Mutlu bayramlar canım ❤Sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar kızçeler
Günaydın canım hayirli bayramlar❤Günaydın kızlar. Hayırlı bayramlar
Ben de regli olacağım bugun kahvaltı erken olacak sonra yerim diye cuma bildirmek istedim. Regli için ekstra dikkat etmeliyim. Birazdan Eva yapacağım.Gunaydin iyi bayramlariftardan sonra regl oldum bayram tebrigi gibi
Pazartesi eksi görmüştün canim diger gunler menulerinde iyiydi pazartesi disindaBugün sabit çıktım.Yarın tekrar tartılırım. Takımı kötü etkeliemek istemem. Kaptanım ister free ya ister çıkar izin yaz nasıl daha uygun olursa.
Geçen hafta 85 0
Bugün 85.Eki Görüntüle 2848363
Zipzip- E Elif_Eylul
İyi bayramlar minnaklara.Teyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdiEki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298
Ayy bu gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Benim babam da Ramazanda her akşam mutlaka bi tabak yiyerek kilo verdi adam. Yediği tatlılar da hafif falan da değil hep şerbetliEsim onca tatliya onca pideye yemege 4 kg vermisben arayi acmaya calistikca o actirmiyor ,simde de tatli siparis etmis o geldi ne yiyecegiz fasli basladi bile 2 gun evde dunyayi yer
Eksi ile gelmişsin az da olsa tebrik ederim canım ❤Zipzip- sabahki tartım
Hayirli bayramlar canım ❤İnşallah sağlıklı hayırlı bayramlar herkese
Evet çok güzel de eksi vardı 84.2 idi. Gerçekten dikkat ettim en azından eksi gelir diyordum anlamadım. Bence uykusuzluktan ödem de var.. Yani inş öyledir. Böyle takımın ort düşürmek istemiyorum. Free ya alabilirsin.Pazartesi eksi görmüştün canim diger gunler menulerinde iyiydi pazartesi disinda
Izin hakkin icin 2 haftan daha var ayrilmak istersen kendi isteginle ayrildi diyebilirim.
Free listede devam edebilirsin
Bize yapilan buyuk haksizlik :)Erkeklerin metabolizmalari daha hizli keske bizde yiyip kilo almasak
Benimde yanaklar oyle herkes yuzden verir benim en son yanak gider :)Amin, hepimizinkini.
Küçük aynı ben(aslında ablam), ve bnm yanaklar
66 mi senin isin daha zor evlenirken 66ydi kemik gibi :)Ay hiç sorma eşim bir oturuşta 7 d baklava yediğini bilirim. Günlük bir ekmek yiyor neredeyse canı istediğini istediği saatte yer. Çayı boş içmez. Ama adam 66 kgama çok enerjik hareketli çok rahat 10 bin adım atıyor.
Bugün sabit çıktım.Yarın tekrar tartılırım. Takımı kötü etkeliemek istemem. Kaptanım ister free ya ister çıkar izin yaz nasıl daha uygun olursa.
Geçen hafta 85 0
Bugün 85.Eki Görüntüle 2848363
Zipzip- E Elif_Eylul
Ozellikle ilk iki gun cok odem oluyor keske bugunde tartilsaydin :)Ben de regli olacağım bugun kahvaltı erken olacak sonra yerim diye cuma bildirmek istedim. Regli için ekstra dikkat etmeliyim. Birazdan Eva yapacağım.zellikle ilk iki gun odem oluyor
MalesefAyy bu gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Benim babam da Ramazanda her akşam mutlaka bi tabak yiyerek kilo verdi adam. Yediği tatlılar da hafif falan da değil hep şerbetli
Tamam canım yarin yine tartil eksi görürsen bildirim yaparsinEvet çok güzel de eksi vardı 84.2 idi. Gerçekten dikkat ettim en azından eksi gelir diyordum anlamadım. Bence uykusuzluktan ödem de var.. Yani inş öyledir. Böyle takımın ort düşürmek istemiyorum. Free ya alabilirsin.
Bu durumdan ben de muzdaribimEsim onca tatliya onca pideye yemege 4 kg vermisben arayi acmaya calistikca o actirmiyor ,simde de tatli siparis etmis o geldi ne yiyecegiz fasli basladi bile 2 gun evde dunyayi yer
Hayirli bayramlar canım ❤
Ama bunlar aşırı tatlı maşşallahBen de ekleyeyim şekerlerimi
Oy çok tatlılar maşallahBen de ekleyeyim şekerlerimi
Crow a başlayacağım bendeKizlar yarin leslie ve eva yarismasina basliyoruz yarisma cuma başlayıp persembe son bulacak,
SpolarinizdaCordelia Etiketlemeyi unutmayin...
Dakikasi : 10 Puan
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
selensu82
asysss
AseliccA
Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
North River
Fitt_anne
@Tostombalakanne
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
sardunya1038
Tutku44
sidelya
@Ytmz
T Titizz1
C Chikolata_gozlum
E ebru92
gnrc
Darkqueenn
Huzurvermeyolunda
ben crow u yapacağımKizlar yarin leslie ve eva yarismasina basliyoruz yarisma cuma başlayıp persembe son bulacak,
SpolarinizdaCordelia Etiketlemeyi unutmayin...
Dakikasi : 10 Puan
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
selensu82
asysss
AseliccA
Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
North River
Fitt_anne
@Tostombalakanne
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
sardunya1038
Tutku44
sidelya
@Ytmz
T Titizz1
C Chikolata_gozlum
E ebru92
gnrc
Darkqueenn
Huzurvermeyolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?