hayırlı yollar olsun canım...ailenin yanınamı gittin...:26:
ah bilirim bende ailemden uzakta yaşıyorum,çocuklarla o yollar hiç çekilmiyor..senin çocuk veyahut çocuklar küçük mü:26:
sağol canım evet ailemin yanına geldim...
iki tane benim çocuk biri 2 yaşında biri 3 yaşında küçük tek başına oturmayı da bilmiyo sürekli kucakta...
allahtan tv koymuşlar da arabalara oğlan karıştırıyo sürekli pek eziyet etmiyo...
allah yardımcın olsun canım,2side küçükmüş....benimde ufaklığım hiç durmaz otobüste ağlaya ağlaya gider,geliriz...
evet zor oluyo...sağol canım...
nasıl topiği sevdin mi...
evet canım ben sevdim.ama onlar beni sevdiler mi bilmem...
sevmiştir benim kızlarım... kilo veren herkesi basıyok biz bağrımıza...
sevgi pötürcüğü her biri...
yeni arkadaşlar da gelmiş... hoşgelmişler
çok uykum var... oğlan zombi gibi hiç uyumaya niyeti yok...
geçen hafta iyi verdim ama bu hafta takıldım...
sağolsunlar...........
olsun olur arada takılmalar... sonra bi anda gidiverir....
ben 2 ileri bi geri baya uzun bi zamanda verdim kiloları...
sabredince gidiyomuş...
sabah uykusu da çok tatlı oluyo ama... insanın uyanası gelmiyor ki...bende sabah erken kalkıyorum,kızlar okula gidiyorlar..ama uyuyamıyorum hep bu saatleri bekliyorum..sonrada sabah keşke uyusaydım diyorum...
evet aslında acelem yok,az kaldı hedefe zaten nede olsa gidiyor .elbet kurtulacağım...
senin boyun kaç canım...
sabah uykusu da çok tatlı oluyo ama... insanın uyanası gelmiyor ki...
165 benim boyum canım...
aa ama kilon bayağı az ozaman 36 beden falansın...:26:
Merhaba Arkadaşlar inanın sizi bilgilendirmek için girdim. Kaptancım bebeğimizi bugün çıkardık çok şükür ama 1 saatlik uykuya hasret kaldım görümcem hastanedeyken 2 tane çocuguna baktım beni yediler valla
ama olsun bebege bişey olmadı ya Rabbime şükürler olsun
ben çok zayıfladım ama tartılamadım eşim artık diyet yapmama müsade etmiyor. Sizden ricam bana müsade ederseniz eğer biraz dinlenmek istiyorum sizleri çok özlüyorum inanın dükkanımı bile açamıyorum görüşürüz hepinize sabır diliyorum ben ara ara yazarım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?