- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aaa bende dün pazardan aldım bende yapayımAma semizotu salatasi ve kofte tavuk yicem
arzu aba kimEki Görüntüle 2852964 benim planlar degisti salata corba yogurt :)
iki günden beri sütlü yeşilçay içiyorum tadini sevmesem içiyorumYeşilçaylar, detokslar ne durumda kızlaarrr ?
çiğköfteyi yersen öyle çayları içersin tabiiki günden beri sütlü yeşilçay içiyorum tadini sevmesem içiyorum
bu akşam kabak yapayım.
Kız var ya şimdi gördüm mesajı gülmektrn öldümAramıza hoşgeldin canım, bende 27 yasimdayim, Ankara' da yaşıyorum. 1 oğlum var ve sekreterim. Hedefine çok çabuk ulaşırsın umarım
Ya aslında çok yememek için az yiyorum, bi genislerse midem durmuyorum, canım neler cekiyor bi bilsen. Söyle yarim ekmek sucuklu kaşarlı tost mesela. Harika giderdi şimdi. Yadaaa aklım hala menemen ve taze ekmekte.bide metabolizmam yavas oldugu icin hersey cabucak kiloya donebiliyor bende. Mesela az once cok susamıştım çeyrek bardak su içtim. 1 bardak icsem sabaha o suyun artısını görürdüm eminim.
Iyi geceler canım
Fotoshop programi arastirayim ben kendime kas eklicemfoto çekmeye hazırlık yapim
Iyi geceler canım
Sensiz olmuyor vallahi ablam. Seni özledim. Nasilsin?
Kaslarım senin gibi olsa nickim 'kaslarımabakin' olurdu. Tüm kk ya foto atardım. Kazenden de forum girişine poster yapmasını rica ederdim
26 diye beden mi olur kızzz, olsa olsa yaştır oKız var ya şimdi gördüm mesajı gülmektrn öldüm
bugün bir kot gördüm Allah ım içim gitti 26 bedenalayım az biraz daha zayıflayınca girerim dedim annem yanımdaydı aldırtmadı
İyice yok olacan herhalde dedi
alamadım yaaaa
ben senin yerine okudum, çok önemli bişe olursa haber ederimÜffffffff annemde geçmiş okuyamıyorum
Kız vardı ben en son 29 a girdim pantolonda26 diye beden mi olur kızzz, olsa olsa yaştır o
Tamam canım etiketleben senin yerine okudum, çok önemli bişe olursa haber ederim
bi de açıklıyon mu bana ciddiye alıpKız vardı ben en son 29 a girdim pantolonda
Ahahahah çok iyi ama var ya bir kotlar var vallahi benim küçükkızın beline ancak olurbi de açıklıyon mu bana ciddiye alıp
kot bedeni çok değişiyor canım bence. benim mesela 30 beden de var, 28 beden de var. o yüzden en düşük bedeni referans alayım da 28 beden giyiyorum diyim
hiç deme ya sinir bozucu derecede dar. nasıl giriyolar ona o nasıl bir vücut yani dimiiAhahahah çok iyi ama var ya bir kotlar var vallahi benim küçükkızın beline ancak olur
kız dur ne banı aman deyim yarın cumaaa. çekirdek çitleyip uzaktan bakacaktın direk daldın mı yoksaaBanlanirsam hakkinizi helal edin
Iyiym canim sen nasilsin
Bende iyiyim...kizi bahçeye indirdim...pesinden dolaniyom...aksam aşıya gidecegim..saat 3 te yemegimi yedim gunu kapattim..Iyiyim canim sen nasilsin anneme geldim makarna yapiyorum
Noldu yaaaa
Profiller karışıyor banada laf atmis silmishiç deme ya sinir bozucu derecede dar. nasıl giriyolar ona o nasıl bir vücut yani dimii
kız dur ne banı aman deyim yarın cumaaa. çekirdek çitleyip uzaktan bakacaktın direk daldın mı yoksaa
aman sen sakin kal bize lazımsınnProfiller karışıyor banada laf atmis silmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?