Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İşlerin yoğunluğundan kahvaltı geç yapılmış tamam cevabımı aldım...senin şekerin vardı bildiğim kadarıyla çok tehlikeli dikkatli olmalısın.
Çarşamba bakalım ne olacak o günü iple beklıyorum inşallah tahlillerim temiz çıkar Bide aynı zamanda anemi vardı bende
Demir eksikliği olup rahatça kilo verenlere imrenerek bakıyorum keşke bende olsaydı dedim inşallah demirim iyi çıkar

Bılseydım bılındık bı marka alırdım... ışımı gorsun adım saysa yeter dedım ama onu bile saymıyor

Tamam tamam inandım Sen yalan söylemezsin zatenesas ilk 3 arkqdas var ya sizin.. sabah foto atti hani birisi haberin var mi ne yapmış o cok fena

neyse 12 ye doğru gelirim ben..azcik da suruneyim gidip
Neyse onu soylerim

Kim ne adim atti bilmiyorum ki takimda pek sessiz bugun
Ya adim atiyorlar ya kacamak yapıyorlar

Afiyet olsun cnm
Saymıyor, ozaman çıkarıp çorabın içine sokuyorum, sonra da düşecek diye aklım çıkıyor
Çok zekıce

Afiyet olsun canım
Sadece tavsiye
Ya tek yumurta ye yada Yumurta sarılarını çocuklara yedir tatlım
Zeytinde 5 tane ye fazlası kilo vermekte engel bence

Adimlarim 8binde ayaklarim agliyor nasil 30bin yapiyosunuz
Birde bana akilli saat onerir misiniz eşimi ikna ettim gibi
Bende 2,3 gundur sayıyorum adımlarımı kucuk bebenın pesınde gezmek ve bıymeyen evdekı ışlerden rahat 10000 yapıyorum ve sporda olursa 15000 20000 olur...ama 30000 atanlar nasıl ne ıle yapıyorlar bende merak ettim şimdi

Bugünkü menüm
Sabah 11.00 İki dilim tam buğday ekmeğinden tost, bir buçuk yumurta, zeytin , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
18.00 Bir koca dilim karpuz
Peynir, bir dilim tb ekmek
20.00 Bitki çayı, biraz file badem beş tane sanırım
İki buçuk litre su, detoks suyu karışık
E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia

Ben kendi adima soyleyim bugun 1saat spor yaptim 1saat 15dk da yürüdum markete firina gittim bide

Afiyet olsun ablacim

Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım
Sadece tavsiye
Ya tek yumurta ye yada Yumurta sarılarını çocuklara yedir tatlım
Zeytinde 5 tane ye fazlası kilo vermekte engel bence
Takıp ettgım Aralıklı oruca kendını adamıs bı ıkı doktor var .Bunlar 2 hatta 3 bıle yıyıbılırsınız dıyorlar yumurtayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…