Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

amin eminecim...darısı sana bitanecim...allahım sanada senin kymetini çok iyi bilecek birini nasip etsin inş.

evet canım bundan sonra çok dikkat etmem lazım kendime

aminnnn bitanem Allah hayırlıları ile karşılaştırsın hepimizi kıymet bilenlerle ...evliliğe karar vermek,doğru kişiyi bulmak çok ama çok zor kararlar bitanemmm..

amin canım benim ....

kızlarcım hepinizi öpüyorum,kendinize cici bakın...

yarın sabah görüşürüz,ben ilaçlarımı almaya gidiyorum,sonrada kocişimin talimatıyla yün çoraplar alıcam kendime

kendine iyi bak şeker ilaçlarını düzenli kullan ve bol su iç hemen geçer
yün çoraplarıda unutmaa

ben bugünki menümü yazayım

sabah
2,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 adet yeşil zeytin

öğlen
1 tapak yumurtalı ıspanak
yoğurt

ara
1 portakal

akşam
yumurtalı ıspanak yemeği ( öğlenden kalanı yiyeceğim )
yoğurt

spor olarakta
erken gidersem 45 dk koşu bandı
15 dk bisiklete binmeyi düşünüyorum ve
1 saat plates tabiki

gün içersinde 1,5 litre iksir
2,5 litre su içeceğim .... ( sonra wc ile sıkı ilişkiler içinde olacağım . )

ayyy Nazlıcım benim de aynı sorunum oluyor wc ile çok ama çok sıkı ilişkim oluyor su içtiğim zaman ben genel olarak hiç su içmem aklıma bile gelmez ama şimdi içmeye zorluyorum kendimi aldığım kilolardan kurtulmamın tek yolu bu aslında abur cuburdan sonra tabi ama bu hafta bozmazsam hiç kamağım yok cumadan beri

selaam kızlar ben geldim bi upğruyum dedim iimisiniz bakalım?

ayy benim cumartesi gecesi diş ağrım tutttu ağlıyorumm ama acıdann... yinede doktora gitmicem die tutturdum..
öğlene kadar gitmedim ama acıdan bayılıyodumm duvarları yumrukluodumm sonra dişçiye gittik annemle..

2 dişime kanal teedavisi vee alttan iki dişin ameliyatla alınması gerekiyormuşş:S:S moralim bozuldu. antibiyotik falan verdi ama hala sızlıyor. bir an önce işinin ehli eli hafif bir doktor bulmam lazım

mirayımmm canımmm hoşgeldin aybalam nasılsın dicem ama iyi değilsin belli
canım benim çok geçmiş olsun ilaçları düzenli iç ve ihmal etme diş çok önemli tatlım bütün mikrop ordan girer ciğerlerine iner allah korusun hemen önlemini al sende kurtul.....

safişim ben kendimi biliyorum ertelicem bu işi ooofff

beni bayıltsınlar olmazmı:S

hoşgeldin miraycım ama diş olayları ihmal edilmemeli asla..kendini bir şekilde motive et kurtulacağım diye tatlım acil şifalar dilerim kocaman öpüyorum

oyyy oyyyy kıyamam ben sana çok geçmiş olsun canım .

olabilir tabii neden olmasın
gerçi zaten ameliyat ise eğer senin isteğin üzerine anestezi uygulayabilirler konuş doktorla

ağzını açman gerektiği için olmuyor sanırım canım... iyi bir doktor araştırıyorum şu ann..

hoşgeldin miraycım ama diş olayları ihmal edilmemeli asla..kendini bir şekilde motive et kurtulacağım diye tatlım acil şifalar dilerim kocaman öpüyorum

canım ilk önce şu kanal tedavilerini halledip diğer dişleri sonradan aldırıyım diyorummm.. ama çok korkuyorumm:S:S

dişşş önemlii ben bygüne kadar ihmal etmseyd,im bir dolguyla kurtulabilicektim

teşekkür ederim naz kelebeğimmm

canım benim çok geçmiş olsun benim dişlerim de okadar sorunlu ki 3 ay önce 3tane kanal tedavisi yaptırdım bir tanesi kurtulamayabilir ozaman da ameliyatlı çekim dedi dişçim çünkü filmlerde dişin köklerinin çene kemiğime kaynamış olduğu görüldü seni çok üzer bu diş bugün kurtarsam bikaç yıl içinde yine çekim ama cidden zor dedi..ben de okadar çok korkuyorum ki canım seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü benim ağzımda sağlam dişim yok neredeyse 10-15dolgu belki 7kanal tedavili-kaplamam var diş çok zor gerçekten...Allah acil şifalar versin bitanem

benimde yook bi ön takım düzgün onlarda sadece estetik için biliyosunnn

benimde yook bi ön takım düzgün onlarda sadece estetik için biliyosunnn

benim üst ön dişim de çocukken kırılmış o da doldu,kanal gördü artık kaplama falan yapılması gerek..dua et tatlım yani benim o estetik kısmı da yok...aaahh ahhhhh açma yaramı..dişlerden yüzüm hiç gülmedi benim...18 yaşına kadar çene gelişimi tamamlanmıyor diye öyle ön dişim kırık gezdim 18 yaşıma kadar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…