- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Valla yaparım hep beraber çitler bakarız
Neye bakiyorsunuz yer açın ben de görmek istiyorumValla yaparım hep beraber çitler bakarız
o pide yesin tavuğum kalsın yarın yerimSende tavuğu patrona verseydinbana da sebze iyi geliyor sebze salata yoğurt protein bunlar her gün belirli miktarda tüketmemiz gereken yiyecekler.
ay umarım öyledir tatlım. birde yeni hareket öğrendim vakumlama hareketi. karnı mideni iyice içine çekip bırakıyorsun. kas yapmaya faydalıymış. ara ara aklıma geldikçe biraz yapıyorum. umarım faydası olur.Bu arada terlemedigin için yaglar erimiyor sanmabence aldığın su miktarı o günlerdeki kilon ve verdiğin için belki eskisi gibi terlemiyirsundur. Kimisi çok terler kimisi az bu kadar takılma bence sen sporunu yap sıkılaşmana bak
afiyet olsun şimdiden tatlımmİyi hatırlattın yapayım.
Canım ablam benim. sende çoook tatlısın, balsınKalorim benim sözlerin de senin gibi çok tatlıBen bu tatlı şeyi böyle sarar sarar öperim. arkadaşlarımla paylasacagim enerji hissedemedigim için çok fazla muhabbete dahil olmuyorum. Piskolocim toparlansin ona süre verdim yoksa akıl hastanesine kapaticim noldu dersen kocama kızıyorum, bina yoneticisine kızıyorum, okulda müdüre kızıyorum, kendini okulun en iyi öğretmeni sanan bir manyak kadın var aynı branştan türlü dolaplar çeviriyor ...bu ay aksiliklerle dolu gecti...onlarda bir sorun yoksa kesin bende vardır .... dur bakem hallolacak inşallah.
Sen nasılsın kuzum
2021 Mayıs ayı Kadınlar Kulübü duvar paylaşımı savaşlarıNeye bakiyorsunuz yer açın ben de görmek istiyorum
Canım yaa. Benim de kızdığım öyle çok kişi var ki.Kalorim benim sözlerin de senin gibi çok tatlıBen bu tatlı şeyi böyle sarar sarar öperim. arkadaşlarımla paylasacagim enerji hissedemedigim için çok fazla muhabbete dahil olmuyorum. Piskolocim toparlansin ona süre verdim yoksa akıl hastanesine kapaticim noldu dersen kocama kızıyorum, bina yoneticisine kızıyorum, okulda müdüre kızıyorum, kendini okulun en iyi öğretmeni sanan bir manyak kadın var aynı branştan türlü dolaplar çeviriyor ...bu ay aksiliklerle dolu gecti...onlarda bir sorun yoksa kesin bende vardır .... dur bakem hallolacak inşallah.
Sen nasılsın kuzum
Ay bende bir ara alışkanlık olmuştu iceme çekmeden yurumuyordumo pide yesin tavuğum kalsın yarın yerimçiğ sebze de çok iyi diyette. salata yedikçe o yüzden çok iyi hissediyorum kendimi
ay umarım öyledir tatlım. birde yeni hareket öğrendim vakumlama hareketi. karnı mideni iyice içine çekip bırakıyorsun. kas yapmaya faydalıymış. ara ara aklıma geldikçe biraz yapıyorum. umarım faydası olur.
afiyet olsun şimdiden tatlımm
Canım ablam benim. sende çoook tatlısın, balsınbaya stresli gördüm seni, ama söyle onlara kızdırmasınlar seni, yoksa tüm kk gelir onları çiğ çiğ yeriz, zaten açız, hiç zor olmaz valla sen iyi ol, iyi hisset, istediğin zaman gel yanımıza. kolay gelsin
Gel abla sana her zaman yerimiz var profil mesajlarına bakicazNeye bakiyorsunuz yer açın ben de görmek istiyorum
Öyledir canım ama ben hala terliyorum içtiğim çaydan galibao pide yesin tavuğum kalsın yarın yerimçiğ sebze de çok iyi diyette. salata yedikçe o yüzden çok iyi hissediyorum kendimi
ay umarım öyledir tatlım. birde yeni hareket öğrendim vakumlama hareketi. karnı mideni iyice içine çekip bırakıyorsun. kas yapmaya faydalıymış. ara ara aklıma geldikçe biraz yapıyorum. umarım faydası olur.
afiyet olsun şimdiden tatlımm
Canım ablam benim. sende çoook tatlısın, balsınbaya stresli gördüm seni, ama söyle onlara kızdırmasınlar seni, yoksa tüm kk gelir onları çiğ çiğ yeriz, zaten açız, hiç zor olmaz valla sen iyi ol, iyi hisset, istediğin zaman gel yanımıza. kolay gelsin
Sende agzini seyetsen keskeRamazandan sonra yeni bir bağışıklık kazandım galiba kahvaltı sonrası WC seysi
Sen zaten bugun çok konustun sagda solda
Yeni düzenlemeye ayak uyduruyoruzSen zaten bugun çok konustun sagda solda
aslında en mantıklısı. bekarken bende öyle yürürdüm hamile iken o alışkanlığı yitirdim. tekrar yapmak lazımmış anladımki.Ay bende bir ara alışkanlık olmuştu iceme çekmeden yurumuyordum
Tamamdır bundan sonra karın içeri meme dışarı öyle yuruyoruzaslında en mantıklısı. bekarken bende öyle yürürdüm hamile iken o alışkanlığı yitirdim. tekrar yapmak lazımmış anladımki.
harika bi alışkanlık olmuş, darısı herkeseRamazandan sonra yeni bir bağışıklık kazandım galiba kahvaltı sonrası WC seysi
kolay gelsin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?