BU nasıl bi diyet sucuk tatlı börek çiğ köfte :S
sabah:2 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 tatlı kaşığı çökelek
1 bardak süt
1 tane milföy
1 hurma
akşam:4 tane yumurta kadar ıspanaklı,kıymalı içli köfte
1 kase tarhana çorbası
2 adet baget tavuk ızgara
3 gün kurusu kayısı
2ceviz-6 fındık
1 bardak ayran
1 hurma
(karatay diyeti yapıyorum)
heryerde duyuyorum bu diyeti çok işe yarıyo sanırım :S
heryerde duyuyorum bu diyeti çok işe yarıyo sanırım :S
Allah bağışlasın maşallah:) bunu uygulayacağım inşallah işe yarar
yalnız şimdi solgarlarım bodrumda bıraktım...şurubu zaten gidince alıcam...şimdi alli ve xls medical içiorum en azından fazla kilo almadan döniyim bodruma diye...eve dönünce sadece alliye ve l-carnitine şurubu içicem...yapıcağım sporlarda şöle kafamda
45 dk yürüyüş
15 dk bisiklet
20 dk jillian micheals dvd'si ( acayip inceltiomuş duydum araştırdım hemen dvd'sini aldım)
15 dk masaj kemeri
termal korse çok yaktığı için canımı sporla beraber giyebilicekmiyim bilmiorum...1 gün denedikten sonra karar vericem olmassa spor bitince hemen yıkanıp korseyi giyicem 4 saat sonra gene yıkanıcam...çok heyecanlıyım ya bir an önce evime dönüp tam teşekkürlü bir diyet ve spor yapmak istiyorum...kızlar mesela eskiden yaptığım gibi şimdide kendime yeni bakım ve başka oyalayıcı şeyler buldum diyetimi daha eğlenceli hale getiricem ve sıkılmamı engelliycek şeyler
mesela lazer epilasyona başlıycam
hayal kurmak için günün bir saatni belirleyip yatağa uzanıcam 30 dk kadar( bir sahne imgeleyip sonra aylarca hep aynısını düşünücem)
istanbuldan 5-10 tlye dvd alıp duruorum bir sürü film izlicem yürüyüş bandındayken yada gossip girlü izlicem bilgsyrdan indirip
birde biryerde duydum acıktığınız zaman en sevdiğiniz şarkıyı dinleyince tokluk hissi oluşuyormuş çünkü açlık hissi siniriyle müzik aynı sinirmiş
birde her sbh c vitamini içicem( başladım hatta) yağ yakımında etkisi varmış...hemde diyet yaparken grip olmayıs
kendime bir sürü takı yapıcam küpeler kolyeler bileklikler...ama hiçbirini kilo vermem bitmeden kullanmıycam...
kızlar çok kötüyüm yagceleri hiç uyuyamıyorum sırt ağrısından neden böyler oluyo boynumda ağırıyo...üşütmekten saırsam zira doğru dürüst giyinmemede ben
bugün hoş bir gündü. gebzedeki monoton hayatıma renk kattım. sırf komşularla tanışabilmek için güne girdim.
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta ve çok az peynir yedim.
saat 2 gibi günde ikramlarda bulunuldu. ıspanaklı kek, mercimek köfte, kıymalı yufka böreği, şekerpare, vardı. 1 dilim börekle 4 tane köfte yedim. ıspanaklı kek ve şeker pareyide oğluş yedi. güzel bir sonuç bende demi?
bugün sabah yine tartıldım. 92.700. demekki normale dönüyorum. korktuğum gibi olmadı çok şükür bayramdan iyi dönmüşüm. hatta belki eksiyle :))
slm kizlar bende menümü yazayim
sabah
bir dilim kepekli ekmekten kasarli tost
yumurta peynirli
6-7 yesil zeytin
cay
ara
milkshake gibi bi icecek 100 ml sinde 25 kcal var siseyi bitiremedim
Aksamda
yayla corbasi bol bol salata ve birazda kayana
arada
bir portakal
yesil cay
icmeyi düsünüyorum
sabah:2 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 tatlı kaşığı çökelek
1 bardak süt
1 tane milföy
1 hurma
akşam:4 tane yumurta kadar ıspanaklı,kıymalı içli köfte
1 kase tarhana çorbası
2 adet baget tavuk ızgara
3 gün kurusu kayısı
2ceviz-6 fındık
1 bardak ayran
1 hurma
(karatay diyeti yapıyorum)
diyetin süper..
karatay diyetine yumurta sevmediğim için mi soğuk bakıyorum nedir?
gerçi onun da alternatifi vardır kesin
hoşgeldin canım....nehaber.....
bende çok duyuyorum onu ama emin olamadım nedendir bilmem
sağol canım iyilik sen nasılsın...
seni de mi uyku tutmadı...
iyiyim canım sağol...
ben genel otururum bu saatte,çocuklar uyuyunca biraz vakit geçirmek istiyorum ,şöyle sakin sakin...
eşimde işte....:97:
evine döndünmü:26:
yok canım dönmedim...
cuma günü yola çıkacağız Allah izin verirse...
benim kociş dayanamadı 10 gün gel gari diyo...
yol nasıl büyüyo gözümde anlatamam...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?