Ben de öle dedim, keşke bn de mevcut kiloma 3 kg ekleseydim 5 10 oşmason daKaldigim yerden 3almisimdir fazla kilom 3 degilki
64, 5 da kalmistim. 60a inmekdi hedefim
Simdi kac oldugumu yarin sabah ogrenicem bakalim
Takimi etkilemek moralimi bozuyordu canım benim yüzüklerin halen olmuyor sinir oluyorumOdem oldugunu biliyoruz sonucta canim insan kendi vucudunu taniyor benim odem sebebim genetik mesela anneme cekmisim hep ödemi vardir normalde bu kiloda yuzuklerim olur ama olmuyor mesela
Zaten ben nezaman aaa buhafta az verdin uzulme haftaya guzel olur dedigim zaman 3 4. Oluyoztam ihtiyacımız olan şey bu bence. sinirlenmelisin gerçekten.. yoksa salınıyor herkes bi yana
o yüzden sopanı elinde tut hep, bıraktığın an kötü gidiyor.. genel konuşuyorum kişisel dğeil aman yanlış anlaşılmasınZaten ben nezaman aaa buhafta az verdin uzulme haftaya guzel olur dedigim zaman 3 4. Oluyoz
Yaa kim yanlış anliyosa kapi orda zaten az kisi kaldi takimi kapatip giderizo yüzden sopanı elinde tut hep, bıraktığın an kötü gidiyor.. genel konuşuyorum kişisel dğeil aman yanlış anlaşılmasın
kapatmayalım o kötü olur üzülürüm gerçekten. ama sopa hak edene sopa göstermek şart. birde asıl listeye yeni üye işini nasıl çözeceğiz başka bilmiyorum.. diyete yeni başlayan birileri lazım sanki. yüzde arttırmak için..Yaa kim yanlış anliyosa kapi orda zaten az kisi kaldi takimi kapatip gideriz
Canim bildirim istedik ama kazen abi musait degil heralde nezaman yollarsa bide gelen olursa artikkapatmayalım o kötü olur üzülürüm gerçekten. ama sopa hak edene sopa göstermek şart. birde asıl listeye yeni üye işini nasıl çözeceğiz başka bilmiyorum.. diyete yeni başlayan birileri lazım sanki. yüzde arttırmak için..
yaz geldi diyet isteğinin arttığı dönemlerdeyiz aslında. kıyafetler incelip yağlar belli olunca çoğu kişi diyet moduna geçiyor. inşallah bildirimden gelen olur.Canim bildirim istedik ama kazen abi musait degil heralde nezaman yollarsa bide gelen olursa artik
Bayram sonrasi gelen olur dedim ama gelen olmadiyaz geldi diyet isteğinin arttığı dönemlerdeyiz aslında. kıyafetler incelip yağlar belli olunca çoğu kişi diyet moduna geçiyor. inşallah bildirimden gelen olur.
yeni üye alanına da uğrayan yok. birini yakalasam saçından tutup sürüklicemBayram sonrasi gelen olur dedim ama gelen olmadi
Bence sorun olmaz canım vucudun ispanaga karsi bir tepki vermiyorsabu arada kızlar öğlen ıspanak ve yoğurt yesem sorun olur mu? tavuk iki gün yedim ya, bugün hiç canım istemiyor ama ne derseniz onu yaparım.
yok canım şükür sorun olmuyor ama yine de sorayım dedim. sonra kızdırmayım kimseyi diyeBence sorun olmaz canım vucudun ispanaga karsi bir tepki vermiyorsa
Ye canım sebze de iyi gelir protein sonrası.bu arada kızlar öğlen ıspanak ve yoğurt yesem sorun olur mu? tavuk iki gün yedim ya, bugün hiç canım istemiyor ama ne derseniz onu yaparım.
tamamdır öğlen ıspanak yicem. Aslında tavuk yaptım, getirdim yanımda ama öğlen yemekhanede ıspanak varmış, patron ben yemem dedi. o zaman ben yerim dedim tamam dediYe canım sebze de iyi gelir protein sonrası.
Sende tavuğu patrona verseydintamamdır öğlen ıspanak yicem. Aslında tavuk yaptım, getirdim yanımda ama öğlen yemekhanede ıspanak varmış, patron ben yemem dedi. o zaman ben yerim dedim tamam dedi
Bu arada terlemedigin için yaglar erimiyor sanmatamamdır öğlen ıspanak yicem. Aslında tavuk yaptım, getirdim yanımda ama öğlen yemekhanede ıspanak varmış, patron ben yemem dedi. o zaman ben yerim dedim tamam dedi
İyi hatırlattın yapayım.Günaydın kızlar, bugün perşembe olduğuna göre akşama kabaklar hazır mı ?
Kalorim benim sözlerin de senin gibi çok tatlıAramıza hoşgeldin canım, bende 27 yasimdayim, Ankara' da yaşıyorum. 1 oğlum var ve sekreterim. Hedefine çok çabuk ulaşırsın umarım
Ya aslında çok yememek için az yiyorum, bi genislerse midem durmuyorum, canım neler cekiyor bi bilsen. Söyle yarim ekmek sucuklu kaşarlı tost mesela. Harika giderdi şimdi. Yadaaa aklım hala menemen ve taze ekmekte.bide metabolizmam yavas oldugu icin hersey cabucak kiloya donebiliyor bende. Mesela az once cok susamıştım çeyrek bardak su içtim. 1 bardak icsem sabaha o suyun artısını görürdüm eminim.
Iyi geceler canım
Fotoshop programi arastirayim ben kendime kas eklicemfoto çekmeye hazırlık yapim
Iyi geceler canım
Sensiz olmuyor vallahi ablam. Seni özledim. Nasilsin?
Kaslarım senin gibi olsa nickim 'kaslarımabakin' olurdu. Tüm kk ya foto atardım. Kazenden de forum girişine poster yapmasını rica ederdim
Beni de çağırın. Ben de çekirdeğimi alıp gelirim.Uzaktan izliceklermis migi haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?