Merhaba canım HosgeldinSelam kizlar takimda yer var mi?
izne ciktigim kiloya gelmeme az kaldi. Yeni bi takim ariyorum katilim konusinda haftalik 50 mesaj yazmissiniz kurallara. Bazen menu yazar cikarim. Bazen bol bol mesajlasir kotayi doldururum. Boyle bi uye kabul ediyor musunuzZipzip- kaptanim
Kıskandım Ama bu ne yaaaOrası niresibak sana burasını göstereyim şu an sahile iniyorum şeker Eki Görüntüle 2879240
Eki Görüntüle 2879242
Hosbulduk. Cok sevindim basliyorum o zaman bugun menu paylasmayaMerhaba canım Hosgeldin
Gunluk menu ve kilo bildirimleri aksatmadigin surece bir sıkıntı olmaz
Ama ne kadar aktif olup katilirsan motivasyon acisindan daha etkili olur
Oncelikle kendini az tanıtabilir misin canımHosbulduk. Cok sevindim basliyorum o zaman bugun menu paylasmaya
Ne güzel sağlıklı olanı daha iyi tabi ...eline sağlık..Iyki toplamisiz dün yoksa daha cok olcakmis canım 15poset yaptim attim daha toplancak vardi ben meyve suyu yapiyorum yazin iciyolar marketten hazir almıyoruz diye iyi oluyo seftali olunca onuda yapip atiyorum recel bizde cok gitmiyo
33 yasindayim 2 cocuk annesiyim, yurt disindan katiliyorum. Daha once 2 kere mezun oldum bu son insallahOncelikle kendini az tanıtabilir misin canım
Menuleri menu sayfasinda paýlasiyoriz
Sayfanin hemen ustunde etiketten ulasabilirsin
Sira 6.takima geldi desene33 yasindayim 2 cocuk annesiyim, yurt disindan katiliyorum. Daha once 2 kere mezun oldum bu son insallahboyum 1.64
66.9 ile izne ayrildim gecen cuma 67.6 idim. Yeni hedefim 60 kilo. Artik 58den umudu kestim. Ulassam da koruyamiyorum nasilsa.
Daha once 3. 4. ve 5. Takimda bulundum. :)
InsallahSira 6.takima geldi desene
Bende elif 31 yaşındayım Ankarada yaşıyorum
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Hoşgeldin canımSelamlar Kadınlar kulübünün güzel hatunlarızayıflamaya devamdır umarım. Ben beceremeyip bıraktım defalarca denedim ama yine başa dönmüş gibiyim. Ama bugün net bir karar alıp diyetisyene gittim. Önce kan testi yaptırdım tabi. Yarın başlıyorum inşallah sizleri de takipte olmak istiyorum harika bir motivasyon kaynağısınız çünkü.
Hoşgeldin canımSelamlar Kadınlar kulübünün güzel hatunlarızayıflamaya devamdır umarım. Ben beceremeyip bıraktım defalarca denedim ama yine başa dönmüş gibiyim. Ama bugün net bir karar alıp diyetisyene gittim. Önce kan testi yaptırdım tabi. Yarın başlıyorum inşallah sizleri de takipte olmak istiyorum harika bir motivasyon kaynağısınız çünkü.
Hoşgeldin canım33 yasindayim 2 cocuk annesiyim, yurt disindan katiliyorum. Daha once 2 kere mezun oldum bu son insallahboyum 1.64
66.9 ile izne ayrildim gecen cuma 67.6 idim. Yeni hedefim 60 kilo. Artik 58den umudu kestim. Ulassam da koruyamiyorum nasilsa.
Daha once 3. 4. ve 5. Takimda bulundum. :)
Cok iyi anliyoruz birbirimizihoşbuldum aynı durumlar anlıyorum seni bende çok giremiorum elimden geldiği kadar.üni okuyorum 3. sınıftayım final sınavlarım başladı bugün onlarla boğuşuorum kızlarımlada tabi bi taraftankoştur koştur akşam oldu yine daha benim kıza elbise alacam cuma günü 1 yaş doğumgünü
Hosbulduk. Haftalik 500 700 gr arasi hedefim. Hizli vermekten ziyade sikilasaraj vermek istiyorumHoşgeldin canımÇok bi fazlan yokmuş verirsin kısa sürede inşallah.
Ben tartıyı yollamayı bilmiyorum, kızımın yanından da ayrılıyorum. Ankara'da torun bakıyordum şimdi Çanakkale'ye gidiyorum. Kendi başıma olunca resim paylaşamam ama doğru yazarım kilomu.Kurallarimiz genel olarak ilk sayfada ablacim
Günlük menu ve spor paylasimi yapıyoruz menu sayfasinda hemen sayfanin ustunden ulasbilirsin
Cuma ve pazartesi tarti bildirimi yapiyoruz fotografli ve nickli
2 hafta deneme suresi var ucuncu cuma asil listeye girebiliyorsun
Kacamaklari cuma tarti sonrasi yapiyoruz :))
Ben de öğretmen emeklisiyim. Demek en yaşlı ben oldumAblaaaaaaam canım ablam
Abla diyebileceğim birini bulmanın mutluluğu o kadar güzel ki
Hoş geldin. Ben de 160 boyundayım. 52 yaşındayım öğretmenim. İki çocuğum var yetişkin. Gaziantepliyim Bursa/ Gemlik'te yaşıyorum bu yaz sonu Antalya'ya yerleşme planımız var. Tayin dönemini bekliyorum.
İstediğin kiloya inmende her zaman yanındayım.Kolay gelsin.
Kızım 70 kilo. Ben onu gecicemGeçmiş olsun. Hoşgeldiniz.Kızınız şuan kaç kilo?
Hep yememe icmeme dikkat ettim ama yine de fazla kilom var.Aramıza hoşgeldiniz ben bu yaşlara gelince diyetsiz ye iç moduna geçmeyi planlıyordum ama suan hayallerimi yiktinizsaka biryana ne güzel kadın her yaşta kendisi için yaşamalı sizin gibi
Vayyyyy çiçeklere satırlar dolusu metiyeler dizmis altına küçücük ,minicik size de yıldızlar demiş
Hoşbuldum teşekkür ederimCanım hoşgeldin
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?