[ı]ultrason sonucum çıktı,çok şükür böbreklerde sorun yok,diğer organlarda sağlam...ama rahimde 3 cm boyunda çok sayıda miyom çıktı...yani üroloji doktoruna gitmiştim ama bide kadın doğuma gitmek zorunda kaldım
doktor rapora bakıp şu anda ameliyatlık bi durum yok dedi,3 ayda bi kontrol şartmış,büyüyüp büyümediğine bakacaklar...ilaçla tedavisi olmayan bişeymiş,veee doktor bi an önce doğum yap dedi[/ı]
ben geldim kızlar doktora gittim . kan tahlili için kan aldılar sonuçları saat 2 gibi alacağım İNŞALLAH ...
ultrason sonucum çıktı,çok şükür böbreklerde sorun yok,diğer organlarda sağlam...ama rahimde 3 cm boyunda çok sayıda miyom çıktı...yani üroloji doktoruna gitmiştim ama bide kadın doğuma gitmek zorunda kaldım
doktor rapora bakıp şu anda ameliyatlık bi durum yok dedi,3 ayda bi kontrol şartmış,büyüyüp büyümediğine bakacaklar...ilaçla tedavisi olmayan bişeymiş,veee doktor bi an önce doğum yap dedi
offf kızlar bilmiyorum,hiç iyi hissetmiyorum kendimi
bi taraftan ya bu miyomlardan dolayı çocuk olmazsa diye düşünüyorum,bi taraftanda çocuk için hazır hissetmiyorum kendimi..ne yapıcam bilmiyorum...
o nedemek öyle bir an önce doğum , nesliş :26:ultrason sonucum çıktı,çok şükür böbreklerde sorun yok,diğer organlarda sağlam...ama rahimde 3 cm boyunda çok sayıda miyom çıktı...yani üroloji doktoruna gitmiştim ama bide kadın doğuma gitmek zorunda kaldım
doktor rapora bakıp şu anda ameliyatlık bi durum yok dedi,3 ayda bi kontrol şartmış,büyüyüp büyümediğine bakacaklar...ilaçla tedavisi olmayan bişeymiş,veee doktor bi an önce doğum yap dedi
dogum rahimi tamizliyor gözdem miyomlarıda onun için tavsiye ediyorlar ...o nedemek öyle bir an önce doğum , nesliş :26:
dogum rahimi tamizliyor gözdem miyomlarıda onun için tavsiye ediyorlar ...
Kadın için dogum bir temizlenme aslında ...rabbım düzeni nasılda kurmuş ..
iyiyim elifim sizi gördüm daha iyi oldum ..bazen bunu bile düşündüğüm olmuştur ,acaba zorunda kalsam benimki ikna olur mu diye :78: :78:
nasılsın ablacım nerelerdesin ya
iyiyim elifim sizi gördüm daha iyi oldum ...
pc buzukdu sonrada hafta sonu sınavlar vardı ...ancak işte 3 veled. 4velede bedel bir eş olunca..ALLAH eksikligini göstermesin ..
rabbım sana çifter çifter verecek elifff.o gün gelecek sabretmesini bil ..
yok, yok ilki kız olsun .benim büyük kızım elim, ayagım ..:81:.inşallah ablam inşallah, sabretmekten beklemekten başka bişey yapmıyorum zaten
allah eksikliklerini göstermesin bebelerinin de eşininde ,ne güzel 3 tane çocuğum olsun isterim bende hep
ilki erkek olsun ama hep abim olsun diye özenmişimdir çünkü
yok, yok ilki kız olsun .benim büyük kızım elim, ayagım ..:81:.
Kızlar ben geldim kan tahlillerimi aldım . Sonuçlar temiz çıktı. Utrason için yer bakıyor eşim en kısa zamanda da utrasan çektireceğim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?