Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bilgiler için teşekkr ederimm ben normalde hiç çay ve kola içmiyorum da bugün öle bi keyifli sohbet olunca içiyim dedim normalde bnm kilo aldığım en önemli nokta büyük boy cips yemem...kilom dha 2 gün evvel 92.7dü bugün 94.7 çıktı tok karnına ve giyinikken...kilo almışım yanii dha ilk günden nasıl hemen alıyorum ben anlamadım ....

heidincim sen bana boyun kaç demişsin boyum 1.69cm cnm birde vücudum biraz kiloma göre sıkı olduğu için dha çok 85 gibi falan duruyorum....

menülerimi gruba girerkende belirtmiştim istnbuldayken kontrol etmem çok zor olucak...ama evime döndüğümde allahın izniyle kafamdaki şeyleri uygularsam herşey mülemmel olucak

çizmelerden konu açılmışken bnmde alt bacağım çok kalın çizmelerin bazı modelleri hiç olmuyor bazılarının fermuarları kapanmıor yalnız ben bi keresinde şöle bi taktik uygulamıştım ve çok etkili olmuştu moral açısından...diyet yaparken sürekli alışverişe çıkıyordum takı küçük bedenlerde kıyafet , ayakkabı çanta alıyodum dolabımda bir bölüm yapmıştım oraya sırf yeni aldığım şeyleri koyuyodum ve diyet süresince onlara bakıp onları kullanıcağım güne odaklanıp yatağa uzanıp 20 dk kadar hayal kuruodum kafamda iice netleştirmeye çalışıyodum...ve 3 ay sonunda 15 kilo vermiştim hepsini giydim kullandım harika fotoğraf çekildim...75 kilo olmuştum ama kimse 75 olduğuma inanmıyodu rahat 65sin falan diyorlardı...ben bugünden itibaren istanbulda olmamın avantajınıda kullanıp yeni 1-2 şey alıp birde bu hayal kurma işini yapmaya başlıcam çnkü bnce diyette en önemli şey bir hedef belirlemek ve onun hayaliyle motive olmak...sizde kesin uygulayın derim ben

tamamen katılıyorum sana. bacak kısmı sorun değilde ah ayaklarım küçülse 40 numara ayak (

kızlar bakın 75ken çekilmiştim ah ahhhhhhhh aslında bi tane bikinili resmim var hergn ona bakıp iç çekiorumm

ipo'cum gerçekten kilonu kaldıran bir yapın var.
ilk resimde çok zayıfsın.
2.resimde hiç 82 gibi durmuyor.
çok şekersin maş

ipo'cum gerçekten kilonu kaldıran bir yapın var.
ilk resimde çok zayıfsın.
2.resimde hiç 82 gibi durmuyor.
çok şekersin maş

teşekkr ederim cnm işte bi 75e insem gerisi kolay diye düşünüorum keşke önceden kilo verdiğim zamanlarda hiç geri almasaydım boş yere her sene eziyet aptal gibi sinir oluorum aa yalnız sölemeyi unuttum mesela 75ken daha zayıf durmamın sebebi vaarrrrrrr
diyetimin son 1.5 ayında sürekli yürüyüş yaparken termal sauna şort ve lut gölü tuzu kullanmıştım belimi yaklaşık 8 cm kalçamı 10 cm inceltmişti ve 6 ay boyuncada ben yemek yemeğe başlamadığım sürece o ölçüde kalmıştım yani öle ter attırıp suyu içince geri gelen cmler değildi...evimde hala mevcut ama tuzu kaldrmış firma onun yerine yeni bir krem çıkartmış 1-2 kere denedim oda 3 günde direk etki ediyor içinizde almayı düşünen varsa hiç tereddüt etmeden alıp kullanabilir %100 etkilii

umarım öyle olur çünkü ben orta okuldan beri 40 giyiyorum.orta daha öncede zayıfladım. 69 kiloya düştüm ama ayağım değişmedi.

umarım öyle olur çünkü ben orta okuldan beri 40 giyiyorum.orta daha öncede zayıfladım. 69 kiloya düştüm ama ayağım değişmedi.

bende hiç bilmiyorum ama mesela bugün yengemle konuşuodum dediki ben kilo aldım yazın ve 36.5 olan ayakkabılarıma giremedim sonra ben napıorum dedim kendi kendime ve diyete girdim dedi 5-6 kilo vermiş şimdi eski ayakkabılarını kullanıomş rahat rahat...bu arada dukan diyetyle vermiş

çok güzel bilgiler

Çizme alma olayını da kendine iyi bir motive aracı olarak kullanıyorsun süper

Motive aracım tmm da sonuç yok malesef. Takıma girdiğim ilk hafta 2,5-3 kilo vermiştim, sonrası fıss. hatta şöyle söyliyim, ilk bildirimimin ertesi günü sabah tartıda 75,5 i gördüm. Tam bir hafta önce 78 küsurları gördüğüm için aşırı mutlu oldum tabii. Sonra yani zaten o gün diyet yapmamaya karar vermiştim, vücudum alışmasın, haftada bir şaşırtim diye. Çok absürd bir gün geçirdikten sonra(absürdlükten kastım çok yemek değil. Diyette olmayı da becerememiştim, diyette olmamayı da. :S) tekrar diyete döndüm ama sonrası gr larla oynadı. Hatta oynamadı bile diyebiliriz. Bakalım şeytanın bacağını yeniden kırabilecek miyim. :112: Gerçi ben bunu biraz da bozulan uyku düzenime bağlıyorum ya, bakalım, görcez. :112:

her seferinde erinmeden buluyom ya bu yazıyı helal bana valla. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. işte kurallar.

Bence de helal olsun sana.

Vayy, eşini de bulmuşun ystcm, hayırlı uğurlu olsun. :112:
Elmacıoğlunda yedik cnm. :112: Ya çokk haklısın biliyorum ama gidip de elmacıoğluna oturunca başka birşey yiyemiyor ki insan. Aslında bir ara yağlamaya göz süzdüm ama geri hem ekmeğinin hem de yağının daha fazla olacağını düşününce vazgeçtim. Salata filan yiyebilirdin diyeceksin ama deli gibi açtım. Eğer onu yeseydim eve gelince kesin kendime ekstra bir öğün daha yapardım. En mantıklısı o göründü yani o an için. Ama esas olarak hatalı bir seçim, kabul ediyorum. :26: Hatta kendi kendimin saçını çekiyorum.

Gerçekten cnm, fotoların süper. Olduğun kilodan çok daha az gösteriyorsun. Ve bu özelliğine hayran kalmış durumdayım. Benim yağlar maş 80 yaşındaki ninenin yağlarının cıvıklığına sahiptirler de.
Cnm halini anladığımdan çevrendekilerle çok takışmadan yapabileceğin değişiklikleri söylemeye çalıştım zaten ben. :112:
O zaman ben de itiraf ediyorum. Takıma başladığımdan bu yana 3 kemer aldım. 3 ü de belime olmuyor. Ama 3 üne de bayıllldımm. Ve ben onları belime oldurmak için uğraşıyorum tabii ki.

bnmde 39-40 ama kilo verince kesin küçülür dedi annem bana

Benim ayak numaram 38,5. Buçuklu üretmeyen markalarda 39 alıp biraz büyük giymek zorunda kalıyorum. Topukluyu da sevdiğimden arada zorlanmıyor değilim hani. 38 in burnu sıkıyor, 39 un boyu büyük geliyor. E bu sebepten ben de zayıflayınca 38 in burnunun sıkmaz olacağını umarak ayaklarımın 38 olucanı düşünmeye başladım. Umarım haklıyızdır. [Anamm, ne kadar uzun açıkladım. :90:]

slm kizlarrr nasilsiniz bakalim
yeni arkadaslar hosgeldinizzz

Slmm.

Ayy, peki verdiğin kilonun ne kadarını son 1,5 ayda verdin cnm? Bi de markası direkt termal sauna olarak mı geçiyor? Bi de ne kadar? Bi de... Bi de... Ya aslında bu da bana birazcık saçma geliyor, önce yemek için para bayıyoruz sonra da yediklerimizi yakmak için. Ama ....... demişler di mi. [Not: Bu saatte uygun bir söz bulamadım. Boşluğu siz doldurabilirsiniz. ]

39 a razıyım 40 bulmak zor oluyor utanıyorum

Sen niye utanıyorsun. Sana 40 numara ayakkabı çıkaramayan mağazalar utansın. :112:

ben bitki çayı içince başım ağrıyor ya içinizde hiç öle olan varmı?

Ben değil.

Son düzenleme:
Kızlaaar günaydın..Aranıza bende dahil oldum yuuppiiii...
Kendimi tanıtayım..
Adım Müge yaşım 21 ...69 kilodan 89 lara çıktım 3 ay kadar bir süre içinde :26::26:
Adaha önce kk kadınlarıyla beraber kilo vermiştm , şimdi tekrar aynı yolculuğa çıktım...

Ben şimdi sabah sporuma gidiyorum, biri bana kurallr varsa onları söyleyebilir mi acaba
AAAAAyyy çok heyecanlıyım ki ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…