- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
İyiyim emineciğim kalmadı şükürler olsungözdemcim nasılsın?artık hiç bir şeyin kalmadı değil mi tatlım?
Günaydın kızçeleeeer :89::79:
günaydın kızlar son zamanlarda çok yogunum lütfen kusura bakmayın durumu biliyorsunuz.şuanda evden çıkmadan yazıyorum.ara ara ugramaya çalışacagım.umarım herkesin keyfi yerindedir.
Günaydın kızçeleeeer :89::79:
günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız bakalım
günaydın şekerler
günaydın kızlar
günaydın kızlar son zamanlarda çok yogunum lütfen kusura bakmayın durumu biliyorsunuz.şuanda evden çıkmadan yazıyorum.ara ara ugramaya çalışacagım.umarım herkesin keyfi yerindedir.
İyiyim emineciğim kalmadı şükürler olsun
günaydın kızlarnasılsınız?
moralimiz hepimizin çok bozuk kızlar.başka bi şehirde yaşayan kayınpederim yani görümcemin babası 10 günü geçti daha hiç çıkıp gelmedi.arada telefon açıyor sadece ve görümcemin hiçbir eşyası kimlik kartı yanında değil bu hafta eşyalarını ve kimlik kartını ve ikametgahını almaya gitmek istiyor dün akşam söyledi halledin siz ben gelemem dedi.kocasının ne kadar psikopat oldugunu bildigi halde kızına ben seninle gelemem diyor.daha bir kere kızına kızım bişeye ihtiyacın varmı yokmu diye sormadı.görümcem kızı yarım gün okula gittiği için parttime işe başlayacak artı evdede yapabileceği bi iş bulduk ayrı ev açmak istediğini söyledi ama kiraya parası yetmiyor babasından kirada olan evinin kirasını bana yollarmısın dediğinde yollayamam çok sıkışıgım dedi adam.o kirayı yollasaydı bende faturalarını üstlenecektim görümcemin aldıgı maaş diger ihtiyaçlarına rahat yeterdi.ama adam maalesef hiçbişekilde maddi ve manevi yardım etmek istemiyor nasıl bir baba anlamadım kızlar sinirlerimiz hepimizin çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?