Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Verdiğin bilgiler için tşk ederim cnm. :112: En azından korseyi almaktan vazgeçtim sanırım. Hücrelerin sıcaklığını artırıyormuş falan. Beni korkutan şeyler bunlar. :26: :112:

Lazer bence müthiş bir buluş. Ben de ufaktan başladım. Bizimkilerden lazere gidiyorum diyerek para isteyemediğim için kendi paramdan ayırıp gidebileceğim ufak bölgelerden başladım. Uyguna gelen 'tüm vücut' kampayaları da mevcut ama artık çalışmaya başlayınca inş onlar. Bir de cnm hangisine sormuştum bilmiyorum ama 1-2 ay önce başka bir şey için aramıştım gnc ve ya solgarın müşteri hizmetlerini, hangisiydi hatırlamıyorum. l-canitine in likitiyle kapsülü arasındaki farkı da sormuştum. Tel deki kadın bana etki olarak bir farkı olmadığını sadece dozunun ve alma zamanının değiştiğini söylemişti. Yani tam dediğini hatırlamıyorum ama örn, birini spordan 30 dk önce alıyorsan diğerini 1 saat önce alacaksın gibi. :112:
Bu arada ben de bayılırımm takıyaa. Yani bayılırdım. Çantalar kutular dolusu takım var ama son 1-2 senedir aynadaki görüntümü sevmeme yönünde hızla ilerlediğim için takılarım da kutularında eskimeye mecbur kaldı. Bir tek yüzüklerimden vazgeçemedim, biraz daha kilo alıp parmaklarım da biraz daha tombikleşirse onlardan da vazgeçmekten korkuyorum.

kızlar bu arada bu korse kullanmamın sonucunda vücudumun ne hale geldiğini göstericem size siz baktıktan sonra silicem hemen başarabilirsem

Eki Görüntüle 298057

Cnm dehşet farketmiş. Gerçekten çok çok çok daha fazla vermiş gibi duruyorsun.

Son düzenleme:
selamlaaaar

bunların hepsini yapabildinmi harbi söyle...

Utandım bak şimdi. :26: Aslında şöyle oldu kii, olay ilk maddeden aksadı. Çünkü hemen yatamadım. Netteki son sayfayı kapatırken bir filmle ilgili bir yorum gözüme çarptı, sonra kendimi filmi izlerken buldum. Film zaten elimde vardı ama izlememiştim henüz. :112: E erken yatamayınca erken kalkamadım da tabii. Ama kahvaltıya koccaman bir tik koydum. Temizlik de tmm. Ama sonra bir ark ım aradı ve dışarıya çıktım. leslie ve duş kaldı.Müzikevi aramadı. Elektrik-su ya mesai içerisinde yetişemedim.Dönüşte donduğum için marketi de es geçtim. Benm bu perş sandığım sunumda haftaya perş miş. Onun yerine bu perş ve cuma sınavım var. Bir hocamız geç yapıyor vizeleri. Onun için biraz ders çalıştık. Bu arada listede olmayan bir maddeye daha tik koyarak çamaşır yıkadım. Bu kadar. Geç kalktığım için günüm ancak bu kadarına yetti.

Süpper olmuş. Bayılırım kalabalık gezmelere. Ev sahibi olmamak kaydıyla tabii. Aman diyim bu arada diyetin ucunu kaçırma da. Bugün gayet iyi idare etmişin bence.

evet canım ben sevdim.ama onlar beni sevdiler mi bilmem...

Sevmez miyiz canımcım.

yok canım dönmedim...
cuma günü yola çıkacağız Allah izin verirse...
benim kociş dayanamadı 10 gün gel gari diyo...
yol nasıl büyüyo gözümde anlatamam...:44:

Yollaaar... İlk senelerimde hiç etkilenmiyordum, sürekli gidip geliyordum ben de evime ama seneler ilerledikçe dayanamaz oldum. Hele en son bayrama giderken 5 dk daha kalsaydım otobüsün içinde Yangın Var!! diye bağıracaktım herhalde. Dolayısıyla ilk sene 2 haftada bir evine giden ben artık 1-1,5 aydan öncegitme lafı bile etmiyorum. Tabii bizimkiler bu durumdan pek hoşnut değil ama seslerini çıkartmıyorlar sağolsunlar.

bende sabah erken kalkıyorum,kızlar okula gidiyorlar..ama uyuyamıyorum hep bu saatleri bekliyorum..sonrada sabah keşke uyusaydım diyorum...

Ayynı ben. sadece beklediğimiz saatler birazCIKK farklı o kadar.

sabah uykusu da çok tatlı oluyo ama... insanın uyanası gelmiyor ki...

İşte buna da kesinlikle ama kessinlikkle katılıyorum.

Şekerkıızz Çok özledik seni, çabuk dönn. Çok geçmiş olsun cnm, bu günleri de unutur, hayatınıza gülümseyerek devam edersiniz inş. :112: Sen dinlen, biz burda bekliyoruz inş seni.

evet canım 36 giyiyorum...
hamilelikten önce 34 tüm eski halime dönmeye çalışıyorum...

Yaa Ben de Ben de Ben de Ben de Ben de amaa. Ben de istiyorum 36 giymek. Valla 34 te gözüm yok, 36 yeter bana. Hatta arada 38 bile olabilir yani. Şikayet etmem.

Biz de seni seviyoruz kaptanım. İyi yolculuklar şimdiden.

E sanırım artık benim de uyku saatim geldi. Yarın daha erken girmeye çalışırım inş. Görüşürüz.

Ben de bugün daha da kötüyüm. :2: Kalkınca boğazımı yumuşatsın diye bir kase çorba içmiştim. Şimdi de adam akıllı bir kahvaltı etmeye gidiyorum. :112:

sabah:2 yumurta
4 zeytin
2 içli köfte(ekmeğim kalmamış,cevizde şimdi yemek istemedim,sonunu yedim çok şükür bitti)
1hurma
1 kurabiye
1 talı kaşığı çökelek...
1 bardak kuşburnu çayı

çok geçmiş olsun canım.............

Sağol cnm. Mevsimim geldi de geçiyor benim. Aslında daha önce hastalanmam gerekiyordu ama sınavlar dolayısıyla vücudumu fazla baskılamışım galiba. Ama dönüşü muhteşem oldu.
Bu arada hemen yaptığım kahvaltıyı da yazayım. Yani kahvaltı dediğime bakmayın, sadece yediklerim kahvaltılık malzemeler:112:
Bitki çayıyla birlikte 3 kk peynir, 2 dilim kepek ekmeği, domates, bol yeşillik, 3 zeytin bir de enerji için 2 tane incir reçelinin tanesi.

Son düzenleme:
selam kızlar saatlerdir açık biliyorum ama malesef temizlik yemek falan filan işte. neyse camlara başladım. koltuk halı kanepe diye devam ettirmeyi düşünüyorum. buraya yazmadan geçmeyim diye koşa koşa geldiiim. bugün pirinç lapası diyeti yapıyorum. ne kadar etkili olcak bilmem ama başladım bakalım. aslında oruca niyetlenmeyi düşündüm ama kötü bir gece geçirdim. birde temizlik filan olunca vazgeçtim işte öle oldu...
sen zaten diyetisyenle çok güzel veriyosun aynen devam et kaldığın yerden...
yaa maddi olarak kararsızım ama işe başlamadan öncede uygun kiloya gelmek istiyorum doğrusu. neyse işte. kocişle konuşuyumda.
evet canım ben sevdim.ama onlar beni sevdiler mi bilmem...
kız saçını başını yolarım sevmiyozmu biz seni. bu aralar yoğunum bekle biraz sevini sevgi manyağı yapcaz:))
canım çok geçmiş olsun. vücudunu zorlama lütfen zaten koşturmacanız çokmuş. halsiz kalma olurmu. yine bekleriz seni.
şu havuç tarifini iyice bi anlat bakıyım nası bişeymiş.
öyle olacağı belliydi zaten:))
Ben de bugün daha da kötüyüm. :2: Kalkınca boğazımı yumuşatsın diye bir kase çorba içmiştim. Şimdi de adam akıllı bir kahvaltı etmeye gidiyorum. :112:
geçmiş olsun. şalgam iç. benim eşim hasta olunca şalgam içer. acılısından. 2 güne bişeyi kalmaz.

kız allah ne diyim reçel senin neyine. afiyet şeker olsunda bu gidişle yağda olcak

Çok kolay gelsin cnm. Bir haftalık sporu yapıyorsun yani.

şu havuç tarifini iyice bi anlat bakıyım nası bişeymiş.

Ekstra birşeyi yok cnm. Ama ben havuçlu herşeyi sevdiğim gibi buna da bayılıyorum. :112: Havucu çarpık çurpuk doğruyorsun, kavurduğun soğan,salça, isteğe göre kaşık ucu kadar şeker, biraz tuz, biraz zeytinyağı ekleyip bir iki çevirip üzerine su ilave ediyorsun. O suyunu çekinceye başka bir deyişle havuçlar pişene kadar ocakta kalıyor. Tabağa alıp üzerinde sarımsaklı yoğurtla servis ediyorsun. :112:

öyle olacağı belliydi zaten:))

Niye öyle diyorsun ya. Yine de listenin yarısına yakınını yaptım. Ark aramasaydı devamını da yapacaktım.

geçmiş olsun. şalgam iç. benim eşim hasta olunca şalgam içer. acılısından. 2 güne bişeyi kalmaz.

Tşk tavsiye için. :112:

kız allah ne diyim reçel senin neyine. afiyet şeker olsunda bu gidişle yağda olcak

Ya hiç halim yok, yarın da sınavım var. Peynir ekmek ezber yapmama yetmicek gibiydi. Elde de şekerli olarak sadece reçel ve çikolata olunca reçel tercih etmek zorunda kaldım. :112: Hah, lafa bak; 'zorunda kaldım' , sanki kafama silah dayadılar. Haklısın şekercim, diğer öğünlerimde daha dikkatli olurum inş. :112:

soğan sarmısak dediğin an durcan bizim evde pek öyle sağlıklı şeyler bulunmaz. kocacığım sağolsun. ama bu sefer aldırdım ben tüketeceğim. dersler için evet haklısın tatlı iyi gelir. çok diyet moduna kaptırma kendini o zaman.

evet canım 36 giyiyorum...
hamilelikten önce 34 tüm eski halime dönmeye çalışıyorum...
:

vay vay, kaptanımız sıfır beden olmak üzere maş..

çok geçmiş olsun bebişim

ben bu tarifi denerim,sarımsaklı yoğurt hastasıyımdır,yanına yakışan bişeye benziyor he he:)

benim bugünki menüm:
sabah: kaşarlı yağsız tost tek şekerli bir fincan çay
öğle: iki çatal spagetti iki kaşık yoğurt
ara: yarım çikolatalı gofret-1 fincan çay
akşamiliç yürek kavurma ve kurufasülye piyazı yapıyorum.ekmeksiz tüketicem ikisini makul miktarda:)
Spor:güzel tempolu yürüyüş yaptım:)

Bu arada ben 1.4 vermiş durumdayım.
bende şaşırdım bol su içmek ve bol yürüyüş yapmaya bağlıyorum bunu:)
yarın akşam bildirimi yapıcam tam olarak

Tüket hayatım. Hayatına hayat katan şeyler bunlar. Özellikle sarımsağın faydalarını saya saya bitiremiyorlar. :112:
Yok, diyet modundan çıkmaya niyetim yok, sadece biraz gevşeticem. Yani kalorisepeti sitesine göre ben günde ort. 1000 cal arasında alıyorum. Belki bunu max 1200 e çıkartırım iyileşene kadar. :112: Çünkü benim griplerim biraz ilginçtir. Yani dün akşam otururken hiç bir şeyim yoktu mesela. Sonra ufaktan hapşurmaya başladım filan. 2 saat içerisinde salya sümük olmuştum, ses filan gitmişti. Çok hızlı ilerleyip çok yavaş iyileşiyorum. Kendime bakarsam 2 gün sonra sinüslerim boşalır ama 2 hafta boyunca elimden peçeteyi bırakamam yine de. :112: Eğer o 2 haftayı dolu sinüslerle geçirmek istemiyorsam bu 2 gün önemli. :112: Yine kendimi kendimle ilgili tez yazıyormuş gibi hissettim. Fazla konuştum di mi. Bakmayın kusuruma. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…