oo maşallah sohbet güzelmiş ama kaçırmışım. neyse iyisinizdir umarım. güzel motivasyon olmuş burda. ben eşim evde olduğu günler çok sıkı takip edemiyorum. ama yinede okumaya çalışırım.
ipocm, şimdik benim sana birsürü sorum olacak.
Birincisi o termal şort epey kafama yattı, ki eğer o termal şort değil de termal tayt olsaydı çoktan siparişi de vermiştim bile.Ama belli bir bölgeye direkt baskı uygulamak kafamı karıştırdı. Yani evt, ben çok kiloluyum, evt yağlarım çok cıvık vs. Ama yine de oranlı bir vücudum var sayılır. Ekstra pörtleyen bir yer yok yani en azından. Hepsi bir pörtlüyo. Bu şort kafamı niye karıştırdı; Şortun denk geldiği yerler ekstra incelince alt bacağım kalın kalır diye korktum. Ki öyle bir duruma gireceğime 3 ay geç incelirim, hiç sorun değil yani. :112: (Tmm, belki birazcık sorun edebilirim ama birazcık. ) Senin bu konuda bir izlenimin ve ya bir bilgin var mı??
İkincisi aynı sitede transdermal bant diye de bir ürün var. Vaatleri daha cezbedici.Onunla ilgili bir şeyler duydun mu?
Üçüncüsü o duş jellerinin gerrçekkten faydalı olduğuna inanıyor musun? Yani bana fasa fiso geliyor dışardan ama ne bu zamana kadar ben kullandım ne de kullanan bir tanıdığım var. Belki çok büyük bir şey değil, dene, olmazsa olmaz diyeceksin. Ancak ben onun işe yarayıp yaramadığını anlayamayacağımı düşünüyorum da birazcık.
Bir de aldığın takviye ürünler hakkında(solgar, gnc falan) sorularım var ama onları yarın müşteri hizm. arayıp ve ya çarşıya inince eczaneye uğrayıp direkt kendilerine sormayı düşünüyorum.
bunların hepsini yapabildinmi harbi söyle...Bugün uyku saatimi biraz daha erkene çekmeye karar verdim. Aslında karar değil, mecburiyet. Sabah dersim olduğundan dün 3 saat uyudum ve şu an gözlerim kapanıyor haliyle.Yarına işlerim var; (Ama liste şu andan başlıyo:112:)
1- Öncelikle hemen kalkıp yüzümü jelleyip yatıyorum.
2- Kendimce erken yattığıma göre yine kendimce erken de kalkabilirim sanırım.
3- Güzel bir kahvaltı yap.
4- Evi sil süpür.
5- 5 mil leslie yap.
6- Artık banyoya girebilirsin. :112:
7- Önce turkcell sonra da gnc ve solgarın müşteri hizm. ara.
8- Geçmiş sınavların kitaplarını kaldır, bu haftakilerin kitaplarını çıkar.
9- Hala vaktinin kalması gibi bir mucize gerçekleşmişse çarşıya in. Elektrik-su faturalarını yatır. Eczaneye uğra. Umalım ki o zamana kadar müzik evi de aramış olsun da oraya da uğrama işi aradan çıksın.
10- Dönüşte markete uğraman lazım. Zira evde hiçç bir şey kalmadı.
11- Perş sunumum var. Akşam da onu hazırlarsam süper bir gün geçirmiş olucam. :13:
DipNot: Bunları niye bu kadar uzun maddeler halinde sıraladım? Çünkü maddelere tik koydukça kendimi bi şey zannediyorum. Motivasyonum artıyo da diyebiliriz.
kızlar çok kötüyüm yagceleri hiç uyuyamıyorum sırt ağrısından neden böyler oluyo boynumda ağırıyo...üşütmekten saırsam zira doğru dürüst giyinmemede ben
sabah
2 dilim ekmek
domates
1 parça peynir
5 zeytin
çay
arada
1 portakal
öğlen
4 kaşık kapuska
yoğurt yedim canlarım akşama allah kerim
sizler nasılsınız keyifler nasıl
bugün hoş bir gündü. gebzedeki monoton hayatıma renk kattım. sırf komşularla tanışabilmek için güne girdim.
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta ve çok az peynir yedim.
saat 2 gibi günde ikramlarda bulunuldu. ıspanaklı kek, mercimek köfte, kıymalı yufka böreği, şekerpare, vardı. 1 dilim börekle 4 tane köfte yedim. ıspanaklı kek ve şeker pareyide oğluş yedi. güzel bir sonuç bende demi?
bugün sabah yine tartıldım. 92.700. demekki normale dönüyorum. korktuğum gibi olmadı çok şükür bayramdan iyi dönmüşüm. hatta belki eksiyle :))
kızlar bu arada bu korse kullanmamın sonucunda vücudumun ne hale geldiğini göstericem size siz baktıktan sonra silicem hemen başarabilirsem
Eki Görüntüle 298057
buda şimdiki halim ve o zamanları korse ve diyet öncesindede aynıydım yani bi fark yok...korsenin yaptığı etkiyi daha rahat anlıyabilirsnzz biraz açık oldu amaa
Eki Görüntüle 298078
kızlar buda korse ve diyet öncesi halim...bu yeni halim ama o zamanlardada aynı böyleydim yani eskiyle yeni arasında b i fark yok ...korsenin etkisini dha rahat görebilirsnzz...biraz açık oldu bikinili resm ama herşey sizin için
inanamıyorum bu senmisin aradaki fark acayip farkediliyo:) ne diyeti yaptın bir de kac ayda
:S
3 ayda 15 kilo vermiştim 87den 72ye indim ama diyetimin son 1.5-2 ayında korse kullandım hergün düzenli en az 3 saat olmak üzere...yürüyüşlere çıkarken veya evdeyken giydim...hergün düzenli yürüyüş ve dans yaptım...ve hiç kaçamak yapmadan 3 ay harika bi beslenme düzeni kurmuştum kendimce..mesela sbhları kepek ekmeğinden kaşarlı tost ayran...öğlen koca bir tabak ketentohumlu yoğurt...akşam ıspanak veya pırasa yada tavuk salata gibi yedim...birde bitki çaylarıyla mavi yeşilin diyet bisküvilerinden 2-3 adet yiyordum akşam 9 gibi...yine başarıcam inşallah sizinle beraber...
Tek kelimeyle süper ben şuan 65 olmuşumdur bende 2 sene önce falan 73 kiloydum sporla çok zayıfladım ve vücudum sıkılaştı. Sonra bıraktım sporu ama kilomu korudum. 1 sene önce tekrar spora başladım en son 60 kiloydum bir iş kurdum 4 ay önce ve sürekli masa başındayım sporada gidemiyorum sıkıntıdan burda yiyorum.Ve tahminen 5 kilo aldım diye tahmin ediyorum.Yediklerime artık dikkat ediyorum. Çok üzülüyrum eski halimi hatırlayınca.Pei bu korse normal korse mi
:S
bende menümü yazıyim
sbh: 1 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,6-7 dilim sucuk
öğlen: 2 dilim börek,6 tane çiğ köfte,2 tane lokma tatlısı
akşam:karnıbahar yemeği kıymalı,2 kaşık yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?