kızlar ben geldim ... işyerinde odamı taşıdım 2 kat aşağıya indim . sil yerleştir derken işim daha yeni bitti çok yoruldum .... bende yarın doktora gideceğim randevu aldım . uzun zamandır nefesim daralıyor nefes almakta zorlanıyorum zaman zaman dün akşamda çok halsizlik vardı ve göğüslerimle biğdem arasındaki bölgede bir şişlik hisettim resmen yollardaki kavisler gibiydi ...
Böyleleri de baba iştemoralimiz hepimizin çok bozuk kızlar.başka bi şehirde yaşayan kayınpederim yani görümcemin babası 10 günü geçti daha hiç çıkıp gelmedi.arada telefon açıyor sadece ve görümcemin hiçbir eşyası kimlik kartı yanında değil bu hafta eşyalarını ve kimlik kartını ve ikametgahını almaya gitmek istiyor dün akşam söyledi halledin siz ben gelemem dedi.kocasının ne kadar psikopat oldugunu bildigi halde kızına ben seninle gelemem diyor.daha bir kere kızına kızım bişeye ihtiyacın varmı yokmu diye sormadı.görümcem kızı yarım gün okula gittiği için parttime işe başlayacak artı evdede yapabileceği bi iş bulduk ayrı ev açmak istediğini söyledi ama kiraya parası yetmiyor babasından kirada olan evinin kirasını bana yollarmısın dediğinde yollayamam çok sıkışıgım dedi adam.o kirayı yollasaydı bende faturalarını üstlenecektim görümcemin aldıgı maaş diger ihtiyaçlarına rahat yeterdi.ama adam maalesef hiçbişekilde maddi ve manevi yardım etmek istemiyor nasıl bir baba anlamadım kızlar sinirlerimiz hepimizin çok bozuk
kızlar ben yine doktora gittim
böbreğim 2 gündür çok fena ağrıyo,ilaçlarda hiç etki etmedi...sabahta duramadım ağrıdan
dün özel hastaneye gitmiştim,bugünde devlet hastanesine gittim,yarın sabaha ultrason verdi,dün özel hastanede hiç ultarason falan istememişlerdi,doktor röntgende belli olmaz ultrason şart dedi,bakalım yarın sabah çıkacak ortaya,iltihaptan başka bişi varmı
kızlar ben geldim ... işyerinde odamı taşıdım 2 kat aşağıya indim . sil yerleştir derken işim daha yeni bitti çok yoruldum .... bende yarın doktora gideceğim randevu aldım . uzun zamandır nefesim daralıyor nefes almakta zorlanıyorum zaman zaman dün akşamda çok halsizlik vardı ve göğüslerimle biğdem arasındaki bölgede bir şişlik hisettim resmen yollardaki kavisler gibiydi ...
Zilooooooşşşşcuğuuum bizim mart ayında işyerimiz kapanıyor, öncelikle hayırlı bir iş sonrada hayırlı bir koca istiyorum, yakışıklı olsun efendi olsun azıcıkta fırlama olsun bakmasını değil görmesini bilsin, ben öylelerine alışkınım :131::118: Bu arada koca çok önemli zilooooş koca istiyorum :123::119:
Pahuauha tövbe estafurullah
Adımı da biliyorsun zaten
ben geldim kızlar doktora gittim . kan tahlili için kan aldılar sonuçları saat 2 gibi alacağım İNŞALLAH ...
Safiiiiiiiişşşşşşşşşşş al bakayım sanaaaaaaaaaaaşaka yapıyoruz herhalde
Nazlım geçmiş olsun tatlım inşallah temiz çıkar herşey
ben geldim kızlar
ultrason sonucum çıktı,çok şükür böbreklerde sorun yok,diğer organlarda sağlam...ama rahimde 3 cm boyunda çok sayıda miyom çıktı...yani üroloji doktoruna gitmiştim ama bide kadın doğuma gitmek zorunda kaldım
doktor rapora bakıp şu anda ameliyatlık bi durum yok dedi,3 ayda bi kontrol şartmış,büyüyüp büyümediğine bakacaklar...ilaçla tedavisi olmayan bişeymiş,veee doktor bi an önce doğum yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?