Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayırlı yollar olsun canım...ailenin yanınamı gittin...:26:
ah bilirim bende ailemden uzakta yaşıyorum,çocuklarla o yollar hiç çekilmiyor..senin çocuk veyahut çocuklar küçük mü:26:

sağol canım evet ailemin yanına geldim...
iki tane benim çocuk biri 2 yaşında biri 3 yaşında küçük tek başına oturmayı da bilmiyo sürekli kucakta...
allahtan tv koymuşlar da arabalara oğlan karıştırıyo sürekli pek eziyet etmiyo...

allah yardımcın olsun canım,2side küçükmüş....benimde ufaklığım hiç durmaz otobüste ağlaya ağlaya gider,geliriz...

olsun olur arada takılmalar... sonra bi anda gidiverir....
ben 2 ileri bi geri baya uzun bi zamanda verdim kiloları...
sabredince gidiyomuş...

evet aslında acelem yok,az kaldı hedefe zaten nede olsa gidiyor.elbet kurtulacağım...
senin boyun kaç canım...

Merhaba Arkadaşlar inanın sizi bilgilendirmek için girdim. Kaptancım bebeğimizi bugün çıkardık çok şükür ama 1 saatlik uykuya hasret kaldım görümcem hastanedeyken 2 tane çocuguna baktım beni yediler valla
ama olsun bebege bişey olmadı ya Rabbime şükürler olsun
ben çok zayıfladım ama tartılamadım eşim artık diyet yapmama müsade etmiyor. Sizden ricam bana müsade ederseniz eğer biraz dinlenmek istiyorum sizleri çok özlüyorum inanın dükkanımı bile açamıyorum görüşürüz hepinize sabır diliyorum ben ara ara yazarım iyi geceler

aa ama kilon bayağı az ozaman 36 beden falansın...:26:

evet canım 36 giyiyorum...
hamilelikten önce 34 tüm eski halime dönmeye çalışıyorum...

canım çok geçmiş olsun... ben seni geçen hafta çıkardım listeden geri dönmek üzere ayrıldı yazdım...
sen ne zaman istersen dönersin... ayrı tutucaz zaten senin yerini...
tekrar geçmiş olsun canım...

benim oğlanın pili bitti..
ben de yatayım hepinize iyi geceler canım takımım...
ben cuma yola çıkacağım Allah izin verirse belki uğrayamayabilirim...
herkes bildirimini erkenden yaparsa listeyi hazırlayacak gönüllüye zorluk olmaz...
size güveniyorum kızlar...ve sizi seviyorum...
öpüyorum hepinizi tek tek...

Kızlar bugün giremedim. Ama geç de olsa en azından yazılan bir şey varsa bi bakim dedim. :112: Vee tebrik ediyorum arkadaşlar. Sonunda ya sonunda. 1 günde 6 sayfa yazmışsınız. Bu harikaa. Takım kendine geliyor mu ne.

Yazılanları okumadan önce hemen bugünkü menümü de yazayım. :112:
Sabah; 2 kk peynir, domates, 1 dilim kepekli ekmek, yeşillik.
Öğlene arkadaşla dışardaydık,totalde limonlu soda, çay ve 1 kase sütlaç yedim.
Akşama da bizim havuç sulusu dediğimiz bir yemek vardır. Biliyor musunuz bilmiyorum ama havucu salçayla pişirip(Suyunu tamamen çekiyor) sarımsaklı yoğurtla yoğurtlarız. Akşama ondan yaptım. Yanına da 2 yemek kaşığı pirinç pilavı. Günün menüsü bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…