14 mü sen miDun 33 yapmissin bugun zorlarsan 40 da olur
Ben daha 14 bindeyim yoruldum:))
Haklısın kaptanım o bıraz ketfı olduAfiyet olsun canım aksam mecimek koftesine gerek yokmus gibi
Çarşamba bakalım ne olacak o günü iple beklıyorum inşallah tahlillerim temiz çıkarİşlerin yoğunluğundan kahvaltı geç yapılmış tamam cevabımı aldım...senin şekerin vardı bildiğim kadarıyla çok tehlikeli dikkatli olmalısın.
Adım resmi atabiliyorsan adım puanı daha yüksek.Eliptik Leslie yapınca adım hesabımı yapıyım yoksa onlaro kendı puanı ılemı carpıcam bılwmedım
Bılseydım bılındık bı marka alırdım... ışımı gorsun adım saysa yeter dedım ama onu bile saymıyorBelki değil aynen öyle
Paran varsa gps li al, en ucuzu mi6.
Paran yoksa gerisi aynı bence amaç adım saymaksa. Hatta 2. El alabilirsin, genelde yenisi çıkınca satıyor insanlar temiz oluyor, ben mesela 5-6 ay önce aldım, imkan olsa 6 alıp satarım, bir de 4 tane aldık ozmaan, ailede herkese, yoksa birine verip yine alırdım, neyse böyle asker gibi yürüyerek devam edeceğiz
Bende miband5 var, elinde bir şey olmayacak, ileri geri sallanacak kol öyle sayıyor.
Bel cantasına koydum telı butun gun onla gezdım evın ıcınde yarım saatte Leslie yaptım oh mısAdım resmi atabiliyorsan adım puanı daha yüksek.
Tamam tamam inandım
Neyse onu soylerimTamam tamam inandımSen yalan söylemezsin zaten esas ilk 3 arkqdas var ya sizin.. sabah foto atti hani birisi haberin var mi ne yapmış o cok fena
neyse 12 ye doğru gelirim ben..azcik da suruneyim gidip
Afiyet olsun cnmMenüm
Sabah 10.30
Eki Görüntüle 2874285
Ara: sadeli türk kahvesi
Ara; süt- 3 top yulaf tahin karışımı- 5 kiraz
Akşam; 19.45- sadece tabak+salata
Eki Görüntüle 2874283
Su; 2lt içtim + 1-1.5 daha içerim, ve 1 yeşil çay içerim
Adım; şuan 8700 de 12 den sonra eklerim.
sardunya1038
Çok zekıceSaymıyor, ozaman çıkarıp çorabın içine sokuyorum, sonra da düşecek diye aklım çıkıyor
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 10.30
Eki Görüntüle 2874285
Ara: sadeli türk kahvesi
Ara; süt- 3 top yulaf tahin karışımı- 5 kiraz
Akşam; 19.45- sadece tabak+salata
Eki Görüntüle 2874283
Su; 2lt içtim + 1-1.5 daha içerim, ve 1 yeşil çay içerim
Adım; şuan 8700 de 12 den sonra eklerim.
sardunya1038
Ben işleri bitiremedim hala çok yoruldum bugün çalışsam daha iyidiNeyse onu soylerim
Kim ne adim atti bilmiyorum ki takimda pek sessiz bugun
Ya adim atiyorlar ya kacamak yapıyorlar
Bende 2,3 gundur sayıyorum adımlarımı kucuk bebenın pesınde gezmek ve bıymeyen evdekı ışlerden rahat 10000 yapıyorum ve sporda olursa 15000 20000 olur...ama 30000 atanlar nasıl ne ıle yapıyorlar bende merak ettim şimdiAdimlarim 8binde ayaklarim agliyor nasil 30bin yapiyosunuz
Birde bana akilli saat onerir misiniz eşimi ikna ettim gibi
Ben kendi adima soyleyim bugun 1saat spor yaptim 1saat 15dk da yürüdum markete firina gittim bideBende 2,3 gundur sayıyorum adımlarımı kucuk bebenın pesınde gezmek ve bıymeyen evdekı ışlerden rahat 10000 yapıyorum ve sporda olursa 15000 20000 olur...ama 30000 atanlar nasıl ne ıle yapıyorlar bende merak ettim şimdi
Afiyet olsun ablacimBugünkü menüm
Sabah 11.00 İki dilim tam buğday ekmeğinden tost, bir buçuk yumurta, zeytin , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
18.00 Bir koca dilim karpuz
Peynir, bir dilim tb ekmek
20.00 Bitki çayı, biraz file badem beş tane sanırım
İki buçuk litre su, detoks suyu karışık
E Elif_EylulZipzip- Cordelia
Afiyet olsun.Bugünkü menüm
Sabah 11.00 İki dilim tam buğday ekmeğinden tost, bir buçuk yumurta, zeytin , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
18.00 Bir koca dilim karpuz
Peynir, bir dilim tb ekmek
20.00 Bitki çayı, biraz file badem beş tane sanırım
İki buçuk litre su, detoks suyu karışık
E Elif_EylulZipzip- Cordelia
Takıp ettgım Aralıklı oruca kendını adamıs bı ıkı doktor var .Bunlar 2 hatta 3 bıle yıyıbılırsınız dıyorlar yumurtayıAfiyet olsun canım
Sadece tavsiye
Ya tek yumurta ye yada Yumurta sarılarını çocuklara yedir tatlım
Zeytinde 5 tane ye fazlası kilo vermekte engel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?