Kızlaaar günaydın..Aranıza bende dahil oldum yuuppiiii...
Kendimi tanıtayım..
Adım Müge yaşım 21 ...69 kilodan 89 lara çıktım 3 ay kadar bir süre içinde :26::26:
Adaha önce kk kadınlarıyla beraber kilo vermiştm , şimdi tekrar aynı yolculuğa çıktım...
Ben şimdi sabah sporuma gidiyorum, biri bana kurallr varsa onları söyleyebilir mi acaba
AAAAAyyy çok heyecanlıyım ki ben
Vayy be. Resmen 1 sayfalık yorum yazmışım az önce.
Aaa hoşgeldin:)
bende seni çağırmayı düşünmüştüm ama takımda kadro doldu sanıyordum.
çok pozitif bi enerjin var Mügüş:)
nasıl becerden 3 ayda 20 kiloyu almayı..-gerçi tahmin ediyorum ama-
teşekkr ederim cnm işte bi 75e insem gerisi kolay diye düşünüorum keşke önceden kilo verdiğim zamanlarda hiç geri almasaydım boş yere her sene eziyet aptal gibi sinir oluorumaa yalnız sölemeyi unuttum mesela 75ken daha zayıf durmamın sebebi vaarrrrrrr
diyetimin son 1.5 ayında sürekli yürüyüş yaparken termal sauna şort ve lut gölü tuzu kullanmıştım belimi yaklaşık 8 cm kalçamı 10 cm inceltmişti ve 6 ay boyuncada ben yemek yemeğe başlamadığım sürece o ölçüde kalmıştım yani öle ter attırıp suyu içince geri gelen cmler değildi...evimde hala mevcut ama tuzu kaldrmış firma onun yerine yeni bir krem çıkartmış 1-2 kere denedim oda 3 günde direk etki ediyor içinizde almayı düşünen varsa hiç tereddüt etmeden alıp kullanabilir %100 etkilii
valla işten çıktım, sevgili terk etti evde bunalımda iyice kendimi beter hale getirdim
Kızlar bu sabah ben kahvaltıda patates yedim gıcık oldum kendime haa, yumruklicam şimdi ağzımı yüzümü
Sabah git 1 saat yürü gwel evde patates ye ben napiiim kendimi yaaAç olunca resmen mantık duruyor düşünemiyorum :26::26:
Motive aracım tmm da sonuç yok malesef.Takıma girdiğim ilk hafta 2,5-3 kilo vermiştim, sonrası fıss. hatta şöyle söyliyim, ilk bildirimimin ertesi günü sabah tartıda 75,5 i gördüm. Tam bir hafta önce 78 küsurları gördüğüm için aşırı mutlu oldum tabii. Sonra yani zaten o gün diyet yapmamaya karar vermiştim, vücudum alışmasın, haftada bir şaşırtim diye. Çok absürd bir gün geçirdikten sonra(absürdlükten kastım çok yemek değil. Diyette olmayı da becerememiştim, diyette olmamayı da. :S) tekrar diyete döndüm ama sonrası gr larla oynadı. Hatta oynamadı bile diyebiliriz. Bakalım şeytanın bacağını yeniden kırabilecek miyim. :112: Gerçi ben bunu biraz da bozulan uyku düzenime bağlıyorum ya, bakalım, görcez. :112:
:
Kendimi tanıtayım..
Adım Müge yaşım 21 ...69 kilodan 89 lara çıktım 3 ay kadar bir süre içinde :26::26:
Adaha önce kk kadınlarıyla beraber kilo vermiştm , şimdi tekrar aynı yolculuğa çıktım...
Ben şimdi sabah sporuma gidiyorum, biri bana kurallr varsa onları söyleyebilir mi acaba
hoşgeldin müge daha önce sende bu şekilde yarışmışmıydın. önceden bir gruba dahilsen sanırım o gruptan devam ediyorsun tam bilmiyorum ama mai ye sormak gerek. Bir önceki sayfada kuralları yenilemiştim incele istersen.
Kızlar kaptanı beklemeyelim hadi başlayalım artık spor ve puan sıralamasına.
Bugün akşama kadar yoklama alalım. Hergün en az 30 dk diyorum. Cuma günü en çok spor yapana 2 puan. En çok kilo verenede 2 puan. şuandan itibaren herkesin 10 puanı var. Güle güle kullanın. Mesaj yoklaması yapamıycam o yüzden görev paylaşımı yapalım. Cevapları bekliyorum. Görüşürüz.
selam canım.benim çok tempolu bir hayatım var zaten..malum 3 çocuk.genelde hergün çocukları 3 kez okula götürüp geliyorum.sabah git gel-öğlen yemek arası-birde çıkışta .haftada enaz 3 kezde 1 saat yürüyorum..asansörüde kullanmıyorum merdivenden inip çıkıyorum..bunlar yaptığım hareketin bir kısmı... ..
ooo maşallah maşallah. ama bu aynı ev işi. hani zaten günlük olarak yaptığın işler spordan sayılmıyor diyolar ya. tabi sen daha iyisini bilirsin
39 a razıyım 40 bulmak zor oluyor utanıyorum
Benim akibetim sizin elinizde devam edeyimmi çıkayımmı kaptan topu size atmış
Kendimi tanıtayım..
Aaa hoşgeldin:)
bende seni çağırmayı düşünmüştüm ama takımda kadro doldu sanıyordum.
çok pozitif bi enerjin var Mügüş:)
nasıl becerden 3 ayda 20 kiloyu almayı..-gerçi tahmin ediyorum ama-
canım diyete başladığın ilk hafta zaten tartıda çok hızlı bir düşüş oluyor.
O senin verdiğin kilo değil.vücuttaki fazla suyun atılması.ondan sonrası senin verdiğin kilo oluyormuş:)
canım neden veremiyorsun acaba,bir yerde hata mı yapıyorsun?belki de doktora giderek bir tiroidine,şekerine
baktırmalısın canım.bilmiyorum belki yapmışsındır bunları zaten
kızlar kaptanı beklemeyelim hadi başlayalım artık spor ve puan sıralamasına.
bugün akşama kadar yoklama alalım. hergün en az 30 dk diyorum. cuma günü en çok spor yapana 2 puan. en çok kilo verenede 2 puan. şuandan itibaren herkesin 10 puanı var. güle güle kullanın. mesaj yoklaması yapamıycam o yüzden görev paylaşımı yapalım. cevapları bekliyorum. görüşürüz.
selam canım.benim çok tempolu bir hayatım var zaten..malum 3 çocuk.genelde hergün çocukları 3 kez okula götürüp geliyorum.sabah git gel-öğlen yemek arası-birde çıkışta .haftada enaz 3 kezde 1 saat yürüyorum..asansörüde kullanmıyorum merdivenden inip çıkıyorum..bunlar yaptığım hareketin bir kısmı... ..
Ben de asansör kullanmayı bıraktım ama topu topu 3. katta oturunca evden de haftada 2 den fazla çıkmayınca benim için bir anlam ifade etmiyor sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?