Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende tavuğu patrona verseydin bana da sebze iyi geliyor sebze salata yoğurt protein bunlar her gün belirli miktarda tüketmemiz gereken yiyecekler.
o pide yesin tavuğum kalsın yarın yerim çiğ sebze de çok iyi diyette. salata yedikçe o yüzden çok iyi hissediyorum kendimi
ay umarım öyledir tatlım. birde yeni hareket öğrendim vakumlama hareketi. karnı mideni iyice içine çekip bırakıyorsun. kas yapmaya faydalıymış. ara ara aklıma geldikçe biraz yapıyorum. umarım faydası olur.
İyi hatırlattın yapayım.
afiyet olsun şimdiden tatlımm
Canım ablam benim. sende çoook tatlısın, balsın baya stresli gördüm seni, ama söyle onlara kızdırmasınlar seni, yoksa tüm kk gelir onları çiğ çiğ yeriz, zaten açız, hiç zor olmaz valla sen iyi ol, iyi hisset, istediğin zaman gel yanımıza. kolay gelsin

Canım yaa. Benim de kızdığım öyle çok kişi var ki.
Kalbimiz, çiçeklerle dolu sevgiden bir saray olabilecekken, nefret,öfke yüzünden soğuk , boş bir oda oluyor. (Bir filmde duymuştum, böyle birşeyi.)
Bizi kızdıran insanları affedip güzel sarayımızda keyifle oturmalıýız. Kısaca hepsini affet umursama canım. Sonuçta yine biz mutsuz oluyoruz.

Ay bende bir ara alışkanlık olmuştu iceme çekmeden yurumuyordum

Öyledir canım ama ben hala terliyorum içtiğim çaydan galiba

aslında en mantıklısı. bekarken bende öyle yürürdüm hamile iken o alışkanlığı yitirdim. tekrar yapmak lazımmış anladımki.
Tamamdır bundan sonra karın içeri meme dışarı öyle yuruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…