amin eminecim...darısı sana bitanecim...allahım sanada senin kymetini çok iyi bilecek birini nasip etsin inş.
evet canım bundan sonra çok dikkat etmem lazım kendime
aynen nazlıcım...gerçekten çok şanslıyız....bana bişey olucak diye aklı çıktı...hatta çok istemesine rağmen 2 gündür bişey olucak diye beraber bile olmadı benle...allahım eşlerimizi başımızdan hiç eksik etmesin
kızlarcım hepinizi öpüyorum,kendinize cici bakın...
yarın sabah görüşürüz,ben ilaçlarımı almaya gidiyorum,sonrada kocişimin talimatıyla yün çoraplar alıcam kendime
ben bugünki menümü yazayım
sabah
2,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tapak yumurtalı ıspanak
yoğurt
ara
1 portakal
akşam
yumurtalı ıspanak yemeği ( öğlenden kalanı yiyeceğim )
yoğurt
spor olarakta
erken gidersem 45 dk koşu bandı
15 dk bisiklete binmeyi düşünüyorum ve
1 saat plates tabiki
gün içersinde 1,5 litre iksir
2,5 litre su içeceğim .... ( sonra wc ile sıkı ilişkiler içinde olacağım . )
selaam kızlar ben geldim bi upğruyum dedim iimisiniz bakalım?
ayy benim cumartesi gecesi diş ağrım tutttu ağlıyorumm ama acıdann... yinede doktora gitmicem die tutturdum..
öğlene kadar gitmedim ama acıdan bayılıyodumm duvarları yumrukluodumm sonra dişçiye gittik annemle..
2 dişime kanal teedavisi vee alttan iki dişin ameliyatla alınması gerekiyormuşş:S:S moralim bozuldu. antibiyotik falan verdi ama hala sızlıyor. bir an önce işinin ehli eli hafif bir doktor bulmam lazım
safişim ben kendimi biliyorum ertelicem bu işi ooofff
beni bayıltsınlar olmazmı:S
ayy benim cumartesi gecesi diş ağrım tutttu ağlıyorumm ama acıdann... yinede doktora gitmicem die tutturdum..
öğlene kadar gitmedim ama acıdan bayılıyodumm duvarları yumrukluodumm sonra dişçiye gittik annemle..
2 dişime kanal teedavisi vee alttan iki dişin ameliyatla alınması gerekiyormuşş:S:S moralim bozuldu. antibiyotik falan verdi ama hala sızlıyor. bir an önce işinin ehli eli hafif bir doktor bulmam lazım
olabilir tabii neden olmasın
gerçi zaten ameliyat ise eğer senin isteğin üzerine anestezi uygulayabilirler konuş doktorla
hoşgeldin miraycım ama diş olayları ihmal edilmemeli asla..kendini bir şekilde motive et kurtulacağım diye tatlım acil şifalar dilerim kocaman öpüyorum
ağzını açman gerektiği için olmuyor sanırım canım... iyi bir doktor araştırıyorum şu ann..
canım ilk önce şu kanal tedavilerini halledip diğer dişleri sonradan aldırıyım diyorummm.. ama çok korkuyorumm:S:S
dişşş önemlii ben bygüne kadar ihmal etmseyd,im bir dolguyla kurtulabilicektim
gözdoşumda gelmişhoşgeldin kuzucuk....ohh hamam sefası masajlar falan...iyi olmana çok sevindim canım
temam yavruuu şımar ama tadında bırak abartma benden tavsiyeeeee
essahmı deyyyoonn kıısss
o benden değil gözdemin gelmesinden kaynaklı bir şenlik canımcımmmmm
canım benim çok geçmiş olsun benim dişlerim de okadar sorunlu ki 3 ay önce 3tane kanal tedavisi yaptırdım bir tanesi kurtulamayabilir ozaman da ameliyatlı çekim dedi dişçim çünkü filmlerde dişin köklerinin çene kemiğime kaynamış olduğu görüldü seni çok üzer bu diş bugün kurtarsam bikaç yıl içinde yine çekim ama cidden zor dedi..ben de okadar çok korkuyorum ki canım seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü benim ağzımda sağlam dişim yok neredeyse10-15dolgu belki 7kanal tedavili-kaplamam var diş çok zor gerçekten...Allah acil şifalar versin bitanem
benimde yook bi ön takım düzgün onlarda sadece estetik için biliyosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?