Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kabak yemek için muhteşem bi neden bence. kesinlikle kabak yemelisin.
Kabak mi ananas mi bakalim bi disari cikacagim bugun leslie yerine yuruyus yapacagim sonra belli olur
Canim ozelden bana atar miisin ismini ablam online diyetisyen ariyorda 115le basladi 97 de takildi
Gun iicinde fikir alabilirsin aksamda menu , spor ,su ile listeni yaplasirsin canim

günaydın canım, vardiyalı uyumak ne anlamadım önce ama, sanırım bebek olduğu için uyku düzenin yok..
Yani, mesela bugun 12de yattim 5de kalktim. 6da tekrar uyudum 8de uyandim.
Bu degisebiliyoda hic belli olmuyo beni yoneten biri var

=
Cnm benimnkilom çoktu çok verfim, srn de kilona göre güzel vermişsin. Keşke ben de 3 kg ile sınırlı kalsan

Kabak mi ananas mi bakalim bi disari cikacagim bugun leslie yerine yuruyus yapacagim sonra belli olur
ikisi de gayet iyi tercihler. pantolona tekrar sığabilecek kadar yedikten sonra sorun yok tabi
Yani, mesela bugun 12de yattim 5de kalktim. 6da tekrar uyudum 8de uyandim.
Bu degisebiliyoda hic belli olmuyo beni yoneten biri var
Bu zamanlarda geçiyor canım, zaman su gibi akıyor. Uykusuzluk çok zor ama. uyku diyette de çok önemli
Günaydın canım

=

Cnm benimnkilom çoktu çok verfim, srn de kilona göre güzel vermişsin. Keşke ben de 3 kg ile sınırlı kalsan
Kaldigim yerden 3almisimdir fazla kilom 3 degilki
64, 5 da kalmistim. 60a inmekdi hedefim
Simdi kac oldugumu yarin sabah ogrenicem bakalim

Gunaydin....sabah 7.30 kalktim...kizim.8.30 a kadar uyudu.cok.mutluyum...bende 50 dk pilates yaptim...su su oldu her yerim...hemen.kahv.duş okula geldim...

Bugun kabak mantar kavurma var bendede...ödem cayi yapacaktim.sabah firsatim.olmadi öğlen gidince yapacağı m artik...

Gunaydin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…