Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak bak bahaneye bak. Aylardır spor yapıyorum kas ın k sı yok. @chikolatagozlum @Tostombalakanne kasları şişti mi. yok tâbi ki...Kalk azcık yürü.
Spor listem bomboş. Haydiiiii.
kız aşk olsun vallahi bahane değil yürüyüş yaparım o zaman bugün. aslında dün yürüyüş niyetimde vardı ama eşimin arkadaşı bize geldi. eşiyle biraz bozuşmuşlar bizde kaldı. o yüzden biraz zor bir gün oldu dün. bugün akşam gelmezse eğer eve geçtikten sonra 9 a kadar yürüyüş yapmak istiyorum.
günaydın canım. şu an resimdeki kız ben olabilirim. bol limonlu suyumu sabah kalkınca içtim. evden çıkmadan içtim. şimdi işe geldim içiyorum. yine bol limonlu yeşilçayımı da demledim
Günaydın kizlar
günaydın tatlımmm
Günaydın kızlar
günaydın canımm
günaydın canım benimm

35 gündür felan köydeyim canim aslinda koyde olmak guzel ama evdeki gibi rahatlik yok
Yemek yapmak, bulasik yikamak,sicak su hepsi ayri bir dert burda
Oyle olunca zor oluyor kaptanim bizim koy oyle sicak su , elde bulasik yikamak vs 11 senedir gitmedim hic ama esimin koyde evde gibisin hem cocuklar rahat ediyor hemde zorluk yok kurutma makinasina kadar var sirf torunlar icin alindi simdiden gun sayiyor oglum ama ben 69 olmadan gitmek istemiyorum bakalim :) onu bile 69a bagladim

Temmuza kadar dusersin 69 a

Kızlar bir sorum olacak size. Ben vücudumdan ter atamadığımı fark ettim. Yani aslında şöyle; yaz sıcağında dışarda yürüsem gayet terliyorum ama spor yaparken hararetleniyorum, çok yoruluyorum terlediğimi sanıyorum ama bakıyorum vücudum soğuk hiç ter atmamışım. Streç film sardım geçen gün göbeğime, eva yaptım ama bir gram ter yoktu ya. sizce nedendir?

Kisin bende sporda bile zor terlerim ama yazin 20dk da terlemeye basliyorum canim demek ki vucudun su kaybetmek istemiyor

Kisin bende sporda bile zor terlerim ama yazin 20dk da terlemeye basliyorum canim demek ki vucudun su kaybetmek istemiyor
Vücudumu döveyim o zaman ama şaka bir yana çok sinir bozucu oluyor böyle olması. Biraz daha havalar ısınsın bakalım terleyebilecek miyim

Kilon az ondan olabilir

Günaydın kızlar, bugün perşembe olduğuna göre akşama kabaklar hazır mı ?
Ay hic kabak yiyesim yok ama dolapta bekleyen bir kotum vardi evdeki kotlarla esorfman artik salvara dondugu icin bi deneyim dedim cukk oldu simdi gelde kabak yeme

Hosbuldumm tesekkur ederim
Ocaktan ramazana kadar verdim
Ramazanda ve bayramda aldim
Cuma gunu gorunce anlicam kac aldigimi
Hoşşşgeldinnnn aramıza. Aradığınız motivasyona şuanda ulaşılabiliyor, doğru yerdesiniz

Ben de emziriyorum, ocakta online diyetisyene başladım 22 kg verdim, bayram sabahı bi bıraktım bırakış o bırakış, kısmetse haftaya tekrar başlayacağım.
Diyetisyeninin adı neydi?

Ben de hiç terlemiyorum malesef, bi lohısayken terlemiştim o kadar asla bir gr ter akmaz

Günaydın canım
Yediklerini gun bitiminde toplu olarak paylasabilirsin

Hosbuldumm canim tesekkur ederim
Masallah ne guzel vermisin ya, ayni anda baslamisiz ama ben 14 verdim.
Her ay bi dogum gunu vardi mubarek napim kendimi odullendiriyodum dogum gununde
Nisa onal diyetisyenim ben burda bugun basladim kismetse yarin tartilacam insallah bakalim kax kilo aldim. Bi 3 almisimdir kesin odem falan.

günaydın canım, vardiyalı uyumak ne anlamadım önce ama, sanırım bebek olduğu için uyku düzenin yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…