- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
bende buna şaşırıyorum işte.. heleki streç film meselesi. insanlar bi dünya paylaşım yapmış streci sarıyorum terliyorum daha iyi oldu kilo vermemde etkili diye. ben terlemedim. üstüne bi gecede ev sıcaktı, streç sardım, elyaf yorganla yattım gece çok sıcakladığımı fark edince bi bakim dedim ama yine terlememişimSen eva yaparken terlemiyormusun yani? Çok şaşırdım. Evada kan ter içinde kalıyorum ben. Neden sen terlemiyorsun üstüne bide streçlenmissinneden olduğunu bende merak etdim
Çok mantıklıBence herkes profil mesajına 6.takım diyete gelin yazalım
ya aslında biraz araştırdım da bugün. yağ oranı azalınca terleme de azalıyor diye yorumlayanlar olmuş, ama tam aksi çok zayıfım çok terlerim diyenlerdeBen de artık terlemiyorum. Ya da çok az terliyorum.Nedenini bilen söylesin hemen.
sabahtan beri wcdeyim merak etmeAferin sana deger mi hiç bugün perşembe ama yarın daha mutlu olabilirdin.
Hb tesekkur ederim, valla bilmiyorum okadar cok hg diyen oldukiSelam
Sana aramıza hoşgeldin demişmiydim ? HatırlamıyorumHoşgeldin canım.
Motivasyon dusuklugumu yasiyosun,neden olmuyo ?Kizlar ben yapamiyorum bu yüzden diyetisyene gitmeye karar verdim. Daha önce yüzyuze ve online diyetisyen denemelerim başarisiz oldu benden kaynaklı. Bu diyetisyenin yorumlari çok iyi ve haftalık takip yapıyor. Bi gidip görüsmek istiyorum
İnşallah faydalı olur. Ama diyet kişinin beyninde bitiyor. Çok klasik bir laf ama doğru. Gerekirse psikolojik destek al canım. Ben de yeme düzenim eskiye dönecek olursa gitmek istiyorum. Beyin alışkanlıkları bırakmak istemiyor. Hep diyorum bir bağımlılık gibi mücadele etmeliyiz.Kizlar ben yapamiyorum bu yüzden diyetisyene gitmeye karar verdim. Daha önce yüzyuze ve online diyetisyen denemelerim başarisiz oldu benden kaynaklı. Bu diyetisyenin yorumlari çok iyi ve haftalık takip yapıyor. Bi gidip görüsmek istiyorum
Yarın eksi gelmezsen bişey bilmiyorumsabahtan beri wcdeyim merak etmekarnım çok kötü agriyor.
Öldrcn mi kendinibende buna şaşırıyorum işte.. heleki streç film meselesi. insanlar bi dünya paylaşım yapmış streci sarıyorum terliyorum daha iyi oldu kilo vermemde etkili diye. ben terlemedim. üstüne bi gecede ev sıcaktı, streç sardım, elyaf yorganla yattım gece çok sıcakladığımı fark edince bi bakim dedim ama yine terlememişim
Çok mantıklı
ya aslında biraz araştırdım da bugün. yağ oranı azalınca terleme de azalıyor diye yorumlayanlar olmuş, ama tam aksi çok zayıfım çok terlerim diyenlerde
Kocasi annende cok kaldik diye soyleniyor bizim migi kv ye yikamiyor ne sevgiymis beeHayir bitane yetmiyo 2dürum yemis cikolata yemis sanki kaynanasina bayıliyoda kırmamak adina 2durum yiyo git evine yemek ye tövbe estağfurullah
Odemden canimTakimi etkilemek moralimi bozuyordu canım benim yüzüklerin halen olmuyor sinir oluyorum
Kapatip gideriz derken birgun kapatacaklar yeter kapanmaktan biktik iki senedir :)Yaa kim yanlış anliyosa kapi orda zaten az kisi kaldi takimi kapatip gideriz
Bizden baskasi baklava yememis demekBayram sonrasi gelen olur dedim ama gelen olmadi
Yuce gonullu patronun beni olduruyortamamdır öğlen ıspanak yicem. Aslında tavuk yaptım, getirdim yanımda ama öğlen yemekhanede ıspanak varmış, patron ben yemem dedi. o zaman ben yerim dedim tamam dedi
En dogrusu bosver aristoyu filanKizlar ben yapamiyorum bu yüzden diyetisyene gitmeye karar verdim. Daha önce yüzyuze ve online diyetisyen denemelerim başarisiz oldu benden kaynaklı. Bu diyetisyenin yorumlari çok iyi ve haftalık takip yapıyor. Bi gidip görüsmek istiyorum
Canindan zorun mu varbende buna şaşırıyorum işte.. heleki streç film meselesi. insanlar bi dünya paylaşım yapmış streci sarıyorum terliyorum daha iyi oldu kilo vermemde etkili diye. ben terlemedim. üstüne bi gecede ev sıcaktı, streç sardım, elyaf yorganla yattım gece çok sıcakladığımı fark edince bi bakim dedim ama yine terlememişim
Çok mantıklı
ya aslında biraz araştırdım da bugün. yağ oranı azalınca terleme de azalıyor diye yorumlayanlar olmuş, ama tam aksi çok zayıfım çok terlerim diyenlerde
%100 katılıyorum.Canindan zorun mu varstreclenip yatmak nedir nasil nefes alacak vucudun , nasil kan dolasimin duzenli calisacak bu strec film sacmalik zaten baslibasina
Galiba bizim takim daha cok yedi baklavayiBizden baskasi baklava yememis demek
Iyiym canim sen nasilsinPisst naber nasılsınız....
Iyiyim canim sen nasilsin anneme geldim makarna yapiyorumPisst naber nasılsınız....
haklısın canım ama ne bileyim insan bazen kafayı yiyor sağlıklı düşünemiyor sanırımCanindan zorun mu varstreclenip yatmak nedir nasil nefes alacak vucudun , nasil kan dolasimin duzenli calisacak bu strec film sacmalik zaten baslibasina
iyiyiz canımm sen nasılsın?Pisst naber nasılsınız....
tamamdır kaptanım. yıl yazmayı da unutmayalım o zaman farkettim ki yıl eklemişsin notunaEki Görüntüle 2852941
Kizlar yarin bildirim yaparken tarihe ve nickinize dikkat ederek bildirim yapmayi unutmayin
Eksik ve hatali bildirimler gecersiz sayilacak....
21 Mayis 2021
Nick
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Ni454
selensu82
asysss
Wilma11
Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
North River
Fitt_anne
@Tostombalakanne
AhSen_2504
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
sardunya1038
Tutku44
sidelya
@Ytmz
T Titizz1
C Chikolata_gozlum
E ebru92
sandriyon
eline sağlık canım, bende sadece kabak yemeği yerim bugün. sabah tartı var malum eksi gelmem lazım.Kizlar aksam yemegi menuleriniz ne ?
Fikir olmus olur
Ben et haslama (patatesli, havuclu, soganli), kabak tarator, makarna dusundum, bide salata
Ama ben makarna yemicem
afiyet olsun canım. semizotu da güzel oluyorAma semizotu salatasi ve kofte tavuk yicem
Afiyet olsun canımKizlar aksam yemegi menuleriniz ne ?
Fikir olmus olur
Ben et haslama (patatesli, havuclu, soganli), kabak tarator, makarna dusundum, bide salata
Ama ben makarna yemicem
Afiyet olsun canımAma semizotu salatasi ve kofte tavuk yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?