- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Hayırlı bayramlar canımGunaydin canım hayirli bayramlar
Hafta basindaki artilari atamamisisn bu hafta dikkat et haftaya guzel eksiler gelecek
Gunaydin canım hayirli bayramlar ❤
19 mayisa az kaldi hadi bekliyoruz senide
Hayirli bayramlar canim ❤
Günaydın canım mutlu bayramlar ❤
Mutlu bayramlar canim ❤
Cok geçmiş olsun canim
Benimde eşim dünyaları yedi bu ramazan 5 kilo zayıflamışEsim onca tatliya onca pideye yemege 4 kg vermisben arayi acmaya calistikca o actirmiyor ,simde de tatli siparis etmis o geldi ne yiyecegiz fasli basladi bile 2 gun evde dunyayi yer
Hoşgeldin canım hayırlı bayramlarHosbuldum......ramazan bitti bende geldim şükür burdayım....
Benimde eşim dünyaları yedi bu ramazan 5 kilo zayıflamış
Hee bayramlaştik gülümle.Miranın bayramını mi kutluyosn ne yapiyosun
18 gram protein ( kas kütlesinin korunmasına yardımcı olur.)Herbalife in içeriğinde ne var canm hep merak etmişimdir
Sabit olmanda guzel canım kilonu koruyorsun
Çok şükür canım koruyorum..Sabit olmanda guzel canım kilonu koruyorsun
Super olur canimÇok şükür canım koruyorum..
Bir gün yiyorsam ertesi gün yemeyip dengeliyorum...
Yarınki leslie yarışmasına katılayım diyorum
Iyi bayramlar canimIyi bayramlar takımın güzel insanları❤❤❤❤
Video çekip bizede at yatarak leslie nasıl yapılıyor merak etdimTamam canim bende baslicam yarin
Bugün yap yarın dinlenirsin kuzum yorma kendini72 dk Eva yaptım.
Şampiyonluğu sana mı bırakayım. Bugün ısınıyorum.Bugün yap yarın dinlenirsin kuzum yorma kendini
Yarın oturmamam gerek anlaşıldıŞampiyonluğu sana mı bırakayım. Bugün ısınıyorum.
Yarın 3 saat yapacağım 1800 puan.
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2848292
Cuma: 74.1
Guncel:73.70
Fark: 400g
Yuzde:0.539
Kusura bakmayinregl olunca sistim biraz
Yaaa ben küçüğü ısırmak istiyorumyaaaTeyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdiEki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298
Maşallah çok güzel eksi tebrikler canımHerkese hayırlı bayramlar kızlar. Kaçamak yapabilmek için heyecanla bekliyorum
Geçen cuma: 63.75
Bugün:61.95
-1800 %2.82
Eki Görüntüle 2848331
Allah da sana kızların kadar seveceğin gelinler ve bolbol kız torun versinTeşekkür ederim bende şaşkınım zati bu duruma. Ama hafta boyunca midem hep bozuktu afadersiniz ishaldimde. Belki bi etkisi vardır. Ama pzrtesi + görmem mümkündür ama cumaya hedefimi tutturum kesin ve net
Maşallah çok şekerlerr
Maşallah allah nazarlardan saklasın.
Nazar suresi okuyayımda nazar değmesin sonra benden bilirsinizkız çocuğuna bi hasretliğim vardır bnde iki oğlan var. Daha da çocuk yapmayı düşünmüyom. Yani küçüklüklükten gelen bişi bnm hasretliğim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?