Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi olmaya çalışıyorum nazlım çok sağol sen nasılsın
bende çok özlüyorum hepinizi inanınki ama artık daha sık uğriycam cnm
evt nazcım 8-9 ay gibi bir sürede bakma sen şimdi sanki biraz yoruldum diyetten bide malum bazı ilaçlar sen biliyorsun onlarda zorluyor kilo vermemi yinede inşlah hedefime ulaşcam er yada geç
valla bravoo... çok ta sağlıklı gitmiş o zaman... tahlil sonuçlarının iyi olmasına da sevindim..darısı başıma..

bu arada avokado -benim bildiğim kadarıyla- en yağlı meyve değil mi??
evt tahlillerden anladımki gerçekten çok sağlıklı vermişim:)
amin cnm darısı isteyen herkese inşlah
iyi hafta sonları 6.takımın güzelleri.....
sağol aeben cnm sanada iyi hafta sonları :)

Son düzenleme:
26 şubat menüm

sabah çay 2 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı bal,braz biber salçası ekmek üstüne..
ara yok
öğle 1 kase çorba 2 dilim ekmek 4 5 kaşık sebze yemeği
ara 1 bardak greyfurt suyu
akşam öğlenin aynısı oldu..

Kızlar yürüyüşümü yaptım işlerimi hallettim şimdi akşam yemeği hazırlığı yapıyorum yemeğim pişerken yazayım dedim hepinize iyi tatiller diliyorum çok güzel bir hafta sonu geçirin inşallah sevgiler

cmt günü öğle yemeğim: ızgara 4 kalem pirzola,bol yeşillik söğüş,yarım kase cacık,yarım porsiyon zeytinyağlı pırasa
saat 16:00 gibi iki adet hurma yedim (hani oruç açılan hurma ondan)yasaklı da mı hiç bilmiyorum kızlar??

akşam yemeyi düşündüğüm menüm:fırında balık, söğüş yeşillik, soğan, 2 ceviz, bir bardak ayran
aslında havuç ve kırmızı pancarı rendeleyip ayrı bir salata daha yapacaktım ama sanırım bunlar yasak emin olmadığım için yemiyorum bu konuda bilgi veren olursa çok sevinirim yemekten 3-4 saat sonrada bir bardak greyfurt suyu içebilirim duruma bağlı

akşam yemeğim şöyle oldu:
fırında balık, söğüş yeşillik, soğan, 3 ceviz, 4 siyah zeytin,turp,bir bardak ayran bir lokma rende havuç,bir lokma rende kırmızı pancar(tadına baktım) uymayanı çok olanı söyleyiverin sanki fazla mı kaçtı ne?
neyse yedim artık bayada şiştim ekmeksizde doyuluyormuş en azından buna alışıyorum artık şu yasaklarıda tam öğrenirsem harika olacak yardımlarınızla tabi iyi akşamlar

kızlra forumlarda marmelatlar geçiyor ama tarifleri bulamadım bilen varsa tarif rica ediyorum ve montiye uygun tarifler ya da bununla ilgili forum var mı yoksa açılsa ne iyi olur monti tarifleri gibi ay saat kaç olmuş ben montiyle bozdum galiba iyi geceler monti okumaktan gözlerim ağrımış

Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrr

Herkese güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum canlarrrrrr

Son düzenleme:
günaydın güzeller .....

kıslar şu an imkanınız varsa dokdorumu bi izleyin konu şeker ama bilmedigimiz ne şakerler ..

Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrr

Herkese güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum canlarrrrrr

Günaydın aybalammmm süper bir hafta olacak öyle hissediyorum

günaydın güzeller .....

kıslar şu an imkanınız varsa dokdorumu bi izleyin konu şeker ama bilmedigimiz ne şakerler ..

Günaydın canım izleme imkanım yok ama olsun okuruz bir yerden ah bu şekerler yok mu başımızın belası :) aeben birazdan yediklerimi yazacağım lütfen bakıver sana zahmet birde ben bu cuma mı listeye dahil olurum acaba ?

günaydın canım . Tabiki listeye dahil olursun canım .

Hafta sonu yediklerim
cumartesi

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 portakal

pazar

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin

öğlen
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu light süt

akşam
1 parça piliç çevirme
1 kase yoğurt

ara
1 adet portakal

cumartesi
sabah kahvaltısı: light aknaz peynir,1 dilim tam buğday ekmek,6 zeytin,yeşillik,6 badem
öğle:4 kalem pirzola,salata söğüş,3 kaşık zeytinyağlı pırasa,yarım kase cacık
ikindi:2 adet hurma(minik olanlardan)
akşam:fırında levrek,yeşillik söğüş,soğan,turp,sarımsak,5 zeytin,3-4 ceviz
gece:1 avuç beyaz leblebi
PAZAR
SABAH:
09:10 1 greyfurt suyu,10:15 light aknaz peynir,2 dilim t.b ekmeği,8 zeytin,yeşillik söğüş,
12:10-13:30 arası 80 dk hızlı tempo yürüyüş
ÖĞLE:
14:00 Taze fasulye yemeği(kurutulmuş taze fasulyeden yapıldı),bir bardak ayran,5 badem
16:30 1 portakal,1 elma
17:40 zeytinyağlı bezelyeli-enginar yemeği,5 kaşık kuru fasulye yemeği,bir bardak ayran,2 ceviz,8 badem
19:00 1 elma

bugün itibariyle artık denemey yayınım sona eriyor tam anlamıyla montiye başlıyorum akşama doğruda bugünkü yediklerimi yazarım

günaydın canım . Tabiki listeye dahil olursun canım .
günaydın canım sağol

naz muhteşem yaa demekki ben çok yiyorum benim liste padişah fermanı gibi :):86:

günaydın canım sağol

Naz muhteşem yaa demekki ben çok yiyorum benim liste padişah fermanı gibi :):86:

ben alıştım bu kadar yemeye fazla yediğim zamanlarda miğdem bulanıyor zaten . Merak etme sende zamanla bu kadar yiyerek doyacaksın kanşerin düzene girsin

Ben bugün yiyeceklerimide yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak yumurtalı pırasa yemeği
1 kase yoğurt

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık

spor olarakta 45 dk koşubandıda yürüyüş 1 saat plates

ben alıştım bu kadar yemeye fazla yediğim zamanlarda miğdem bulanıyor zaten . Merak etme sende zamanla bu kadar yiyerek doyacaksın kanşerin düzene girsin

inşallah canım ya.
peki benim menülere baktın mı terslikler var mı ? bir de bim de kaanlar böreklik peynir var onda yağ oranı 0,1 gözüküyor yani aknazdan bile az sanırım lor peyniri ondan yesek olur mu ? bezelyeli enginar serbest mi?

menülerinde yasaklı bişey göremedim canım . Lor peynirinide yiyebilirsin bezelyeli enginar yiyebilirsin canım bir sakıncası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…