Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun ablacım güzel menü ben bugun dukan birasını hazirladım yarın işe götüreceğim
İçine taze nane attım

Afiyet olsun canim bu hafta birinci sensin ben hicmi hic dikkat edemedim kendime ozel menu hazirlamak falan imkansizdi bir an once duzene girmem lazim

Onu bende çözmeye çalışıyorum en az adım 15 bini tamamlıyorum
Sabah Ayağımın altı sisiyor üstüne basamıyorum bunlarda maşallahı var

Afiyet olsun ablacım

Afiyet olsun canım
Sadece tavsiye
Ya tek yumurta ye yada Yumurta sarılarını çocuklara yedir tatlım
Zeytinde 5 tane ye fazlası kilo vermekte engel bence
Cnm normalde 1 yum 1peynir var listemde, bu hafta protein diyeti verdiği için 2 yum 2 peynirim var.
Zeytin 12 yeşil yada 6 siyah zeytin yazıyor listemde. Ama ne yalan söyliyim tuzsuz zeytinin zararlı olduğunu düşünmüyorum ben, takip ettiklerim genelde ketojen diyetçi olduğu için sanırım hep sağlıkşı yağ yiyin diyorlar, zeytin yağını içiyorlar, bnm zeytinlerim hazır değil ve içinde tuz yok, tabiki abartmamak lazım,

Komşumuz yan kapı komşusu tarafından planlayarak geceden hazırlanarak sabahın 9unda saldırıya uğruyor, kendisi ve eşinin üzerine 5 el ateş ediyor, kurşun eve kadar giriyor, adam yaralanıyor, hırsını alamayıp köpejlerine de tüfekle ateş ediyor, mahkemede kaza diyor, serbest bırakılıyor, sibirden kuduruyorum şuan, ben nasıl aklım kalamdan annemleri o eve göndereceğim, kızım da gidecek bir de, deliriyorum.

Yaa nasil bir adalet sistemi var

Bizim adalet sistemine tüküreyim bugun haberde vardı adam kadıni 47 yerinden bıçaklayıp öldürmüş, öldürürken zevk almadı diye indirim yapmışlar

Bizim adalet sistemine tüküreyim bugun haberde vardı adam kadıni 47 yerinden bıçaklayıp öldürmüş, öldürürken zevk almadı diye indirim yapmışlar
Yuh artık ya, hiç mi empati yapmıyorlar senin kızını 47 yetinden bıçakla salar ne olur, 47 kez bıcaklamassa gayet de zevk almıştır almada 3-5 de tad vermiyor diye bırakırdı, ağlanacak halimizle dalga geçiyorum.

bu da atletle kurşunlayıp ceket giyio polisi beklemiş, düşünsenize aynı duvarın arkasında dün canınıza kast eden adam uyuyor, ve sen eşini çocucgunu evde bırakıp gece nöbete gitmek zorundasın, valkona çıksan görüyorsun, çıkmasan evde sesini duyuyorsun, bitişik çünkü ev, resmen demişlerki adama git öldür gel,

Selam kizlar
Yogun gecen bir haftasonu daha
Dunki adimlarimi atabiliyorum anca, daha yeni giriyorum.
Dun kizima ilk ayakkabisini almaya gittik
Onun heyecaniyla parkda falan yuruyus yaptirdik falan
Ama adimsayarda hakli kucuk bebenin adimlari kucuk olur anca bukadar adim atmisiz
Bugunu hic saymayak 200 kusur falan
Babamgil geldiler evde misafir vardi tlfn hic üstümde degildi
Neysem ilacimda bitti bugun
Artik yarindan itibaren geliyorum
Türkiye icin son 3haftam kaldi
Artik ciddi bi sekilde harekete gecmem gerek

Eklentiler

• Screenshot_20210620_205606_com.huawei.health.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 29
Ay hemen taşınsınlar kanunlar haklıdan yana değil maalesef

Takıp ettgım Aralıklı oruca kendını adamıs bı ıkı doktor var .Bunlar 2 hatta 3 bıle yıyıbılırsınız dıyorlar yumurtayı
Diyetisyenlere bakarsan günde 3 dilim ekmek ye diyor ben ekmeği bırakalı iyi kilolar veriyorum
Yumurta tabi yiyebilir ama sarısında kalori yüksek o yüzden kilo verimini engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…