Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaldigim yerden 3almisimdir fazla kilom 3 degilki
64, 5 da kalmistim. 60a inmekdi hedefim
Simdi kac oldugumu yarin sabah ogrenicem bakalim
Ben de öle dedim, keşke bn de mevcut kiloma 3 kg ekleseydim 5 10 oşmason da

Odem oldugunu biliyoruz sonucta canim insan kendi vucudunu taniyor benim odem sebebim genetik mesela anneme cekmisim hep ödemi vardir normalde bu kiloda yuzuklerim olur ama olmuyor mesela
Takimi etkilemek moralimi bozuyordu canım benim yüzüklerin halen olmuyor sinir oluyorum

tam ihtiyacımız olan şey bu bence. sinirlenmelisin gerçekten.. yoksa salınıyor herkes bi yana
Zaten ben nezaman aaa buhafta az verdin uzulme haftaya guzel olur dedigim zaman 3 4. Oluyoz

o yüzden sopanı elinde tut hep, bıraktığın an kötü gidiyor.. genel konuşuyorum kişisel dğeil aman yanlış anlaşılmasın
Yaa kim yanlış anliyosa kapi orda zaten az kisi kaldi takimi kapatip gideriz

Yaa kim yanlış anliyosa kapi orda zaten az kisi kaldi takimi kapatip gideriz
kapatmayalım o kötü olur üzülürüm gerçekten. ama sopa hak edene sopa göstermek şart. birde asıl listeye yeni üye işini nasıl çözeceğiz başka bilmiyorum.. diyete yeni başlayan birileri lazım sanki. yüzde arttırmak için..

Canim bildirim istedik ama kazen abi musait degil heralde nezaman yollarsa bide gelen olursa artik

Canim bildirim istedik ama kazen abi musait degil heralde nezaman yollarsa bide gelen olursa artik
yaz geldi diyet isteğinin arttığı dönemlerdeyiz aslında. kıyafetler incelip yağlar belli olunca çoğu kişi diyet moduna geçiyor. inşallah bildirimden gelen olur.

bu arada kızlar öğlen ıspanak ve yoğurt yesem sorun olur mu? tavuk iki gün yedim ya, bugün hiç canım istemiyor ama ne derseniz onu yaparım.
Ye canım sebze de iyi gelir protein sonrası.

tamamdır öğlen ıspanak yicem. Aslında tavuk yaptım, getirdim yanımda ama öğlen yemekhanede ıspanak varmış, patron ben yemem dedi. o zaman ben yerim dedim tamam dedi
Sende tavuğu patrona verseydin bana da sebze iyi geliyor sebze salata yoğurt protein bunlar her gün belirli miktarda tüketmemiz gereken yiyecekler.

tamamdır öğlen ıspanak yicem. Aslında tavuk yaptım, getirdim yanımda ama öğlen yemekhanede ıspanak varmış, patron ben yemem dedi. o zaman ben yerim dedim tamam dedi
Bu arada terlemedigin için yaglar erimiyor sanma bence aldığın su miktarı o günlerdeki kilon ve verdiğin için belki eskisi gibi terlemiyirsundur. Kimisi çok terler kimisi az bu kadar takılma bence sen sporunu yap sıkılaşmana bak

Kalorim benim sözlerin de senin gibi çok tatlı Ben bu tatlı şeyi böyle sarar sarar öperim. arkadaşlarımla paylasacagim enerji hissedemedigim için çok fazla muhabbete dahil olmuyorum. Piskolocim toparlansin ona süre verdim yoksa akıl hastanesine kapaticim noldu dersen kocama kızıyorum, bina yoneticisine kızıyorum, okulda müdüre kızıyorum, kendini okulun en iyi öğretmeni sanan bir manyak kadın var aynı branştan türlü dolaplar çeviriyor ...bu ay aksiliklerle dolu gecti...onlarda bir sorun yoksa kesin bende vardır ....dur bakem hallolacak inşallah.
Sen nasılsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…