İyi hissedelim canım ya...zor değil ama bıraktık mi bırakıyoruz. Çok teşekkür ederim onların eti murdardir kıyamam ki size .o pide yesin tavuğum kalsın yarın yerimçiğ sebze de çok iyi diyette. salata yedikçe o yüzden çok iyi hissediyorum kendimi
ay umarım öyledir tatlım. birde yeni hareket öğrendim vakumlama hareketi. karnı mideni iyice içine çekip bırakıyorsun. kas yapmaya faydalıymış. ara ara aklıma geldikçe biraz yapıyorum. umarım faydası olur.
afiyet olsun şimdiden tatlımm
Canım ablam benim. sende çoook tatlısın, balsınbaya stresli gördüm seni, ama söyle onlara kızdırmasınlar seni, yoksa tüm kk gelir onları çiğ çiğ yeriz, zaten açız, hiç zor olmaz valla sen iyi ol, iyi hisset, istediğin zaman gel yanımıza. kolay gelsin
Ne güzel sözmüş...soğuk odayı süslemek ısıtmak lazım ....affetmek de zor be cordeliamCanım yaa. Benim de kızdığım öyle çok kişi var ki.
Kalbimiz, çiçeklerle dolu sevgiden bir saray olabilecekken, nefret,öfke yüzünden soğuk , boş bir oda oluyor. (Bir filmde duymuştum, böyle birşeyi.)
Bizi kızdıran insanları affedip güzel sarayımızda keyifle oturmalıýız. Kısaca hepsini affet umursama canım. Sonuçta yine biz mutsuz oluyoruz.
Normal hayatta yapamadıklarını burada yapmaya çalışıyorlar. Tek başına bir insan olamayan çok kadın var tanıdığım...tuhaflar gerçekten mune bıktı anlaşılan...2021 Mayıs ayı Kadınlar Kulübü duvar paylaşımı savaşlarıartık muneciğim duvar paylaşımlarındaki savaşlara karışmayacakmışta
Hemen ışınlanıyorum.Gel abla sana her zaman yerimiz var profil mesajlarına bakicaz
Aynen öyle ablacım..Normal hayatta yapamadıklarını burada yapmaya çalışıyorlar. Tek başına bir insan olamayan çok kadın var tanıdığım...tuhaflar gerçekten mune bıktı anlaşılan...
Affetmek benim için de zor. Çünkü aynı şey tekrar tekrar yapılıyor. Ama onu düşünüp, ona sinir olarak ömrüm bitiyor. Ben hayatımı güzel, mutlu yaşamak istiyorum. İzin vermiyorlar, hayatımdan çıkmıyorlar, değişmiyorlar... Bunu burada ifade edemiyorum ama ben kendimi sevdiğim için onları düşünmemek için affetmek (bir nevi) zorundayım. Henüz başka çözüm bulamadım.İyi hissedelim canım ya...zor değil ama bıraktık mi bırakıyoruz. Çok teşekkür ederim onların eti murdardir kıyamam ki size .
Ne güzel sözmüş...soğuk odayı süslemek ısıtmak lazım ....affetmek de zor be cordeliam
Dün sporum. 70 dk Eva 700 puan.
Olsun o da spor 70 dk deyip geçmeDün sporum. 70 dk Eva 700 puan.
Sadece.
HazırGünaydın kızlar, bugün perşembe olduğuna göre akşama kabaklar hazır mı ?
Sen eva yaparken terlemiyormusun yani? Çok şaşırdım. Evada kan ter içinde kalıyorum ben. Neden sen terlemiyorsun üstüne bide streçlenmissinKızlar bir sorum olacak size. Ben vücudumdan ter atamadığımı fark ettim. Yani aslında şöyle; yaz sıcağında dışarda yürüsem gayet terliyorum ama spor yaparken hararetleniyorum, çok yoruluyorum terlediğimi sanıyorum ama bakıyorum vücudum soğuk hiç ter atmamışım. Streç film sardım geçen gün göbeğime, eva yaptım ama bir gram ter yoktu ya. sizce nedendir?
Günaydın canımGünaydınlarr
Aferin sana deger mi hiç bugün perşembe ama yarın daha mutlu olabilirdin.Dün menümü yazayim.
sabah sütlü yeşilçay ile başladim.
bi haşlanmış yumurta yedim.
bi çavdar ekmegi yedim.
sonra yürüyüş yaptım. markete gittik.
sonra türk kahvesi içtim
kaynanam bahçeye çagirdi çiğköfte almiş
saat 3-4 te iki dürüm yedim
ardindan türk kahve bi küçük çikolata yedim.
sonra da bişi yemedim. sütlü kahve yaptım.
içim dişim kahve oldu.
8000 adım oldu dünkü .evde 15 dk spor yaptım tv izlerken.
SelamGunaydin kizlar,
Herkes uyandimi
Ben vardiyeli uyuyorum oyuzden kacta uyandigimi bende bilmiyorum bi 5de uyandiydim simdide tam uyandim sanirim.
Kahvaltiyi 10gibi yapiyorum ben
Simdi menuleri yani yediklerimizi yedikten sonrami paylasiyoruz yoksa gun bitincemi
Bence herkes profil mesajına 6.takım diyete gelin yazalımyeni üye alanına da uğrayan yok. birini yakalasam saçından tutup sürüklicem
Gunaydin canımGünaydınlarr
Allah seni ne etmeyedün çiğgköfte faciasindan sonra Wcden çıkamadim bi türlü
MantikliBence herkes profil mesajına 6.takım diyete gelin yazalım
Ben de artık terlemiyorum. Ya da çok az terliyorum.Sen eva yaparken terlemiyormusun yani? Çok şaşırdım. Evada kan ter içinde kalıyorum ben. Neden sen terlemiyorsun üstüne bide streçlenmissinneden olduğunu bende merak etdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?