Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen eva yaparken terlemiyormusun yani? Çok şaşırdım. Evada kan ter içinde kalıyorum ben. Neden sen terlemiyorsun üstüne bide streçlenmissin neden olduğunu bende merak etdim
bende buna şaşırıyorum işte.. heleki streç film meselesi. insanlar bi dünya paylaşım yapmış streci sarıyorum terliyorum daha iyi oldu kilo vermemde etkili diye. ben terlemedim. üstüne bi gecede ev sıcaktı, streç sardım, elyaf yorganla yattım gece çok sıcakladığımı fark edince bi bakim dedim ama yine terlememişim
Bence herkes profil mesajına 6.takım diyete gelin yazalım
Çok mantıklı
Ben de artık terlemiyorum. Ya da çok az terliyorum. Nedenini bilen söylesin hemen.
ya aslında biraz araştırdım da bugün. yağ oranı azalınca terleme de azalıyor diye yorumlayanlar olmuş, ama tam aksi çok zayıfım çok terlerim diyenlerde

Motivasyon dusuklugumu yasiyosun,neden olmuyo ?

İnşallah faydalı olur. Ama diyet kişinin beyninde bitiyor. Çok klasik bir laf ama doğru. Gerekirse psikolojik destek al canım. Ben de yeme düzenim eskiye dönecek olursa gitmek istiyorum. Beyin alışkanlıkları bırakmak istemiyor. Hep diyorum bir bağımlılık gibi mücadele etmeliyiz.

Öldrcn mi kendini

Hayir bitane yetmiyo 2dürum yemis cikolata yemis sanki kaynanasina bayıliyoda kırmamak adina 2durum yiyo git evine yemek ye tövbe estağfurullah
Kocasi annende cok kaldik diye soyleniyor bizim migi kv ye yikamiyor ne sevgiymis bee
Takimi etkilemek moralimi bozuyordu canım benim yüzüklerin halen olmuyor sinir oluyorum
Odemden canim
Yaa kim yanlış anliyosa kapi orda zaten az kisi kaldi takimi kapatip gideriz
Kapatip gideriz derken birgun kapatacaklar yeter kapanmaktan biktik iki senedir :)
Bayram sonrasi gelen olur dedim ama gelen olmadi
Bizden baskasi baklava yememis demek
tamamdır öğlen ıspanak yicem. Aslında tavuk yaptım, getirdim yanımda ama öğlen yemekhanede ıspanak varmış, patron ben yemem dedi. o zaman ben yerim dedim tamam dedi
Yuce gonullu patronun beni olduruyor
En dogrusu bosver aristoyu filan

Canindan zorun mu var streclenip yatmak nedir nasil nefes alacak vucudun , nasil kan dolasimin duzenli calisacak bu strec film sacmalik zaten baslibasina

Canindan zorun mu var streclenip yatmak nedir nasil nefes alacak vucudun , nasil kan dolasimin duzenli calisacak bu strec film sacmalik zaten baslibasina
haklısın canım ama ne bileyim insan bazen kafayı yiyor sağlıklı düşünemiyor sanırım
Pisst naber nasılsınız....
iyiyiz canımm sen nasılsın?
tamamdır kaptanım. yıl yazmayı da unutmayalım o zaman farkettim ki yıl eklemişsin notuna
Kizlar aksam yemegi menuleriniz ne ?
Fikir olmus olur

Ben et haslama (patatesli, havuclu, soganli), kabak tarator, makarna dusundum, bide salata

Ama ben makarna yemicem
eline sağlık canım, bende sadece kabak yemeği yerim bugün. sabah tartı var malum eksi gelmem lazım.
Ama semizotu salatasi ve kofte tavuk yicem
afiyet olsun canım. semizotu da güzel oluyor

Kizlar aksam yemegi menuleriniz ne ?
Fikir olmus olur

Ben et haslama (patatesli, havuclu, soganli), kabak tarator, makarna dusundum, bide salata

Ama ben makarna yemicem
Afiyet olsun canım
Biz de menu belli degil eve dönüyorum ne yaparız aksam hic bilmiyorum dolap bos
Ama semizotu salatasi ve kofte tavuk yicem
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…