Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa hoşgeldin:)
bende seni çağırmayı düşünmüştüm ama takımda kadro doldu sanıyordum.
çok pozitif bi enerjin var Mügüş:)
nasıl becerden 3 ayda 20 kiloyu almayı..-gerçi tahmin ediyorum ama-

valla işten çıktım, sevgili terk etti evde bunalımda iyice kendimi beter hale getirdim
Kızlar bu sabah ben kahvaltıda patates yedim gıcık oldum kendime haa, yumruklicam şimdi ağzımı yüzümü
Sabah git 1 saat yürü gwel evde patates ye ben napiiim kendimi yaa Aç olunca resmen mantık duruyor düşünemiyorum :26::26:

bir de suya karıştırılıp içilen bir zayıflama tuzu varmış.
Bizim gelin ondan almış kullanmamış bana kakalamaya çalıştı,bana mantıklı gelmedi.

neyse kendine fazla kızma.
alışırsın.
yalnız patatesi bırak başkaları yesin.

canım diyete başladığın ilk hafta zaten tartıda çok hızlı bir düşüş oluyor.
O senin verdiğin kilo değil.vücuttaki fazla suyun atılması.ondan sonrası senin verdiğin kilo oluyormuş:)
canım neden veremiyorsun acaba,bir yerde hata mı yapıyorsun?belki de doktora giderek bir tiroidine,şekerine
baktırmalısın canım.bilmiyorum belki yapmışsındır bunları zaten

selam kızlar be geldim. çok kalamayacağım ama. malum hala iş güç ama pc açık olur.
dünkü menümü yazayım hemen
sabah: 1kk peynir domates salatalık marul salata 1dilim ekmek çay
ara: 10 tane fındık
öğlen 2yk yeşil fasulye 1 kase tavuk çorbası 2 dilim ekmek yarım kase yoğurt
ara: 1 büyük muz 3 kaşık yoğurt 1 tane kuru incir
akşam: 1 sucuklu tost (eve yeni geldik dolapta anca bunu bulabildim) biraz yoğurt çay
ara 1 elma 2 kaşık yoğurt
1.5 lt su 5 buyük kupa çay

hoşgeldin müge daha önce sende bu şekilde yarışmışmıydın. önceden bir gruba dahilsen sanırım o gruptan devam ediyorsun tam bilmiyorum ama mai ye sormak gerek. bir önceki sayfada kuralları yenilemiştim incele istersen.
kızlar kaptanı beklemeyelim hadi başlayalım artık spor ve puan sıralamasına.
bugün akşama kadar yoklama alalım. hergün en az 30 dk diyorum. cuma günü en çok spor yapana 2 puan. en çok kilo verenede 2 puan. şuandan itibaren herkesin 10 puanı var. güle güle kullanın. mesaj yoklaması yapamıycam o yüzden görev paylaşımı yapalım. cevapları bekliyorum. görüşürüz.

selam canım.benim çok tempolu bir hayatım var zaten..malum 3 çocuk.genelde hergün çocukları 3 kez okula götürüp geliyorum.sabah git gel-öğlen yemek arası-birde çıkışta .haftada enaz 3 kezde 1 saat yürüyorum..asansörüde kullanmıyorum merdivenden inip çıkıyorum..bunlar yaptığım hareketin bir kısmı.....

ooo maşallah maşallah. ama bu aynı ev işi. hani zaten günlük olarak yaptığın işler spordan sayılmıyor diyolar ya. tabi sen daha iyisini bilirsin

ooo maşallah maşallah. ama bu aynı ev işi. hani zaten günlük olarak yaptığın işler spordan sayılmıyor diyolar ya. tabi sen daha iyisini bilirsin

yok artık haftada enaz 3 kez yürüyüş.....3 kez okula gidip gelmek her seferinde 25 dk ayakta hareket halinde....ozaman boşa yürümeyeyim ben...ben yaptığım temizliği saymıyorum daha....ben bu tempoyla 1.5 ayda 6.300 gr verdim...

Son düzenleme:
Sabah
1 domates
peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
çay

arada 1 portakal

öğlen
yayla çorbası 1 kepçe
salat
1 dilim ekmek
akşam yemedim daha
4 kaşık ıspanak

4 kaşık makarna yiycem

9 gibi
1 bardak süt
1 elma yiycem
yeni gelebler hoş gelmiş sefa getirmiş...

Benim akibetim sizin elinizde devam edeyimmi çıkayımmı kaptan topu size atmış

et tabikide ama bizi ihmal etme tamam. kaptan çocuktu aileydi filan anlayış göstermek lazım işte. takip edememiş olabilir canım. neyse durmak yok hadi bakalım

Hoşgeldiinn.

Ben de o enerjiye dayanamadım ya zaten.

Tatlım, tmm ilk hafta daha fazla veriliyor da sonra da bıçakla kesilmiş gibi olmaması lazım bence. Sonrası hep +300 -500 falan şeklinde. [Benim tartı odamın girişinde de. Önünden tartılmadan geçemiyorum. ] Ama dediğim gibi biraz uyku düzenime buluyorum. Gece metabolizma zaten yavaş. Gündüz de ben uyuyunca metabolizma kopuşa geçti tabii. Bu sene dersim çok az. Haftanın 5 hatta bazen 6 günü evdeyim. Fazla evcilleştim bu ara. Haliyle geceyle gündüzüm de birbirine girdi. İlk hafta normal sayılırdı uykularım. Evden yeni gelmiştim malum. :112: Ama sonrası koptu işte. :) Onu düzenlemeye çalışıyorum yeniden, umarım yapabilirim. :112: Gerçi gelişme var. Yatış saatimi sabah 6.30 dan 3-4 arasına almayı başardım sanki.

Tmm, bugün 1 saate yakın yürüdüm zaten. :13:

Benim akibetim sizin elinizde devam edeyimmi çıkayımmı kaptan topu size atmış

Bence de devam et tatlım. Birlikte vercez bu kiloları inş.

Ben de asansör kullanmayı bıraktım ama topu topu 3. katta oturunca evden de haftada 2 den fazla çıkmayınca benim için bir anlam ifade etmiyor sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…