cnm çok güzel sorular sormuşsun şimdi bende hiç üşenmeden sana yaşadıklarımı ve gördüklerimi yazıcam...
öncelikle şorta gelince şortun boyu göğüs altıyla dizin üstündeki bölgeye kadar...ayrıca sırf göbek için orayı saran bir ürünü ve sadece göğüs sırt ve göbek çevresi kalın olanlar için yeleği var...bende hepsi mevcut...zamanla hep aldım evde birikti zaten hiç eskimiyor...eskiden lut gölü tuzunu sıcak suda eritip sürüp kurutup üzerine öle şortu giyiyordum şimdi ise bir krem üretmişler kremi sürüp direk beklemeden giyiyorum...yalnız krem o kadar acı veriyorki sanki yangınlarda yanıyosun ama korseyi indirip bakınca tenin gayet normal bir kızarıklık bile olmuyor...yıkanıncada geçiyor yalnız o acıya yaklaşık 4 saat katlanman lazım ve giydikten sonra hareketli saatler geçirirsen dahada etkili olup dha çok yanıyosun...bu yanmanın sağladığı fayda şöyleymiş...derinin 7 kat altına yağların olduğu yerlere +5 derecelik bir ısı artışı sağlıomuş buda yağları yakıyormuş...üstüne giydiğimiz şortta masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırıo ve hep yanıosunnnalt bacağım erirmi demişsin zaten kilo vericeğin için ister istemez her yerin eriyor...kolların nasıl inceliyo mesela orasıda incelicek tabi...
solgara gelince ben diyete başladıktan hemen sonra almıştım solgarı önce sadece lipotropic factorsu kullandım sonra eczacım dediki yürüyüşün etkisini arttırmak için birde l-carnitine içmelisin dedi...l-carnitine spordan 30 dk önce içilio ve yürüyüşte yağların yakımını hızlandırıo...hep yürüyüş dedim ama her türlü sporda etki ediyo tabbi yalnış anlaşılmasın ben yürüyüşten önce içtiğim için öle dedim...
yalnız şimdi solgar l-carnitine'nin şurubu çıkmış...hapı 500 mg'dı şurubu 1500 mg...eczacım dediki şurubu daha etkili ben müşterilerimde gözümle gördüm bütün göbek kalça kısmı erimiş ve biz sanıyorduk ki o kadın asla incelmez eczaneye bi girdi şoka girdik dedi...
yan ürünleri kullanmak istemişsin ben yazınca yalnız spor yapılmassa hiçbiri bir işe yaramıyor çnkü bu senenin başında oturduğum yerde korseyi giyip solgarları içtim 1 gr veremedim bunuda söylemek isterim...
bantı sormuşsun akupuntur gibi bir etki yaratıyor sanırım ama ben öle şeylere inanmıyorum herşey beyinde bitiyor bizim yapabiliceğimiz tek şey vücudu sıkılaştırabilmek için çabalamak...bu korse işi çok cazip alabilenin almasını şiddetle tavsiye ediyorum 6 ayda sporla inceliceğiniz vücuda 2-3 ayda kavuşuyosunuz....
duş jellerine gelincee ben diyetteyken genelde cilt bakımı , alışveriş , hayal kurma gibi şeylerle kendimi oyalayıp vakit geçiriorum bu yüzden eve bir sürü krem kıyafet takı vs dolduruorum...niveanın o duj jelini korsemi çıkardıktan sonra yıkanırken masaj başlığıyla uyguluyodum tabi incelmemin %90ı korse sayesinde selülitim bile kalmamıştıı...oda duş jelide cildi falan güzelleştiriodu hemde oh şunuda yaptım oh bunuda yaptım diye psikolojik ben rahatlıodum...yani onun etkisinin çok olduğunu bende düşünmüyorum
unuttuğum atladığım bir yer varsa kontrol edip tekrar yazıcam
Verdiğin bilgiler için tşk ederim cnm. :112: En azından korseyi almaktan vazgeçtim sanırım. Hücrelerin sıcaklığını artırıyormuş falan. Beni korkutan şeyler bunlar. :26: :112:
yalnız şimdi solgarlarım bodrumda bıraktım...şurubu zaten gidince alıcam...şimdi alli ve xls medical içiorum en azından fazla kilo almadan döniyim bodruma diye...eve dönünce sadece alliye ve l-carnitine şurubu içicem...yapıcağım sporlarda şöle kafamda
45 dk yürüyüş
15 dk bisiklet
20 dk jillian micheals dvd'si ( acayip inceltiomuş duydum araştırdım hemen dvd'sini aldım)
15 dk masaj kemeri
termal korse çok yaktığı için canımı sporla beraber giyebilicekmiyim bilmiorum...1 gün denedikten sonra karar vericem olmassa spor bitince hemen yıkanıp korseyi giyicem 4 saat sonra gene yıkanıcam...çok heyecanlıyım ya bir an önce evime dönüp tam teşekkürlü bir diyet ve spor yapmak istiyorum...kızlar mesela eskiden yaptığım gibi şimdide kendime yeni bakım ve başka oyalayıcı şeyler buldum diyetimi daha eğlenceli hale getiricem ve sıkılmamı engelliycek şeyler
mesela lazer epilasyona başlıycam
hayal kurmak için günün bir saatni belirleyip yatağa uzanıcam 30 dk kadar( bir sahne imgeleyip sonra aylarca hep aynısını düşünücem)
istanbuldan 5-10 tlye dvd alıp duruorum bir sürü film izlicem yürüyüş bandındayken yada gossip girlü izlicem bilgsyrdan indirip
birde biryerde duydum acıktığınız zaman en sevdiğiniz şarkıyı dinleyince tokluk hissi oluşuyormuş çünkü açlık hissi siniriyle müzik aynı sinirmiş
birde her sbh c vitamini içicem( başladım hatta) yağ yakımında etkisi varmış...hemde diyet yaparken grip olmayıs
kendime bir sürü takı yapıcam küpeler kolyeler bileklikler...ama hiçbirini kilo vermem bitmeden kullanmıycam...
Lazer bence müthiş bir buluş.
Bu arada ben de bayılırımm takıyaa.
kızlar bu arada bu korse kullanmamın sonucunda vücudumun ne hale geldiğini göstericem size siz baktıktan sonra silicem hemen başarabilirsem
Eki Görüntüle 298057
Eki Görüntüle 298078
kızlar buda korse ve diyet öncesi halim...bu yeni halim ama o zamanlardada aynı böyleydim yani eskiyle yeni arasında b i fark yok ...korsenin etkisini dha rahat görebilirsnzz...biraz açık oldu bikinili resm ama herşey sizin için
Cnm dehşet farketmiş. Gerçekten çok çok çok daha fazla vermiş gibi duruyorsun.
Son düzenleme: