Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi hissedelim canım ya...zor değil ama bıraktık mi bırakıyoruz. Çok teşekkür ederim onların eti murdardir kıyamam ki size .
Ne güzel sözmüş...soğuk odayı süslemek ısıtmak lazım ....affetmek de zor be cordeliam

2021 Mayıs ayı Kadınlar Kulübü duvar paylaşımı savaşları artık muneciğim duvar paylaşımlarındaki savaşlara karışmayacakmışta
Normal hayatta yapamadıklarını burada yapmaya çalışıyorlar. Tek başına bir insan olamayan çok kadın var tanıdığım...tuhaflar gerçekten mune bıktı anlaşılan...

Affetmek benim için de zor. Çünkü aynı şey tekrar tekrar yapılıyor. Ama onu düşünüp, ona sinir olarak ömrüm bitiyor. Ben hayatımı güzel, mutlu yaşamak istiyorum. İzin vermiyorlar, hayatımdan çıkmıyorlar, değişmiyorlar... Bunu burada ifade edemiyorum ama ben kendimi sevdiğim için onları düşünmemek için affetmek (bir nevi) zorundayım. Henüz başka çözüm bulamadım.

Sen eva yaparken terlemiyormusun yani? Çok şaşırdım. Evada kan ter içinde kalıyorum ben. Neden sen terlemiyorsun üstüne bide streçlenmissin neden olduğunu bende merak etdim

Aferin sana deger mi hiç bugün perşembe ama yarın daha mutlu olabilirdin.

Selam
Sana aramıza hoşgeldin demişmiydim ? Hatırlamıyorum Hoşgeldin canım.

Sen eva yaparken terlemiyormusun yani? Çok şaşırdım. Evada kan ter içinde kalıyorum ben. Neden sen terlemiyorsun üstüne bide streçlenmissin neden olduğunu bende merak etdim
Ben de artık terlemiyorum. Ya da çok az terliyorum. Nedenini bilen söylesin hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…