Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çikolata diyilki oo göz göz kahverengi göz yazaydım bilseydim değiştiremiyorumda
ne gözü basbayağı çikolata işte
Calisan icin cok zor durumun varsa etut merkezleri oluyor arkadasim oyle yapti canli ders saatlerinde canli derse birlikte giriyordu sonrada odev ve tekrar aksamda eve teslim
evet canım çok zor olacak. etüt merkezine de gönderebileceğimizi sanmıyorum. artık nasıl çözeceğiz zaman gösterecek ama beni şimdiden stres sardı.
R roseverose salidan beri kayıp.Mugeye gitcem resmi de yok.
R roseverose 'nin r si ile ararız artık. profilinde r vardı deriz

ben de sırf rahat yiyebilmek için asıl hedefime ulaşınca 51 e kadar inmek istiyorumki sonrasında hemen kilo aldım stresi yaşamayayım
Yemek düşüncesini beyninden atmaya çalış. Sadece bir kaç ödül düşün. Beyni yemeye motive ediyorsun bu şekilde. Kilo versem de sağlıklı beslenmeye devam de. Anca ikna olur.

Yemek düşüncesini beyninden atmaya çalış. Sadece bir kaç ödül düşün. Beyni yemeye motive ediyorsun bu şekilde. Kilo versem de sağlıklı beslenmeye devam de. Anca ikna olur.
ya benim kafam bana sürekli ekmek ye mesajı gönderiyor. bir de doritos ne güzel dimi diyor ha bire
Kabak pişiyor. Yeşil çayda az sonra içeceğim.
eline sağlık canım şimdiden afiyet olsunn
Kizlar buhafta nota alcak gibiyiz kilo durumlari nasil hep yediniz bu hafta Allah hak getire
ben her zamanki gibi 500 gr civarı ekside geleceğimi sanıyorum canım. nota alınca marş yapsak 6. takım kaçamak marşı olur adı da.
İlaç ismi diyormuş
galiba fransız yemeğiymiş

Motivasyon dusuklugumu yasiyosun,neden olmuyo ?
Duygusal yeme problemim var
Psikolojik destek alıyorum canım. Allah düşmanıma bile vermesin dediğim bir ailem ve hasarı var maalesef

Duygusal yeme problemim var

Psikolojik destek alıyorum canım. Allah düşmanıma bile vermesin dediğim bir ailem ve hasarı var maalesef
Duygusal yeme problemi nasil oluyo yani nerden anliyosun
Ben bunu internettzn arastirmaliyim
Cunku o aile bendede var, hasarini soylemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…