Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun bebişim

ben bu tarifi denerim,sarımsaklı yoğurt hastasıyımdır,yanına yakışan bişeye benziyor he he:)

Sağol bebişim. :112: Bence çok yakışıyor ama herkes sever mi bilemem tabii.

Bu arada ben 1.4 vermiş durumdayım.
bende şaşırdım bol su içmek ve bol yürüyüş yapmaya bağlıyorum bunu:)
yarın akşam bildirimi yapıcam tam olarak

Ne güzel. Benim durumum ilginçliğini koruyor. Zaten yediklerimi çok sıkmadığım için büyük farklar beklemiyorum ama tartı bana büyük şoklar yaşatıyor. Mesela bir gün tartılıyorum, 76.6 çıkıyorum. Ertesi gün 75.7 çıkıyorum. Sonraki gün 76.3 çıkıyorum, bir sonraki gün 75.3 çıkıyorum. Hani bu kadar hızlı alınıp verilmez ama bu kadar hızlı şişip şişip inilir mi onu da bilemedim. [Not: Yeme düzenim, içtiğim su miktarı, bağırsak düzenimde falan farklılık olmadan oluyor bu tartı farklılıkları. ]

hakkaten varyaa amma ilginç kilo değişimin varmış :))

Di mi. Bence de.

Bayanlar hemen akşam menümü de yazayım. Biraz önce bir kase çorba içtim. 1-2 saate de ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum. Ev ark ım gelirken limon almayı unutmazsa bi de ballı limonata içerim belki bir ara. :112: Bu günlük başka bir şey yiyip içmicem inş. :112:
Yarın sabah sınavım var, çok dua edin bana olur mu.

canım tartıdan olmasın..
benim eski tartıda öyleydi...

kimse varmı yokmu nasılsınız

bugünkü emnümü yazayım
sabah 1 gözleme yedim yufka vardı evde kendim yaptım
1 domates
çay
arada
1 mandlaina

öğlen
kapuska 4 kaşık
1 dilim ekmek

akşam
kereviz yaptım ilk defa 4 kaşık kereviz
salata
4 kaşık mkarna yedim

şimdide eşimle meyve yiyoruz...

benim oğlanda dolanıyo
sabahları bilgisayarı açmıyorum
oğlan oturtmuyo böle geçe kalıyo gerçi kaptan 5 msj yazmıyom diye saçımı çekçek ama
zaten pek sevmiyo beni hjep kzızyo bana ama ben onu çok seviyorummm

kızlar merhabaa...bütün gün dışardaydım ordan oraya koşturdum gezdim bol bol...şimdi yediklerimi yazıyim

sbh: küçük beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmek,yarım ton balıklı sandviç,1 bardak çay şekersiz.

öğlen:tefalin yağsız patates kızartan makinesinde patates kızartması,beşemelli tavuk

akşam üstü: parfe

akşam: şinitzel ayran köfte piyaz ( 2 saat arayla)

bugünden sonra artık pek gidilicek misafirlik kalmadı yediklerimi daha iyi kontrol edebilicem umarım...bu arada tartıda 94.7 çıkıodum paza günü şimdi 94.0 çıktım bu sbh yarında tartılabilirsem bildiricem

bugün diyet sonunda takıp giyiceğim şeyleri almaya başladım ...accessorizedan 1 küpe 1 kolye aldım prenses takısı gibi harika...ama hedef kiloye ulaşana kadar takmak yasakkkkkkkkk

günaydın takımmm. dün son yazıları gördüm ama vaktim olmadı yazmaya malesef.
dünkü pirinç lapası diyetiyle 700gr gitmiş gibi ama sanırım vücudum tam düzenine oturmadı. 2 gün arayla kilo değişimim oluyor çünkü. dün saba 93 düm. bugün 92.300 çıktım.
bugün normal diyetime döndüm.
sabah kahvaltısında çavdar ekmekli kaşarlı tost, çay haşlanmış yumurta ve domates vardı. zeytinde yemem gerekiyordu ama tüketmedim. 11.30 gibide fındık yiycem 10 tane. bugün kanepeler ve halılara başlamayı düşünüyorum.

benim bu haftaki bildirimim kesinleşti:
geçen haftaki kilom 68.7
bu haftaki kilom:67.3

cnm tebrik ediorum harika kilo vermişsinnnn...ben dukan diyetine başlamak istiyorum ama acaba dayanabilirmiyim ya çok şüpheliyim...gidip kitabını alıp okiyim diyorum iyice anlamak için

bende kilo bildirimimi yapıyim

başlangış kilom: 94.7 kg

bu haftaki kilom: 94.2 kg

oh maşallah baya gitmiş kilolar. durun bende geçmişe bakayım kaç kilo ile ayrılmışım.

son bildirim tarihim 28.10.2011. ve ben 92ile ayrılmışım şoklardayım inanınki. 93le ayrıldım diye seviniyordum bide (
yarın sabahdan bildirimimi yazarım inş. allahtan bir mani olmazsa.

oğlan oturtmuyo böle geçe kalıyo gerçi kaptan 5 msj yazmıyom diye saçımı çekçek ama
zaten pek sevmiyo beni hjep kzızyo bana ama ben onu çok seviyorummm

Canlarım siz de bu aralar çocuk gibi nazlı oldunuz:)
geçen ikiz'de diyor beni seviyorlar mı bilmem falan
ortamımız çok güzel sevgi doluyuz birbirimize karşı bunu unutmayalım
3 haftadır gördüğüm bu

cnm tebrik ediorum harika kilo vermişsinnnn...ben dukan diyetine başlamak istiyorum ama acaba dayanabilirmiyim ya çok şüpheliyim...gidip kitabını alıp okiyim diyorum iyice anlamak için

sağol canım.geçen hafta 600 gr gitmişti bu hafta böyle olunca hesab ettim
ortalama haftada 1 kilo
hep böyle gitse 6 haftada ben tamamım
ama son 2-3 gündür halsizlik var:26:

arkadaşlar bu yeni takım arkadaşlarımız nerde acaba?
uğrayacaklar mı bakalım yarın sabaha kadar

ben bu aralar aslında daha fazla paylaşımda bulunmak istiyorum ama malesef
laptopumu eşim yanına alıyor,eve kasalı bir bilgisayar getirdi.
ağırlığı beni tek kelimeyle sinir ediyor

slm kizlar bugün krresteki ilk günümüz iyi gecti bir saate yakin kaldim kizim pek konusmadi tabi almanca bilmiyo garip garip bakti cocuklara ama iyi oynadi gelirkende kalmak istedi cabuk alisacak gibi görünüyo

huuu huuu...ayy canlarım ozlemışım sızı..kaptanımmm.ne edıyonn..bende bu ara 54 kılo oldum yenıden dıyete başladım.yanı başlar gıbıyım.yanı tam degılde.yanı yapacak gıbıyım.ay yani işte..selam vereyım dedım.opuyorum sızlerı.kımse yokmuş olsaydınız ıkı sohbet edecektım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…