Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada kızlar hemen bugünkü menümü de yazayım; Bugün oruçtum. Bitti. dermişim.
Ama tabii ki iftar yaptım. :112: 1 kase çorbayla 1 dilim ekmek, sonra da ölçüsü bol tonbalıklı, havuçlu bir salata, salatanın yanında da 2 dilim ekmek.

Son düzenleme:
bende hergün iki kere çıkıp kızımı okula götürüp getiriyorum.artı alışveriş yapmayacaksam
yolu uzatarak tempolu şekilde yürüyorum.
cumartesi de kursu var aynı şekilde.
haftanın 6 günü böyle yani.

et tabikide ama bizi ihmal etme tamam. kaptan çocuktu aileydi filan anlayış göstermek lazım işte. takip edememiş olabilir canım. neyse durmak yok hadi bakalım

bir de Fatoş'un konularına bakarsanız görüceksiniz zamanında zayıflama amaçlı ameliyat olmayı
ciddi ciddi düşünmüş. Yani içimizde zayıflamaya had safhada ihtiyacı olan biri gibi geldi bana.
durmak yok yola devam yani dediğin gibi canım.

slm kızlar ben isveç diyeti yapıyorum var mı bu diyeti yapıp zayılayan

sen sadece proteinle mi besleniyorsun canım?
bu isveç diyetini bırakınca verilen kilolar hemen geri gelmiyor mu acaba???
sonuçta insan ne kadar dayanabilir ki sadece protein almaya?
elbet bir gün karbonhidrat almaya başlar.
o zaman ne olur merak ediyorum.

benim bugünkü menüm:
kahvaltı: kızarmış ekmek peynir zeytin salata domates vs.(hep aynı benim)
öğle: gene 2 biber dolması-yoğurt-soda limon
arada:mini browni kahve
akşam: iki ince dilim pişirdiğim kek-2 fincan çay

Son düzenleme:

Ah o browni ahh. Keklere bişey demeyi geçtim ama bari o browni olmasaydı be tatlım.

cnm korsenin adı biominera hep kampanya yapıyolar...internetten bakabilirsin istanbul korse merkezinin sitesinden...tek onaylı ve orjinal olan marka çnkü zaten onların buluşu yani o korse...ben hatrladığım kadarıyla tam 1 aralık gecesi diyete karar vermiştim ve 3 ay boyunca bir kırıntı kadar bile kaçamak yapmamıştım ben bile nasıl başardığıma şaşırıodum...normalde ben sbhları 12den evvel önce hiç uyanamam ama diyetteyken sbh 7de uyanıp o korseyi giyip dersaneye yani 40 dklık yola yürüyerek gdiodum...korseyi dersanenin tuvaletinde indiriorum yanımda taşıdığım havluyla terimi siliodum geri giyiyodum sonrada eve dönünce 4-5 saat sonra çıkarıodum...tam 1 martta 15 gnlük tatilden sonra dersaneye gittiğimde bütün herkes ama herkes böle reklamlardaki gibi şoka girmişlerdi çnkü diyet yaparken 3 ay boyunca hergn aynı bol şeyleri giyip gtmiştim hatta herkes tandığım tanımadığım yanıma gelip harika olmuşsun demişlerdi...tamam diyet sayesinde verdim ama korse olmasaydı kalçam ve bacaklarım böle incelemezdi...korseyi 1.5 ay kullandığım sürede 6-7 kilo verdim...

bugünkü menüm

sabah:1 dilim ekmek,3 dilim sucuk,2 zeytin,1 yumurta,tam 2 yudum çay

öğlen: KFC ama menünün yanında kola değil su içtim

akşam:tarhana çorbası,karnıbahar,1 dilim ekmek

spor olarakta bütün gün hiç durmadan 2 tane alışveriş merkezi gezdim

not: ZARA 'da xl mont denedim zor kapandııııııııı

istnbulda kaldığım sürece yardım olur belki diye bnde doğanın veya doğadanın bitki çaylarından alıcam yarın

Teşekkürler cnm bilgiler için. Bi bakayım ben de. :112: Ve seni de tekrar tebrik ediyorum. Bi kere yapmışın, tekrar yapmaman işten bile değil bence.

Ben özellikle yaptığın spora bayıllldım cnm.
En büyük medium giyicez inş burayla işimiz bittiğinde. :103::103:

evet cnm inşallahh ama o hırs ve irade insan ömründe bir kere gelir...yılbaşında halam zorla pasta yediricekti telefon çalışıo diye yalan söledim aşağa kata odama indim pastayı bi torbanın içine döktüm...tabakla yukarı çıktım dedmki ayy farkında olmadan telefnla konuşurken yemişim dedim düşün yani artık yapamıorum...

oo maşallah sohbet güzelmiş ama kaçırmışım. neyse iyisinizdir umarım. güzel motivasyon olmuş burda. ben eşim evde olduğu günler çok sıkı takip edemiyorum. ama yinede okumaya çalışırım.

ay motivasyon çok önemli zaten birşeyi istesin insan yapamayacağı şey yok ben bunu bilir bunu söylerim...birileriyle beraber diyet onlarla bilgi paylaşımında bulunmak diyette çok önemli hem kolay sıkılmıyorsun hemde onlar yapıyor ne güzel bende yapiyim diye hırslanıyosun

kızlar eskiden başarı öykümü yazmıştım merak edeniniz olursa buradan okuyabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/331632-iponun-basari-oykusu.html

Tekrar tebrik etmek lazım. Ama sonuç olarak beni yan ürün kullanmaya accayip teşvik etmiş durumdasın.

off. Ben hiç o decere iradeli olamadım. Hiç bir konuda. Ama bu sefer diyette olmak zorundayım di mi. :13:

Evt, bence de insanın kendi üzerindeki kontrolü artıyor. Hiç olmadı diyet fikrinden kolay kolay vazgeçemiyorsunuz. Ben kendi kendime olsaydım çoktaaaann su koyvermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…