Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazartesi eksi görmüştün canim diger gunler menulerinde iyiydi pazartesi disinda

Izin hakkin icin 2 haftan daha var ayrilmak istersen kendi isteginle ayrildi diyebilirim.
Free listede devam edebilirsin

Esim onca tatliya onca pideye yemege 4 kg vermis ben arayi acmaya calistikca o actirmiyor ,simde de tatli siparis etmis o geldi ne yiyecegiz fasli basladi bile 2 gun evde dunyayi yer
Ayy bu gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Benim babam da Ramazanda her akşam mutlaka bi tabak yiyerek kilo verdi adam. Yediği tatlılar da hafif falan da değil hep şerbetli

Pazartesi eksi görmüştün canim diger gunler menulerinde iyiydi pazartesi disinda

Izin hakkin icin 2 haftan daha var ayrilmak istersen kendi isteginle ayrildi diyebilirim.
Free listede devam edebilirsin
Evet çok güzel de eksi vardı 84.2 idi. Gerçekten dikkat ettim en azından eksi gelir diyordum anlamadım. Bence uykusuzluktan ödem de var.. Yani inş öyledir. Böyle takımın ort düşürmek istemiyorum. Free ya alabilirsin.

Erkeklerin metabolizmalari daha hizli keske bizde yiyip kilo almasak
Bize yapilan buyuk haksizlik :)
Amin, hepimizinkini.

Küçük aynı ben(aslında ablam), ve bnm yanaklar
Benimde yanaklar oyle herkes yuzden verir benim en son yanak gider :)
66 mi senin isin daha zor evlenirken 66ydi kemik gibi :)

Ben de regli olacağım bugun kahvaltı erken olacak sonra yerim diye cuma bildirmek istedim. Regli için ekstra dikkat etmeliyim. Birazdan Eva yapacağım.zellikle ilk iki gun odem oluyor
Ozellikle ilk iki gun cok odem oluyor keske bugunde tartilsaydin :)
Ayy bu gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Benim babam da Ramazanda her akşam mutlaka bi tabak yiyerek kilo verdi adam. Yediği tatlılar da hafif falan da değil hep şerbetli
Malesef

Tamam canım yarin yine tartil eksi görürsen bildirim yaparsin

Esim onca tatliya onca pideye yemege 4 kg vermis ben arayi acmaya calistikca o actirmiyor ,simde de tatli siparis etmis o geldi ne yiyecegiz fasli basladi bile 2 gun evde dunyayi yer
Bu durumdan ben de muzdaribim eşim de öyle ramazanda 5 kilo vermiş onca yemeye içmeye. Bir de beni küçümsüyor. Neymiş efendim çok çaba harcıyormuşum, benim kadar yemese spor yapsa 15 kilo rahat verirmiş. Doğru mu doğru ama çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…