Cogu takimda yil yaziliyor canim birde gecen sene ekim ayinda bu sekilde bildirime baslamistik artik yil yazmaya alisalim sorun cikmasin diye düşündümtamamdır kaptanım. yıl yazmayı da unutmayalım o zaman farkettim ki yıl eklemişsin notuna
aynen işimizi garantiye almamız lazım. yarın güzel bir gün olur inşallahCogu takimda yil yaziliyor canim birde gecen sene ekim ayinda bu sekilde bildirime baslamistik artik yil yazmaya alisalim sorun cikmasin diye düşündüm
İnşallah hayatına sahip çıkarsın canım...Affetmek benim için de zor. Çünkü aynı şey tekrar tekrar yapılıyor. Ama onu düşünüp, ona sinir olarak ömrüm bitiyor. Ben hayatımı güzel, mutlu yaşamak istiyorum. İzin vermiyorlar, hayatımdan çıkmıyorlar, değişmiyorlar... Bunu burada ifade edemiyorum ama ben kendimi sevdiğim için onları düşünmemek için affetmek (bir nevi) zorundayım. Henüz başka çözüm bulamadım.
Insallah canimaynen işimizi garantiye almamız lazım. yarın güzel bir gün olur inşallah
Sadece kabakla doyacakmisinhaklısın canım ama ne bileyim insan bazen kafayı yiyor sağlıklı düşünemiyor sanırım
iyiyiz canımm sen nasılsın?
tamamdır kaptanım. yıl yazmayı da unutmayalım o zaman farkettim ki yıl eklemişsin notuna
eline sağlık canım, bende sadece kabak yemeği yerim bugün. sabah tartı var malum eksi gelmem lazım.
afiyet olsun canım. semizotu da güzel oluyor
Sagol canim buyrun beraber olsunAfiyet olsun canım
Biz de menu belli degil eve dönüyorum ne yaparız aksam hic bilmiyorum dolap bos
Gecmis olsun kizina ne guzel düşünmüşsünSagol canim buyrun beraber olsun
Ben listeme bakiyorum mesela corba diyosa bide evin durumuna bakiyorum. Kizim grip oldu et haslama iyi gelir tam hasta corbasi.
Iste diyelim 150 gr kofte, et veya balik diyo e corbanin icinde et var. Ben onu tartip koyarim kendime
E kabak demisiniz bende tarator yapim dedim
Salata klasik zaten
Makarna kizim seviyo. O hasta ya iyi beslensin diye dusundum
Doyarım canım. yeterki sabah eksi geleyim hiç sorun değilSadece kabakla doyacakmisin
Cogu takimda yil yaziliyor canim birde gecen sene ekim ayinda bu sekilde bildirime baslamistik artik yil yazmaya alisalim sorun cikmasin diye düşündüm
Yaa yil cok sorun degil de gecen hafta 3-4 bildirimde 2020 yazisi vardigununu dogru yazmaya yeni baslamistik yili cikti bide gecen sene martta filan 2021 e ait tum cikolata sosu, puding vs posetledim attim cope ertesi gun aklima geldi 2020 yilinda oldugumuz
Doyarım canım. yeterki sabah eksi geleyim hiç sorun değil
Evde kalmaktan yillari ilerletemedi beyinler demekYaa yil cok sorun degil de gecen hafta 3-4 bildirimde 2020 yazisi vardi
Onlari kabul ediyoruz
Alisiriz buna da
Valla öyle artik günleri bile karistiriyorumEvde kalmaktan yillari ilerletemedi beyinler demek
Kabak yoğurtKizlar aksam yemegi menuleriniz ne ?
Fikir olmus olur
Ben et haslama (patatesli, havuclu, soganli), kabak tarator, makarna dusundum, bide salata
Ama ben makarna yemicem
Hadi biz neysede ozellikle 1. Siniflara cok yazik olduValla öyle artik günleri bile karistiriyorum
Hadi baslayalim demeye
Geçmiş olsun canım.Sagol canim buyrun beraber olsun
Ben listeme bakiyorum mesela corba diyosa bide evin durumuna bakiyorum. Kizim grip oldu et haslama iyi gelir tam hasta corbasi.
Iste diyelim 150 gr kofte, et veya balik diyo e corbanin icinde et var. Ben onu tartip koyarim kendime
E kabak demisiniz bende tarator yapim dedim
Salata klasik zaten
Makarna kizim seviyo. O hasta ya iyi beslensin diye dusundum
afiyet olsun canım bende dün ve önceki akşam salata çorba ile kapattım. bugün kabak yoğurt ikilisiyle kapayacağım bakalım.Eki Görüntüle 2852964 benim planlar degisti salata corba yogurt :)
ah hiç deme ya. eylülde benim oğlan 1. sınıfa başlıyor. uzaktan eğitim olursa nasıl yapacağız hiç bilmiyorum.Hadi biz neysede ozellikle 1. Siniflara cok yazik oldubakalim eylulde ne olacak sanirim is yine agirlikli olarak velilere kalacak
ilk ben diyorum sonunculuk bizim gibi..Hadi baslayalim demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?