Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah hayatına sahip çıkarsın canım... kendimizi sevip ona saygı duyuyorsak müdahaleleri engellememiz şart...

Sadece kabakla doyacakmisin

Afiyet olsun canım
Biz de menu belli degil eve dönüyorum ne yaparız aksam hic bilmiyorum dolap bos
Sagol canim buyrun beraber olsun
Ben listeme bakiyorum mesela corba diyosa bide evin durumuna bakiyorum. Kizim grip oldu et haslama iyi gelir tam hasta corbasi.
Iste diyelim 150 gr kofte, et veya balik diyo e corbanin icinde et var. Ben onu tartip koyarim kendime
E kabak demisiniz bende tarator yapim dedim
Salata klasik zaten
Makarna kizim seviyo. O hasta ya iyi beslensin diye dusundum

Gecmis olsun kizina ne guzel düşünmüşsün

Cogu takimda yil yaziliyor canim birde gecen sene ekim ayinda bu sekilde bildirime baslamistik artik yil yazmaya alisalim sorun cikmasin diye düşündüm
gununu dogru yazmaya yeni baslamistik yili cikti bide gecen sene martta filan 2021 e ait tum cikolata sosu, puding vs posetledim attim cope ertesi gun aklima geldi 2020 yilinda oldugumuz

gununu dogru yazmaya yeni baslamistik yili cikti bide gecen sene martta filan 2021 e ait tum cikolata sosu, puding vs posetledim attim cope ertesi gun aklima geldi 2020 yilinda oldugumuz
Yaa yil cok sorun degil de gecen hafta 3-4 bildirimde 2020 yazisi vardi
Onlari kabul ediyoruz
Alisiriz buna da

Geçmiş olsun canım.

Eki Görüntüle 2852964 benim planlar degisti salata corba yogurt :)
afiyet olsun canım bende dün ve önceki akşam salata çorba ile kapattım. bugün kabak yoğurt ikilisiyle kapayacağım bakalım.
Hadi biz neysede ozellikle 1. Siniflara cok yazik oldu bakalim eylulde ne olacak sanirim is yine agirlikli olarak velilere kalacak
ah hiç deme ya. eylülde benim oğlan 1. sınıfa başlıyor. uzaktan eğitim olursa nasıl yapacağız hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…