- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
kız aşk olsun vallahi bahane değilBak bak bahaneye bak. Aylardır spor yapıyorum kas ın k sı yok. @chikolatagozlum @Tostombalakanne kasları şişti mi. yok tâbi ki...Kalk azcık yürü.
Spor listem bomboş. Haydiiiii.
günaydın canım. şu an resimdeki kız ben olabilirim. bol limonlu suyumu sabah kalkınca içtim. evden çıkmadan içtim. şimdi işe geldim içiyorum. yine bol limonlu yeşilçayımı da demledim
günaydın tatlımmmGünaydın kizlar
günaydın canımmGünaydın kızlar
günaydın canım benimmGünaydın
günaydın canımmGünaydın kızlar
Oyle olunca zor oluyor kaptanim bizim koy oyle sicak su , elde bulasik yikamak vs 11 senedir gitmedim hic ama esimin koyde evde gibisin hem cocuklar rahat ediyor hemde zorluk yok kurutma makinasina kadar var sirf torunlar icin alindi simdiden gun sayiyor oglum ama ben 69 olmadan gitmek istemiyorum bakalim :) onu bile 69a bagladim35 gündür felan köydeyim canim aslinda koyde olmak guzel ama evdeki gibi rahatlik yok
Yemek yapmak, bulasik yikamak,sicak su hepsi ayri bir dert burda
Temmuza kadar dusersin 69 aOyle olunca zor oluyor kaptanim bizim koy oyle sicak su , elde bulasik yikamak vs 11 senedir gitmedim hic ama esimin koyde evde gibisin hem cocuklar rahat ediyor hemde zorluk yok kurutma makinasina kadar var sirf torunlar icin alindi simdiden gun sayiyor oglum ama ben 69 olmadan gitmek istemiyorum bakalim :) onu bile 69a bagladim
Günaydın canımGünaydın kızlar, bugün perşembe olduğuna göre akşama kabaklar hazır mı ?
İnsallah kaptanimTemmuza kadar dusersin 69 a
Kisin bende sporda bile zor terlerim ama yazin 20dk da terlemeye basliyorum canim demek ki vucudun su kaybetmek istemiyorKızlar bir sorum olacak size. Ben vücudumdan ter atamadığımı fark ettim. Yani aslında şöyle; yaz sıcağında dışarda yürüsem gayet terliyorum ama spor yaparken hararetleniyorum, çok yoruluyorum terlediğimi sanıyorum ama bakıyorum vücudum soğuk hiç ter atmamışım. Streç film sardım geçen gün göbeğime, eva yaptım ama bir gram ter yoktu ya. sizce nedendir?
Vücudumu döveyim o zamanKisin bende sporda bile zor terlerim ama yazin 20dk da terlemeye basliyorum canim demek ki vucudun su kaybetmek istemiyor
Kilon az ondan olabilirKızlar bir sorum olacak size. Ben vücudumdan ter atamadığımı fark ettim. Yani aslında şöyle; yaz sıcağında dışarda yürüsem gayet terliyorum ama spor yaparken hararetleniyorum, çok yoruluyorum terlediğimi sanıyorum ama bakıyorum vücudum soğuk hiç ter atmamışım. Streç film sardım geçen gün göbeğime, eva yaptım ama bir gram ter yoktu ya. sizce nedendir?
Belki de canım, olabilir. Benden başka yaşayan vardır belki önerisi olur diye sordum ama yok galibaKilon az ondan olabilir
Ay hic kabak yiyesim yok ama dolapta bekleyen bir kotum vardi evdeki kotlarla esorfman artik salvara dondugu icin bi deneyim dedim cukk oldu simdi gelde kabak yemeGünaydın kızlar, bugün perşembe olduğuna göre akşama kabaklar hazır mı ?
Kabak yemek için muhteşem bi neden bence. kesinlikle kabak yemelisin.Ay hic kabak yiyesim yok ama dolapta bekleyen bir kotum vardi evdeki kotlarla esorfman artik salvara dondugu icin bi deneyim dedim cukk oldu simdi gelde kabak yeme
Hoşşşgeldinnnn aramıza. Aradığınız motivasyona şuanda ulaşılabiliyor, doğru yerdesinizHosbuldumm tesekkur ederim
Ocaktan ramazana kadar verdim
Ramazanda ve bayramda aldim
Cuma gunu gorunce anlicam kac aldigimi
Ben de hiç terlemiyorum malesef, bi lohısayken terlemiştim o kadar asla bir gr ter akmazKızlar bir sorum olacak size. Ben vücudumdan ter atamadığımı fark ettim. Yani aslında şöyle; yaz sıcağında dışarda yürüsem gayet terliyorum ama spor yaparken hararetleniyorum, çok yoruluyorum terlediğimi sanıyorum ama bakıyorum vücudum soğuk hiç ter atmamışım. Streç film sardım geçen gün göbeğime, eva yaptım ama bir gram ter yoktu ya. sizce nedendir?
Günaydın canımGunaydin kizlar,
Herkes uyandimi
Ben vardiyeli uyuyorum oyuzden kacta uyandigimi bende bilmiyorum bi 5de uyandiydim simdide tam uyandim sanirim.
Kahvaltiyi 10gibi yapiyorum ben
Simdi menuleri yani yediklerimizi yedikten sonrami paylasiyoruz yoksa gun bitincemi
Hosbuldumm canim tesekkur ederimHoşşşgeldinnnn aramıza. Aradığınız motivasyona şuanda ulaşılabiliyor, doğru yerdesiniz
Ben de emziriyorum, ocakta online diyetisyene başladım 22 kg verdim, bayram sabahı bi bıraktım bırakış o bırakış, kısmetse haftaya tekrar başlayacağım.
Diyetisyeninin adı neydi?
günaydın canım, vardiyalı uyumak ne anlamadım önce ama, sanırım bebek olduğu için uyku düzenin yok..Gunaydin kizlar,
Herkes uyandimi
Ben vardiyeli uyuyorum oyuzden kacta uyandigimi bende bilmiyorum bi 5de uyandiydim simdide tam uyandim sanirim.
Kahvaltiyi 10gibi yapiyorum ben
Simdi menuleri yani yediklerimizi yedikten sonrami paylasiyoruz yoksa gun bitincemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?