öğlen Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma
Akşam Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt vea 7 adet hurma
Ne yapalim kacamagi yapan cezasina katlanirHer ertesi güne 1000 2000ceza iyi oldu böyle iyi
7gunde 5kiloKız bunla ne kadar veriliyor yarın deneyeyim
Ama hurma şekerli ya acıktırmaz mı7gunde 5kilookadar tok tutuyoki dene bence
Ben 3yemek kasigi yogurt 3hurmayla oruc tuttum canim hicte acikmadim lifli oldugu icinde iyigeldi tok tutucu özelligi var,pide peynir yumurta yiyince hep aciktim ve susadimAma hurma şekerli ya acıktırmaz mı
Ahaaaa isteee ramazanda verdiğim kilo belli hergun eksi geldim dedimyaSen daha önce ne kadar denedin kaç kilo gitti
Tamam canım şimdi netten de baktım suya ıslayın diyor ıslayacağım yarına yapıyorumBen 3yemek kasigi yogurt 3hurmayla oruc tuttum canim hicte acikmadim lifli oldugu icinde iyigeldi tok tutucu özelligi var,pide peynir yumurta yiyince hep aciktim ve susadim
Yap bakalim sende ne etki etcekTamam canım şimdi netten de baktım suya ıslayın diyor ıslayacağım yarına yapıyorum
Tamam canım sabah tekrar tartılırım ona göre belli olur verdirdiği kiloYap bakalim sende ne etki etcek
Kıvırcıkları da gezdirmiyon canları sıkılır .Selam kızlar bugünün menüsü kahvaltı 10.30
1 salata 1 dilim peynir 2 dilim çavdar ekmeği
2 sivri biber 1 bardak kayısı çayı
Akşam 19.00
Salata
1 kase şehriye çorbası
4 kaşık yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
1.5 litre su
Bugün spor yok yarın fazla fazla yapicam inşallah
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?