Afiyet olsun ablacım güzel menü ben bugun dukan birasını hazirladım yarın işe götüreceğimBugünkü menüm
Sabah 11.00 İki dilim tam buğday ekmeğinden tost, bir buçuk yumurta, zeytin , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
18.00 Bir koca dilim karpuz
Peynir, bir dilim tb ekmek
20.00 Bitki çayı, biraz file badem beş tane sanırım
İki buçuk litre su, detoks suyu karışık
E Elif_EylulZipzip- Cordelia
Eline sağlık canım
Eline saglik canim gule gule oturun
Eline sağlık. Güle güle otur.
Cok tesekkur ederim kizlarEllerine saglik güle güle kirlet
Afiyet olsun canim bu hafta birinci sensin ben hicmi hic dikkat edemedim kendime ozel menu hazirlamak falan imkansizdi bir an once duzene girmem lazimBugünkü menüm
Sabah 11.00 İki dilim tam buğday ekmeğinden tost, bir buçuk yumurta, zeytin , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
Onu bende çözmeye çalışıyorum en az adım 15 bini tamamlıyorumBende 2,3 gundur sayıyorum adımlarımı kucuk bebenın pesınde gezmek ve bıymeyen evdekı ışlerden rahat 10000 yapıyorum ve sporda olursa 15000 20000 olur...ama 30000 atanlar nasıl ne ıle yapıyorlar bende merak ettim şimdi
Afiyet olsun ablacımBugünkü menüm
13.00 Sade Türk kahvesi
Cnm normalde 1 yum 1peynir var listemde, bu hafta protein diyeti verdiği için 2 yum 2 peynirim var.Afiyet olsun canım
Sadece tavsiye
Ya tek yumurta ye yada Yumurta sarılarını çocuklara yedir tatlım
Zeytinde 5 tane ye fazlası kilo vermekte engel bence
Abla Yaz sonu eve dönünce inşallahGelince birbirimizle gucleniriz canım sen gel...
Bacisi ne zaman geliyorsun aramizaAbla Yaz sonu eve dönünce inşallah
Supersin canim
Yaa nasil bir adalet sistemi varKomşumuz yan kapı komşusu tarafından planlayarak geceden hazırlanarak sabahın 9unda saldırıya uğruyor, kendisi ve eşinin üzerine 5 el ateş ediyor, kurşun eve kadar giriyor, adam yaralanıyor, hırsını alamayıp köpejlerine de tüfekle ateş ediyor, mahkemede kaza diyor, serbest bırakılıyor, sibirden kuduruyorum şuan, ben nasıl aklım kalamdan annemleri o eve göndereceğim, kızım da gidecek bir de, deliriyorum.
Bizim adalet sistemine tüküreyim bugun haberde vardı adam kadıni 47 yerinden bıçaklayıp öldürmüş, öldürürken zevk almadı diye indirim yapmışlarKomşumuz yan kapı komşusu tarafından planlayarak geceden hazırlanarak sabahın 9unda saldırıya uğruyor, kendisi ve eşinin üzerine 5 el ateş ediyor, kurşun eve kadar giriyor, adam yaralanıyor, hırsını alamayıp köpejlerine de tüfekle ateş ediyor, mahkemede kaza diyor, serbest bırakılıyor, sibirden kuduruyorum şuan, ben nasıl aklım kalamdan annemleri o eve göndereceğim, kızım da gidecek bir de, deliriyorum.
Ben bu adımı atsam bacaklarım beni terkeder ya
Yuh artık ya, hiç mi empati yapmıyorlar senin kızını 47 yetinden bıçakla salar ne olur, 47 kez bıcaklamassa gayet de zevk almıştır almada 3-5 de tad vermiyor diye bırakırdı, ağlanacak halimizle dalga geçiyorum.Bizim adalet sistemine tüküreyim bugun haberde vardı adam kadıni 47 yerinden bıçaklayıp öldürmüş, öldürürken zevk almadı diye indirim yapmışlar
Ay hemen taşınsınlar kanunlar haklıdan yana değil maalesefYuh artık ya, hiç mi empati yapmıyorlar senin kızını 47 yetinden bıçakla salar ne olur, 47 kez bıcaklamassa gayet de zevk almıştır almada 3-5 de tad vermiyor diye bırakırdı, ağlanacak halimizle dalga geçiyorum.
bu da atletle kurşunlayıp ceket giyio polisi beklemiş, düşünsenize aynı duvarın arkasında dün canınıza kast eden adam uyuyor, ve sen eşini çocucgunu evde bırakıp gece nöbete gitmek zorundasın, valkona çıksan görüyorsun, çıkmasan evde sesini duyuyorsun, bitişik çünkü ev, resmen demişlerki adama git öldür gel,
Diyetisyenlere bakarsan günde 3 dilim ekmek ye diyor ben ekmeği bırakalı iyi kilolar veriyorumTakıp ettgım Aralıklı oruca kendını adamıs bı ıkı doktor var .Bunlar 2 hatta 3 bıle yıyıbılırsınız dıyorlar yumurtayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?