iyi olmaya çalışıyorum nazlım çok sağol sen nasılsıngünaydın zilanım nasılsın canım . artık eskisi gibi daha sık aramızda ol özlüyorum hepinizi
Glisemik İndeksi 35 ve altında olan gıdalar canım yani kan şekerini yükseltmeyen gıdalar kanşerimizi yükseltecek gıdalar tükettiğimizde hemen açlık hisederiz gl yükselten başlıca gıdalar patates,pirinç , beyaz ekmek ve beyaz unla yapılan gıdalar şeker vb. şeyler canım
valla süpersin zilan 8-9 ayda 30 kilo nedemek harika canım .
evt tahlillerden anladımki gerçekten çok sağlıklı vermişim:)valla bravoo... çok ta sağlıklı gitmiş o zaman... tahlil sonuçlarının iyi olmasına da sevindim..darısı başıma..
bu arada avokado -benim bildiğim kadarıyla- en yağlı meyve değil mi??
sağol aeben cnm sanada iyi hafta sonları :)iyi hafta sonları 6.takımın güzelleri.....
iyi hafta sonları 6.takımın güzelleri.....
Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrr
Herkese güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum canlarrrrrr
günaydın güzeller .....
kıslar şu an imkanınız varsa dokdorumu bi izleyin konu şeker ama bilmedigimiz ne şakerler ..
günaydın aybalammmm süper bir hafta olacak öyle hissediyorum
Günaydın canım izleme imkanım yok ama olsun okuruz bir yerden ah bu şekerler yok mu başımızın belası :) aeben birazdan yediklerimi yazacağım lütfen bakıver sana zahmet birde ben bu cuma mı listeye dahil olurum acaba ?
günaydın canım sağolgünaydın canım . Tabiki listeye dahil olursun canım .
naz muhteşem yaa demekki ben çok yiyorum benim liste padişah fermanı gibi :):86:Hafta sonu yediklerim
cumartesi
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 portakal
pazar
sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin
öğlen
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu light süt
akşam
1 parça piliç çevirme
1 kase yoğurt
ara
1 adet portakal
günaydın canım sağol
Naz muhteşem yaa demekki ben çok yiyorum benim liste padişah fermanı gibi :):86:
ben alıştım bu kadar yemeye fazla yediğim zamanlarda miğdem bulanıyor zaten . Merak etme sende zamanla bu kadar yiyerek doyacaksın kanşerin düzene girsin
inşallah canım ya.
Peki benim menülere baktın mı terslikler var mı ? Bir de bim de kaanlar böreklik peynir var onda yağ oranı 0,1 gözüküyor yani aknazdan bile az sanırım lor peyniri ondan yesek olur mu ? Bezelyeli enginar serbest mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?