kızlar bilgiler için teşekkr ederimm ben normalde hiç çay ve kola içmiyorum da bugün öle bi keyifli sohbet olunca içiyim dedim normalde bnm kilo aldığım en önemli nokta büyük boy cips yemem...kilom dha 2 gün evvel 92.7dü bugün 94.7 çıktı tok karnına ve giyinikken...kilo almışım yanii dha ilk günden nasıl hemen alıyorum ben anlamadım ....
heidincim sen bana boyun kaç demişsin boyum 1.69cm cnm birde vücudum biraz kiloma göre sıkı olduğu için dha çok 85 gibi falan duruyorum....
menülerimi gruba girerkende belirtmiştim istnbuldayken kontrol etmem çok zor olucak...ama evime döndüğümde allahın izniyle kafamdaki şeyleri uygularsam herşey mülemmel olucak
çizmelerden konu açılmışken bnmde alt bacağım çok kalın çizmelerin bazı modelleri hiç olmuyor bazılarının fermuarları kapanmıor yalnız ben bi keresinde şöle bi taktik uygulamıştım ve çok etkili olmuştu moral açısından...diyet yaparken sürekli alışverişe çıkıyordum takı küçük bedenlerde kıyafet , ayakkabı çanta alıyodum dolabımda bir bölüm yapmıştım oraya sırf yeni aldığım şeyleri koyuyodum ve diyet süresince onlara bakıp onları kullanıcağım güne odaklanıp yatağa uzanıp 20 dk kadar hayal kuruodum kafamda iice netleştirmeye çalışıyodum...ve 3 ay sonunda 15 kilo vermiştim hepsini giydim kullandım harika fotoğraf çekildim...75 kilo olmuştum ama kimse 75 olduğuma inanmıyodu rahat 65sin falan diyorlardı...ben bugünden itibaren istanbulda olmamın avantajınıda kullanıp yeni 1-2 şey alıp birde bu hayal kurma işini yapmaya başlıcam çnkü bnce diyette en önemli şey bir hedef belirlemek ve onun hayaliyle motive olmak...sizde kesin uygulayın derim ben
tamamen katılıyorum sana. bacak kısmı sorun değilde ah ayaklarım küçülse 40 numara ayak(
slm kizlarrr nasilsiniz bakalim
yeni arkadaslar hosgeldinizzz
ipo'cum gerçekten kilonu kaldıran bir yapın var.
ilk resimde çok zayıfsın.
2.resimde hiç 82 gibi durmuyor.
çok şekersin maş
umarım öyle olur çünkü ben orta okuldan beri 40 giyiyorum.orta daha öncede zayıfladım. 69 kiloya düştüm ama ayağım değişmedi.
39 a razıyım 40 bulmak zor oluyor utanıyorum
çok güzel bilgiler
Çizme alma olayını da kendine iyi bir motive aracı olarak kullanıyorsun süper
her seferinde erinmeden buluyom ya bu yazıyı helal bana valla. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. işte kurallar.
menün için yorum yazmıycam çünkü un saçılmış her yana. kilolarımız yakın. takipte olcam. ayrıca gurup içinde kendine beni rakip tut motiveni artırır. ikimiz ayrıca yarışcaz tamam. gözüm üstünde. görüşürz. ayrıca hoşgeldin takıma.
kız bu nasıl menü saçını başını yolmak lazım senin. iskendere salça ve yağ almasaydında akşam hafif bişeylerle geçirseydin. nerde yediniz iskenderi beyaz saraydamı?
kızlar bilgiler için teşekkr ederimm ben normalde hiç çay ve kola içmiyorum da bugün öle bi keyifli sohbet olunca içiyim dedim normalde bnm kilo aldığım en önemli nokta büyük boy cips yemem...kilom dha 2 gün evvel 92.7dü bugün 94.7 çıktı tok karnına ve giyinikken...kilo almışım yanii dha ilk günden nasıl hemen alıyorum ben anlamadım ....
heidincim sen bana boyun kaç demişsin boyum 1.69cm cnm birde vücudum biraz kiloma göre sıkı olduğu için dha çok 85 gibi falan duruyorum....
menülerimi gruba girerkende belirtmiştim istnbuldayken kontrol etmem çok zor olucak...ama evime döndüğümde allahın izniyle kafamdaki şeyleri uygularsam herşey mülemmel olucak
çizmelerden konu açılmışken bnmde alt bacağım çok kalın çizmelerin bazı modelleri hiç olmuyor bazılarının fermuarları kapanmıor yalnız ben bi keresinde şöle bi taktik uygulamıştım ve çok etkili olmuştu moral açısından...diyet yaparken sürekli alışverişe çıkıyordum takı küçük bedenlerde kıyafet , ayakkabı çanta alıyodum dolabımda bir bölüm yapmıştım oraya sırf yeni aldığım şeyleri koyuyodum ve diyet süresince onlara bakıp onları kullanıcağım güne odaklanıp yatağa uzanıp 20 dk kadar hayal kuruodum kafamda iice netleştirmeye çalışıyodum...ve 3 ay sonunda 15 kilo vermiştim hepsini giydim kullandım harika fotoğraf çekildim...75 kilo olmuştum ama kimse 75 olduğuma inanmıyodu rahat 65sin falan diyorlardı...ben bugünden itibaren istanbulda olmamın avantajınıda kullanıp yeni 1-2 şey alıp birde bu hayal kurma işini yapmaya başlıcam çnkü bnce diyette en önemli şey bir hedef belirlemek ve onun hayaliyle motive olmak...sizde kesin uygulayın derim ben
bnmde 39-40 ama kilo verince kesin küçülür dedi annem bana
slm kizlarrr nasilsiniz bakalim
yeni arkadaslar hosgeldinizzz
teşekkr ederim cnm işte bi 75e insem gerisi kolay diye düşünüorum keşke önceden kilo verdiğim zamanlarda hiç geri almasaydım boş yere her sene eziyet aptal gibi sinir oluorumaa yalnız sölemeyi unuttum mesela 75ken daha zayıf durmamın sebebi vaarrrrrrr
diyetimin son 1.5 ayında sürekli yürüyüş yaparken termal sauna şort ve lut gölü tuzu kullanmıştım belimi yaklaşık 8 cm kalçamı 10 cm inceltmişti ve 6 ay boyuncada ben yemek yemeğe başlamadığım sürece o ölçüde kalmıştım yani öle ter attırıp suyu içince geri gelen cmler değildi...evimde hala mevcut ama tuzu kaldrmış firma onun yerine yeni bir krem çıkartmış 1-2 kere denedim oda 3 günde direk etki ediyor içinizde almayı düşünen varsa hiç tereddüt etmeden alıp kullanabilir %100 etkilii
39 a razıyım 40 bulmak zor oluyor utanıyorum
ben bitki çayı içince başım ağrıyor ya içinizde hiç öle olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?