Ozaman yazmam gerek, gerci diyet listemle giderim oraya bakarim ekstra bise yediysemde listeye yazarim unutmayim diyeGünaydın canım
Yediklerini gun bitiminde toplu olarak paylasabilirsin
Kabak mi ananas mi bakalim bi disari cikacagim bugun leslie yerine yuruyus yapacagim sonra belli olurKabak yemek için muhteşem bi neden bence. kesinlikle kabak yemelisin.
Canim ozelden bana atar miisin ismini ablam online diyetisyen ariyorda 115le basladi 97 de takildiHoşşşgeldinnnn aramıza. Aradığınız motivasyona şuanda ulaşılabiliyor, doğru yerdesiniz
Ben de emziriyorum, ocakta online diyetisyene başladım 22 kg verdim, bayram sabahı bi bıraktım bırakış o bırakış, kısmetse haftaya tekrar başlayacağım.
Diyetisyeninin adı neydi?
Ben de hiç terlemiyorum malesef, bi lohısayken terlemiştim o kadar asla bir gr ter akmaz
Gun iicinde fikir alabilirsin aksamda menu , spor ,su ile listeni yaplasirsin canimGunaydin kizlar,
Herkes uyandimi
Ben vardiyeli uyuyorum oyuzden kacta uyandigimi bende bilmiyorum bi 5de uyandiydim simdide tam uyandim sanirim.
Kahvaltiyi 10gibi yapiyorum ben
Simdi menuleri yani yediklerimizi yedikten sonrami paylasiyoruz yoksa gun bitincemi
Yani, mesela bugun 12de yattim 5de kalktim. 6da tekrar uyudum 8de uyandim.günaydın canım, vardiyalı uyumak ne anlamadım önce ama, sanırım bebek olduğu için uyku düzenin yok..
Cnm benimnkilom çoktu çok verfim, srn de kilona göre güzel vermişsin. Keşke ben de 3 kg ile sınırlı kalsanHosbuldumm canim tesekkur ederim
Masallah ne guzel vermisin ya, ayni anda baslamisiz ama ben 14 verdim.
Her ay bi dogum gunu vardi mubarek napim kendimi odullendiriyodum dogum gununde
Nisa onal diyetisyenim ben burda bugun basladimkismetse yarin tartilacam insallah bakalim kax kilo aldim. Bi 3 almisimdir kesin odem falan.
ikisi de gayet iyi tercihler. pantolona tekrar sığabilecek kadar yedikten sonra sorun yok tabiKabak mi ananas mi bakalim bi disari cikacagim bugun leslie yerine yuruyus yapacagim sonra belli olur
Bu zamanlarda geçiyor canım, zaman su gibi akıyor. Uykusuzluk çok zor ama. uyku diyette de çok önemliYani, mesela bugun 12de yattim 5de kalktim. 6da tekrar uyudum 8de uyandim.
Bu degisebiliyoda hic belli olmuyo beni yoneten biri var
Günaydın canımGünaydın.
silme, düzenleme takılırsın artık
Uzaktan izliceklermis migi haberin ola
Yiyin birbirinizi dedisilme, düzenleme takılırsın artıkbi de sevgili mune artık duvar paylaşımlarındaki tartışmalara müdahale edip banlamayacaüız serbestsiniz dedi
sadakatsizi paylaşasım var. dün akşam gözüm açık hiç sahne kaçirmadan izledimsilme, düzenleme takılırsın artıkbi de sevgili mune artık duvar paylaşımlarındaki tartışmalara müdahale edip banlamayacaüız serbestsiniz dedi
tam olarak böyle dedi gerçektenYiyin birbirinizi dedi
migi ve tv aşkısadakatsizi paylaşasım var. dün akşam gözüm açık hiç sahne kaçirmadan izledim
valla bi tek onu izliyorum başka izlemiyorumtam olarak böyle dedi gerçekten
migi ve tv aşkı
diyet nasıl gidiyo ben onu merak ettim asılvalla bi tek onu izliyorum başka izlemiyorum
Kaldigim yerden 3almisimdir fazla kilom 3 degilki=
Cnm benimnkilom çoktu çok verfim, srn de kilona göre güzel vermişsin. Keşke ben de 3 kg ile sınırlı kalsan
Cekirdek alip çitlicem karsilarinda deditam olarak böyle dedi gerçekten
migi ve tv aşkı
Günaydın kızlar, bugün perşembe olduğuna göre akşama kabaklar hazır mı ?
Günaydın canımGünaydın.
Gunaydin canımGunaydin....sabah 7.30 kalktim...kizim.8.30 a kadar uyudu.cok.mutluyum...bende 50 dk pilates yaptim...su su oldu her yerim...hemen.kahv.duş okula geldim...
Bugun kabak mantar kavurma var bendede...ödem cayi yapacaktim.sabah firsatim.olmadi öğlen gidince yapacağı m artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?