- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Selam cadılar .....
Gözde cadısını merak etmişdim bi bakayım dedim . Pc bozukdu geçen hafta hafta sonuda sınavlar vardı ugrayamadım sizlere.....
Kirazım bu tür miyonlar çogu hatunda oluyor sakın moralini bozma önceki sene bi komşumda çıkmıştı şimdi nur topigibi bir ogluşu var aklın takılmasın ......
Nazlım sendemi kontrole gittin fıstık bebek içinmi?.
Gözdem nasılsın nasıl oldun cadı kazanın hasarlarını atlattınmı iyce....
Diger kıslar nasıllar? Hepsini öptüm bugulu bugulu ...
dogum rahimi tamizliyor gözdem miyomlarıda onun için tavsiye ediyorlar ...
Kadın için dogum bir temizlenme aslında ...rabbım düzeni nasılda kurmuş ..
Kızlar ben geldim kan tahlillerimi aldım . Sonuçlar temiz çıktı. Utrason için yer bakıyor eşim en kısa zamanda da utrasan çektireceğim ....
Günaydın safişiiim
selam kızlar hepinizi çok özledim.çok fena gribim kızımda bende fena yakalandık gribe.işler birikti yarım yamalak işe gel git derken kaç günde toparlarım bilmiyorum.görümceme gelince boşanmaya kesin karar verdi.ve bize yakın şirin temiz güzel bi ev tuttuk pazartesi işe başlıyor.yarında gidip özel eşyalarını alacak haftasonu annemler bizde el birliğiyle evini döşeyeceğiz.inşallah yeni evinde yeni güzel bir hayata kızıyla başlayacak.inşallah yarın kocası sorunsuzca eşyalarını verirde daha fazla rezillik moral bozuklugu olmaz.kızlar dualarınıza muhtacız.mevlam hayırlısıyla herşeyi bi düzene koysun inş.fırsat buldukça ugramaya çalışırım hepinizi çookk öptümmm.
geçmişe mazi dedigin için çok sevindim gözdem ...iyiyim ablacığım herşey yolunda hamdolsunDoktorlar fiziksel olarak iyi etti, ailemde manevi yaralarımı sarıyor, şöyle söyleyeyim son 1 yılın en güzel dönemlerini yaşıyorum, hamdolsun rabbime, yasinide mertide sildim tamamen aklımdan, huzurluyum
Seni çok özlüyoruz ama ne zaman böyle bol bol aramızda olacaksın?
18/01/2011
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yağsız peynir
1 domates
3 salatalık
ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan adaçayı
öğlen
1 tane tavuk butu
1 kase yoğurt
1 kase salata
ara
1 fincan adaçayı
1 portakal
akşam
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1,5 litre iksir , 1 litre su
gözdeminyakların süper cadı .....19/01/2011
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim yağsız peynir
1 salatalık
yarım demet maydanoz
ara
1 elma
öğlen
3 adet ekmeksiz köfte
1 tabak salata
1 bardak ayran
ara
2 fincan papatya çayı
1 portakal
akşam
1 kase brüksel lahanası yoğurtlu
1,5 litre iksir,1,5 litre su
nazlım bebek içinmi tahliller kuzum ...kızlar ben geldim kan tahlillerimi aldım . Sonuçlar temiz çıktı. Utrason için yer bakıyor eşim en kısa zamanda da utrasan çektireceğim ....
geçmişe mazi dedigin için çok sevindim gözdem ....
Takıma fazla ugrayamıyorum gözdem ama monti linkindeyim arada selam verirsen sende sevinirim ...
gözdeminyakların süper cadı .....
Bu arada sen 3 kelimeyle ancak böyle anlatılabilirdin .( cadı ,asi .merhametli )
nazlım bebek içinmi tahliller kuzum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?