safişim dönmüş ne güzellll
ben de iyiyim bitanem ballı yeşil çayımı içiyorum..iş yerindeyim nöbetçiyim bugün erken kalktım yani
dun izinliydim giremedim herkesler iyidir umarım bende iyim şukur diyet bu hafta çok güzel ilerliyor bu hafta kendime bir kilo hedef koydu 65 gorcem rabbimin izniyle inş onun için kaçamak yapmayacam bu hafta
bugunku menum
sabah yulaf+ceviz+marmelat bugun suyla yaprım çok az süt koydum ama tadı çok güzel olmadı
oyle prasa+çorba+yogurt
ara tarçınlı süt
akşam salata sebze yemegi yogurt
ara meyva
içtiklerim 3 litre su yeşil çay
ailem geldi konuştuk kızlar sagolsunlar çok anlayışla karşıladılar.çok üzüldüler görümcem ve kızı için.ellerinden gelen destegi göstereceklerini söylediler canlarım benim.
moralimiz hepimizin çok bozuk kızlar.başka bi şehirde yaşayan kayınpederim yani görümcemin babası 10 günü geçti daha hiç çıkıp gelmedi.arada telefon açıyor sadece ve görümcemin hiçbir eşyası kimlik kartı yanında değil bu hafta eşyalarını ve kimlik kartını ve ikametgahını almaya gitmek istiyor dün akşam söyledi halledin siz ben gelemem dedi.kocasının ne kadar psikopat oldugunu bildigi halde kızına ben seninle gelemem diyor.daha bir kere kızına kızım bişeye ihtiyacın varmı yokmu diye sormadı.görümcem kızı yarım gün okula gittiği için parttime işe başlayacak artı evdede yapabileceği bi iş bulduk ayrı ev açmak istediğini söyledi ama kiraya parası yetmiyor babasından kirada olan evinin kirasını bana yollarmısın dediğinde yollayamam çok sıkışıgım dedi adam.o kirayı yollasaydı bende faturalarını üstlenecektim görümcemin aldıgı maaş diger ihtiyaçlarına rahat yeterdi.ama adam maalesef hiçbişekilde maddi ve manevi yardım etmek istemiyor nasıl bir baba anlamadım kızlar sinirlerimiz hepimizin çok bozuk
herkesee merhabaaaa;
kendimi berbat şiş hissediyorummm ki kızıcaksınız sabah tartıldım + 1.30 dumm.. yine moralim bozuldu...
ceviz çok yiyorum nedeni bu biliyorum:S
ii değilim safişim regl yaklaşıyo şişkinlik artıyooo kendimi kötü hissediyorum..
evet ara vericemmm
menümü yazııımmm
07:30 süt
08:30 beyaz leblebi ayran ceviz ( kahvakltımı evde unutmuşum)
13:00 nohut yoğurt enginar 2 tane
17:00 1 elma
19:30 ıspanak yoğurt
21:30 armutlu kup cevizli ama çok cevizli:)
veee çatlama noktasındaydım en son midem falan bulandı:S
safişçim ben ballı yeşil çayın tadını da sevdim.. genelde bergamut aromalı olanı alıp kendim hazırlıyordum ama arada da böyle limonlu ve ballısını aldım ki iş yerinde hazır olanları kullanıyorum bitanemm
safişim pazartesileri böyle oluyorrr.. yoksa bende yemek isterimm tavuklar soteler mantarlar
hergünn tavuk çıksa yerim arkadaş:)
anladım canımın içi afiyet olsun
bende tarçınlı olanı içiyorum ama genelde iksir yapıyorum o bana daha güzel geliyor
wuuhuuu sende ben gibi tavukçusun dimek
hadi gel sana davuk ısmarlayayım yavruuuuuuuu
ben de tarçınlı olanı denemedim hiç canım..teşekkür ederim..şimdi karnım acıktı ya meyve yesem de meyveden yarım saat sonra mı öğle yemeğimi yesem yoksa hemen öğle yemeğimi mi yesem?
safişim kayınpederim kızını suçlu gibi görmüyor kızının ne kadar fedakar oldugunu yıllardır bu çileye sırf babasını kardeşini rahatsız etmemek için katlandıgını pekala biliyor.ama maalesefki benim kayınpederim parayı çok seviyor.4 sene yanyana yaşadık canım çok iyi biliyorum benim eşim askerdeyken bizim suyumuz ortaktı eşim askerdeyken adam suyu ayırdı herkes kendi faturasını ödesin diyee düşün artık ne diyeyim Allah ıslah etsin
onuda dene derim canım hatta iksir yap sende çok iyi geliyor.
Bence git ve yemeğini ye meyveni sakla yeme....
Anladım canım hemde çok iyi anladım
bazı insanlarda böyle işte değişmiyorlar ne yapacaksın
Allah görümcene yardım etsin ve ayaklarının üzerinde kimseye ezdirmeden kendini ve kızını durma gücü versin zor bir durum. Ama kararlı olduktan sonra yapılmayacak bir şey değil....
tamam canım gidip yemeğimi yeyim ozamaniksir tariflerine de önceki yazılara dönüp bakarım
Afiyet olsun cancağızım
geçmişte arama tarifide yazayım hemen yap bu akşam eve gidince....
1,5 litre su kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun...
bir süresi yok canım ben 1 hafta içtim acaip ödem atıyor...
ayyy hemen tarifi de yazmışsınçok teşekkür ederim bitanem de nöbetten yarın sabah çıkacağım yarın yaparım artık
sen yapta canım ne zaman istersen o zaman olsun
bir süre iç bu iksiri bak göreceksin faydalarını hatta yarın başla cumaya bile fark edeceksik inan bana...
ayyy ayyyy yapayım hemen yarın ozaman canımmm...artık düşüşe geçmeyi çok istiyorum gram gram da olsa
kızlar ben yine doktora gittim
böbreğim 2 gündür çok fena ağrıyo,ilaçlarda hiç etki etmedi...sabahta duramadım ağrıdan
dün özel hastaneye gitmiştim,bugünde devlet hastanesine gittim,yarın sabaha ultrason verdi,dün özel hastanede hiç ultarason falan istememişlerdi,doktor röntgende belli olmaz ultrason şart dedi,bakalım yarın sabah çıkacak ortaya,iltihaptan başka bişi varmı
kızlar ben yine doktora gittim
böbreğim 2 gündür çok fena ağrıyo,ilaçlarda hiç etki etmedi...sabahta duramadım ağrıdan
dün özel hastaneye gitmiştim,bugünde devlet hastanesine gittim,yarın sabaha ultrason verdi,dün özel hastanede hiç ultarason falan istememişlerdi,doktor röntgende belli olmaz ultrason şart dedi,bakalım yarın sabah çıkacak ortaya,iltihaptan başka bişi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?