- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Sondan birinci olucazz gibiilk ben diyorum sonunculuk bizim gibi..
Tesekkur ederiz ablasiGecmis olsun kizina ne guzel düşünmüşsün
Bugun herkes kabak deseneKabak yoğurt
Sagon canim daGeçmiş olsun canım.
Sondan birinci olucazz gibiilk ben diyorum sonunculuk bizim gibi..
Kabak iyi oluyor hem tok tutyor hemde sabaha güzel eksiTesekkur ederiz ablasi
Bugun herkes kabak desene
Sagon canim da
Senin bu nick gorunce canim cikolata cekiyo
bak senin nicki her gören ilk seferde aynı şeyi diyor, diyet grubuna çikolata girer mi hiç yaSondan birinci olucazz gibi
Kabak iyi oluyor hem tok tutyor hemde sabaha güzel eksiikisi bir arada.
İnşallah canın çekince yemiyorsundur
Aileden olunca yapamıyorum. Rest çektim bu defa bakalım neler olacak.İnşallah hayatına sahip çıkarsın canım...kendimizi sevip ona saygı duyuyorsak müdahaleleri engellememiz şart...
Cikolata diyarinda yasamama ragmen kendimi maksimum tutuyorumKabak iyi oluyor hem tok tutyor hemde sabaha güzel eksiikisi bir arada.
İnşallah canın çekince yemiyorsundur
Çikolata göz oluyor,diyet grubuna girmiyor.bak senin nicki her gören ilk seferde aynı şeyi diyor, diyet grubuna çikolata girer mi hiç ya
Senin nick cok uygun vallabak senin nicki her gören ilk seferde aynı şeyi diyor, diyet grubuna çikolata girer mi hiç ya
evet bi önceki diyet zamanımda yapmıştım, zayıflayıp geri alanlardanım. ama bu kez kararlıyım önce kiloları vericem sonra da korumada kalıcamSenin nick cok uygun valla
Kac kalori tam diyet grubuna layik
Çikolata diyilki oo göz göz kahverengi göz yazaydım bilseydimbak senin nicki her gören ilk seferde aynı şeyi diyor, diyet grubuna çikolata girer mi hiç ya
Roseverose bir de gnrc vardı gittiler miEki Görüntüle 2852941
Kizlar yarin bildirim yaparken tarihe ve nickinize dikkat ederek bildirim yapmayi unutmayin
Eksik ve hatali bildirimler gecersiz sayilacak....
21 Mayis 2021
Nick
@Filizzz16
@Nidsalii
Cordelia
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@Migim
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
@Leyl-i-fer
@sena zeynep
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
C Chikolata_gozlum
@ebru92
sandriyon
Ben bilmem. Kırk yılın kahve rengi bak kahveden almış. Yapmışsın çikolata göz.Çikolata diyilki oo göz göz kahverengi göz yazaydım bilseydimdeğiştiremiyorumda
Calisan icin cok zor durumun varsa etut merkezleri oluyor arkadasim oyle yapti canli ders saatlerinde canli derse birlikte giriyordu sonrada odev ve tekrar aksamda eve teslimafiyet olsun canım bende dün ve önceki akşam salata çorba ile kapattım. bugün kabak yoğurt ikilisiyle kapayacağım bakalım.
ah hiç deme ya. eylülde benim oğlan 1. sınıfa başlıyor. uzaktan eğitim olursa nasıl yapacağız hiç bilmiyorum.
Kahve sevmediğimden herhalde öyle yazmak aklıma gelmemişBen bilmem. Kırk yılın kahve rengi bak kahveden almış. Yapmışsın çikolata göz.
R roseverose salidan beri kayıp.Mugeye gitcem resmi de yok.Aaa onu etiketlemeyi unuttum R roseverose
Benim de en büyük aşkım. Ama platonik uzaktan seviyom.Kahve sevmediğimden herhalde öyle yazmak aklıma gelmemiş
Sevdiğim gelmiş ilk aklıma
Benimde niyetim o insallahevet bi önceki diyet zamanımda yapmıştım, zayıflayıp geri alanlardanım. ama bu kez kararlıyım önce kiloları vericem sonra da korumada kalıcam
En iyisi platonik zaten .Benim de en büyük aşkım. Ama platonik uzaktan seviyom.
Masallah canim herkesi de takiptesin ben aktif olmayinca hic farkedemiyorum oysa free listesi baya uzunRoseverose bir de gnrc vardı gittiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?