- 24 Haziran 2016
- 7.590
- 26.606
- 548
Bekliyorum canım bende dün çıkamadım ama 8 bin falan yaptım yağmurdan çıkamıyorum neyse bugün ikiye katlarim.Rakibem dün adımlarım 5000 filandı yattım genelde regl ağrım vardı bugün iyiyim ama akşam etiketleyecegim seni bekle beni
Canım çok geçmiş olsunkızlar iyi geceler eşim birden ogleden sonra rahatsizlandi.. ates,ishal ,halsizlik vucut agrilari ,,
yarin sabah doktora gidecegiz .. kizimi okula gondermicez
hala atesi dusmedi ..
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
bu haftaki eslesme arkadasima motivede eksik olurum onu baskasiyla eslestirebilir misiniz @chikolatagozlum benim guzel rakibim
Canım çok geçmiş olsunkızlar iyi geceler eşim birden ogleden sonra rahatsizlandi.. ates,ishal ,halsizlik vucut agrilari ,,
yarin sabah doktora gidecegiz .. kizimi okula gondermicez
hala atesi dusmedi ..
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
bu haftaki eslesme arkadasima motivede eksik olurum onu baskasiyla eslestirebilir misiniz @chikolatagozlum benim guzel rakibim
Alicam elime bende sopayıAfferim kız sana şöyle söylede duysun neden etiket yapmiyo seni
Geçmiş olsun canım diareyi daire diye okudum bianSelam kizlar beni mazur gorun dunden beri Kotuyum
Diare olmusum ama siddetli
Gülmeyim dedim ama ishal demekmisGeçmiş olsun canım diareyi daire diye okudum bianhem o ne ilk defa duydum .
Ay hatırladım tatlım sen de 2. Bebeyi doğurdun ama MaşAllah baya zayıflamışsın. Yaşında küçüktü senin metabolizma baya hızlıdır hadi bakalım gelsin fit vücutlar.Yaaa hoşgeldinbende 2019da ordaydim eski adim aijoo. Benden sonra seninde bebiş oldu demek
Valla dedim bı an daire nasıl oluyo ne alaka birde yurtdusindaydi galiba heralde oraya özgü bişey dedimGülmeyim dedim ama ishal demekmisbende bilmiyodum
O kadar spora normal
Neden canim
Hoşgeldin canım ben görmemişim yaş kacGünaydın kızlar. Topluca cevap vereyim hoşbuldumçok memnun oldum tanıştığıma sizlerle.çok sıcak kanlısınız sanki hep burdaymışım gibi hissettim teşekkür ederim.
7 yılın üzerine yeni bir bebek biraz şaşırttı beni yardım edenimde yok o nedenle çokça yazıp sohbet edemiyorum kusura bakmayın ama okuyorum. Acayip motive oldum.
Bu arada şu an yıllık izindeyim daha sonra kısmet olursa kocam efendi becerebilirse ücretsiz izne çıkacağımbebeğime bakacak kimsem yok. Şayet işte olsam fırsat oluyordu iki muhabbet ama evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Elhan ablam 25 varsın ama 26 yoksun yalnız bekle beni senin gibi 2 çocuklu çıtır olmak hedefim amin. Çok galp
Hoşbulduk cnm 32Hoşgeldin canım ben görmemişim yaş kac
YasitizHoşbulduk cnm 32
Ben de 2 tane yollayabilirsin miyimOnca spor yaptım kız yanımdayken onada bakarim merak etme
Gönder gelsin ibanımıda yollucam çok çocuk çok paraBen de 2 tane yollayabilirsin miyim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Gunaydin canımGünaydın herkese
Günaydın canımGünaydın kıslar bugün spor yapmaya başlıyorum 2 gün regl ağrısından sonra bugün süperim çok şükür
Günaydın canımGünaydın kızlar. Topluca cevap vereyim hoşbuldumçok memnun oldum tanıştığıma sizlerle.çok sıcak kanlısınız sanki hep burdaymışım gibi hissettim teşekkür ederim.
7 yılın üzerine yeni bir bebek biraz şaşırttı beni yardım edenimde yok o nedenle çokça yazıp sohbet edemiyorum kusura bakmayın ama okuyorum. Acayip motive oldum.
Bu arada şu an yıllık izindeyim daha sonra kısmet olursa kocam efendi becerebilirse ücretsiz izne çıkacağımbebeğime bakacak kimsem yok. Şayet işte olsam fırsat oluyordu iki muhabbet ama evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Elhan ablam 25 varsın ama 26 yoksun yalnız bekle beni senin gibi 2 çocuklu çıtır olmak hedefim amin. Çok galp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?