- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
ne gözü basbayağı çikolata işteÇikolata diyilki oo göz göz kahverengi göz yazaydım bilseydimdeğiştiremiyorumda
evet canım çok zor olacak. etüt merkezine de gönderebileceğimizi sanmıyorum. artık nasıl çözeceğiz zaman gösterecek ama beni şimdiden stres sardı.Calisan icin cok zor durumun varsa etut merkezleri oluyor arkadasim oyle yapti canli ders saatlerinde canli derse birlikte giriyordu sonrada odev ve tekrar aksamda eve teslim
R roseverose 'nin r si ile ararız artık. profilinde r vardı deriz
Canım spor listesi yapıyorum. Özellikle spor yapanları farkediyorum.Masallah canim herkesi de takiptesin ben aktif olmayinca hic farkedemiyorum oysa free listesi baya uzun
ben de sırf rahat yiyebilmek için asıl hedefime ulaşınca 51 e kadar inmek istiyorumki sonrasında hemen kilo aldım stresi yaşamayayımBenimde niyetim o insallah
Yani baktim 2 3 kilo almisim hemen dun basa yapip toparlamak istiyorum
Yemek düşüncesini beyninden atmaya çalış. Sadece bir kaç ödül düşün. Beyni yemeye motive ediyorsun bu şekilde. Kilo versem de sağlıklı beslenmeye devam de. Anca ikna olur.ben de sırf rahat yiyebilmek için asıl hedefime ulaşınca 51 e kadar inmek istiyorumki sonrasında hemen kilo aldım stresi yaşamayayım
Kabak pişiyor. Yeşil çayda az sonra içeceğim.Yeşilçaylar, detokslar ne durumda kızlaarrr ?
Sandriyon ne ki canım ? MÖ kurulan bir başkent gibi ...Senin nick cok uygun valla
Kac kalori tam diyet grubuna layik
Sindirella galiba.Sandriyon ne ki canım ? MÖ kurulan bir başkent gibi ...Her şey olabilir du bakem cevap bekliyorum
İlaç ismi diyormuşSindirella galiba.
Güzel bir beste yaparızKizlar buhafta nota alcak gibiyiz kilo durumlari nasil hep yediniz bu hafta Allah hak getire
ya benim kafam bana sürekli ekmek ye mesajı gönderiyor. bir de doritos ne güzel dimi diyor ha bireYemek düşüncesini beyninden atmaya çalış. Sadece bir kaç ödül düşün. Beyni yemeye motive ediyorsun bu şekilde. Kilo versem de sağlıklı beslenmeye devam de. Anca ikna olur.
eline sağlık canım şimdiden afiyet olsunnKabak pişiyor. Yeşil çayda az sonra içeceğim.
ben her zamanki gibi 500 gr civarı ekside geleceğimi sanıyorum canım. nota alınca marş yapsakKizlar buhafta nota alcak gibiyiz kilo durumlari nasil hep yediniz bu hafta Allah hak getire
galiba fransız yemeğiymişİlaç ismi diyormuş
Duygusal yeme problemim varMotivasyon dusuklugumu yasiyosun,neden olmuyo ?
Psikolojik destek alıyorum canım. Allah düşmanıma bile vermesin dediğim bir ailem ve hasarı var maalesefİnşallah faydalı olur. Ama diyet kişinin beyninde bitiyor. Çok klasik bir laf ama doğru. Gerekirse psikolojik destek al canım. Ben de yeme düzenim eskiye dönecek olursa gitmek istiyorum. Beyin alışkanlıkları bırakmak istemiyor. Hep diyorum bir bağımlılık gibi mücadele etmeliyiz.
Fransizcada kulkedisi demek canimSandriyon ne ki canım ? MÖ kurulan bir başkent gibi ...Her şey olabilir du bakem cevap bekliyorum
Duygusal yeme problemi nasil oluyo yani nerden anliyosunDuygusal yeme problemim var
Psikolojik destek alıyorum canım. Allah düşmanıma bile vermesin dediğim bir ailem ve hasarı var maalesef
Maydanoz limon var kaynatıcam. Kabakta pişecek. İnşallahYeşilçaylar, detokslar ne durumda kızlaarrr ?
oo süper canım. bol eksi olsun inşaallahhMaydanoz limon var kaynatıcam. Kabakta pişecek. İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?