ben 3. katta oturuyorum,ama günde 5-6 kez inip çıkıyorum..
Benim akibetim sizin elinizde devam edeyimmi çıkayımmı kaptan topu size atmış
et tabikide ama bizi ihmal etme tamam. kaptan çocuktu aileydi filan anlayış göstermek lazım işte. takip edememiş olabilir canım. neyse durmak yok hadi bakalım
slm kızlar ben isveç diyeti yapıyorum var mı bu diyeti yapıp zayılayan
benim bugünkü menüm:
kahvaltı: kızarmış ekmek peynir zeytin salata domates vs.(hep aynı benim)
öğle: gene 2 biber dolması-yoğurt-soda limon
arada:mini browni kahve
akşam: iki ince dilim pişirdiğim kek-2 fincan çay
Motive aracım tmm da sonuç yok malesef.Takıma girdiğim ilk hafta 2,5-3 kilo vermiştim, sonrası fıss. hatta şöyle söyliyim, ilk bildirimimin ertesi günü sabah tartıda 75,5 i gördüm. Tam bir hafta önce 78 küsurları gördüğüm için aşırı mutlu oldum tabii. Sonra yani zaten o gün diyet yapmamaya karar vermiştim, vücudum alışmasın, haftada bir şaşırtim diye. Çok absürd bir gün geçirdikten sonra(absürdlükten kastım çok yemek değil. Diyette olmayı da becerememiştim, diyette olmamayı da. :S) tekrar diyete döndüm ama sonrası gr larla oynadı. Hatta oynamadı bile diyebiliriz. Bakalım şeytanın bacağını yeniden kırabilecek miyim. :112: Gerçi ben bunu biraz da bozulan uyku düzenime bağlıyorum ya, bakalım, görcez. :112:
Bence de helal olsun sana.
Vayy, eşini de bulmuşun ystcm, hayırlı uğurlu olsun. :112:
Elmacıoğlunda yedik cnm. :112: Ya çokk haklısın biliyorum ama gidip de elmacıoğluna oturunca başka birşey yiyemiyor ki insan.Aslında bir ara yağlamaya göz süzdüm ama geri hem ekmeğinin hem de yağının daha fazla olacağını düşününce vazgeçtim. Salata filan yiyebilirdin diyeceksin ama deli gibi açtım. Eğer onu yeseydim eve gelince kesin kendime ekstra bir öğün daha yapardım. En mantıklısı o göründü yani o an için. Ama esas olarak hatalı bir seçim, kabul ediyorum. :26: Hatta kendi kendimin saçını çekiyorum.
Gerçekten cnm, fotoların süper. Olduğun kilodan çok daha az gösteriyorsun. Ve bu özelliğine hayran kalmış durumdayım.Benim yağlar maş 80 yaşındaki ninenin yağlarının cıvıklığına sahiptirler de.
Cnm halini anladığımdan çevrendekilerle çok takışmadan yapabileceğin değişiklikleri söylemeye çalıştım zaten ben. :112:
O zaman ben de itiraf ediyorum. Takıma başladığımdan bu yana 3 kemer aldım. 3 ü de belime olmuyor.Ama 3 üne de bayıllldımm. Ve ben onları belime oldurmak için uğraşıyorum tabii ki.
Benim ayak numaram 38,5. Buçuklu üretmeyen markalarda 39 alıp biraz büyük giymek zorunda kalıyorum. Topukluyu da sevdiğimden arada zorlanmıyor değilim hani.38 in burnu sıkıyor, 39 un boyu büyük geliyor. E bu sebepten ben de zayıflayınca 38 in burnunun sıkmaz olacağını umarak ayaklarımın 38 olucanı düşünmeye başladım. Umarım haklıyızdır. [Anamm, ne kadar uzun açıkladım. :90:]
Slmm.
Ayy, peki verdiğin kilonun ne kadarını son 1,5 ayda verdin cnm? Bi de markası direkt termal sauna olarak mı geçiyor? Bi de ne kadar? Bi de... Bi de...Ya aslında bu da bana birazcık saçma geliyor, önce yemek için para bayıyoruz sonra da yediklerimizi yakmak için. Ama ....... demişler di mi. [Not: Bu saatte uygun bir söz bulamadım. Boşluğu siz doldurabilirsiniz. ]
Sen niye utanıyorsun. Sana 40 numara ayakkabı çıkaramayan mağazalar utansın.:112:
Ben değil.
cnm korsenin adı biominera hep kampanya yapıyolar...internetten bakabilirsin istanbul korse merkezinin sitesinden...tek onaylı ve orjinal olan marka çnkü zaten onların buluşu yani o korse...ben hatrladığım kadarıyla tam 1 aralık gecesi diyete karar vermiştim ve 3 ay boyunca bir kırıntı kadar bile kaçamak yapmamıştım ben bile nasıl başardığıma şaşırıodum...normalde ben sbhları 12den evvel önce hiç uyanamam ama diyetteyken sbh 7de uyanıp o korseyi giyip dersaneye yani 40 dklık yola yürüyerek gdiodum...korseyi dersanenin tuvaletinde indiriorum yanımda taşıdığım havluyla terimi siliodum geri giyiyodum sonrada eve dönünce 4-5 saat sonra çıkarıodum...tam 1 martta 15 gnlük tatilden sonra dersaneye gittiğimde bütün herkes ama herkes böle reklamlardaki gibi şoka girmişlerdi çnkü diyet yaparken 3 ay boyunca hergn aynı bol şeyleri giyip gtmiştimhatta herkes tandığım tanımadığım yanıma gelip harika olmuşsun demişlerdi...tamam diyet sayesinde verdim ama korse olmasaydı kalçam ve bacaklarım böle incelemezdi...korseyi 1.5 ay kullandığım sürede 6-7 kilo verdim...
bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek,3 dilim sucuk,2 zeytin,1 yumurta,tam 2 yudum çay
öğlen: KFC ama menünün yanında kola değil su içtim
akşam:tarhana çorbası,karnıbahar,1 dilim ekmek
spor olarakta bütün gün hiç durmadan 2 tane alışveriş merkezi gezdim
not: ZARA 'da xl mont denedim zor kapandııııııııı
istnbulda kaldığım sürece yardım olur belki diye bnde doğanın veya doğadanın bitki çaylarından alıcam yarın
Teşekkürler cnm bilgiler için. Bi bakayım ben de. :112: Ve seni de tekrar tebrik ediyorum.Bi kere yapmışın, tekrar yapmaman işten bile değil bence.
Ben özellikle yaptığın spora bayıllldım cnm.
En büyük medium giyicez inş burayla işimiz bittiğinde.:103::103:
kızlar eskiden başarı öykümü yazmıştım merak edeniniz olursa buradan okuyabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/331632-iponun-basari-oykusu.html
evet cnm inşallahhama o hırs ve irade insan ömründe bir kere gelir...yılbaşında halam zorla pasta yediricekti telefon çalışıo diye yalan söledim aşağa kata odama indim pastayı bi torbanın içine döktüm...tabakla yukarı çıktım dedmki ayy farkında olmadan telefnla konuşurken yemişim dedim düşün yani artık yapamıorum...
ay motivasyon çok önemli zaten birşeyi istesin insan yapamayacağı şey yok ben bunu bilir bunu söylerim...birileriyle beraber diyet onlarla bilgi paylaşımında bulunmak diyette çok önemli hem kolay sıkılmıyorsun hemde onlar yapıyor ne güzel bende yapiyim diye hırslanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?