Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı bayramlar canım söz veriyorum haftaya cumaya eksi ile gelicem kafada bitiridm bu hafta Inan ne tatlı yedim ne şeker çikolata

Esim onca tatliya onca pideye yemege 4 kg vermis ben arayi acmaya calistikca o actirmiyor ,simde de tatli siparis etmis o geldi ne yiyecegiz fasli basladi bile 2 gun evde dunyayi yer
Benimde eşim dünyaları yedi bu ramazan 5 kilo zayıflamış

Benimde eşim dünyaları yedi bu ramazan 5 kilo zayıflamış
Benim.esimde öyle bu Ramazan adam zayıfladı bana sabah diyo ne dikkat ettim ne yürüdüm ben zayıfladım isyerindekiler zayiflamissin diyorlarmış çok sinir bozucu ben oruçlu oruçlu sıcaklarda yürüyorum adam masa başında zayıflıyor az yesin yeter.

Herbalife in içeriğinde ne var canm hep merak etmişimdir
18 gram protein ( kas kütlesinin korunmasına yardımcı olur.)

– 3 gram lif ( bağırsak düzgün çalışmasında büyük önem taşır. )

– 12 vitamin ( bunlar; A, D, E, C, B1, B2, B6, B12, Niasin, Folik Asit, Biotin, Pantotenik asit)

– B vitaminleri; riboflavin (B2), B6 ve B12 normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.

– 10 mineral ( bunlar; Kalsiyum, Demir, Fosfor, Potasyum, Çinko, Bakır, İyot, Selenyum, Magnezyum, Manganez)

Almanyada bebek mamasi olarak üretilmis ürün daha sonra icerigini degistirerek zayiflama demeyelim öğün yerine kullanilmaya baslamislar turkiyedede cok satisi var ama surekli onunla hayatini surdurenler var mesela 2ogun shake 1ogun yemek gibi beslenildiginde kilonu koruyosun tabiki bunun yaninda yağ yakici cay ve termo var

Eki Görüntüle 2848292
Cuma: 74.1
Guncel:73.70
Fark: 400g
Yuzde:0.539
Kusura bakmayin regl olunca sistim biraz
Tebrik ederim canım
Teyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdi Eki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298
Yaaa ben küçüğü ısırmak istiyorumyaaa
Herkese hayırlı bayramlar kızlar. Kaçamak yapabilmek için heyecanla bekliyorum

Geçen cuma: 63.75
Bugün:61.95
-1800 %2.82

Eki Görüntüle 2848331
Maşallah çok güzel eksi tebrikler canım

Allah da sana kızların kadar seveceğin gelinler ve bolbol kız torun versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…